Skip to main content

Kookospiim

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kookospiim

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Autor
    Postitused
    Apolloon
    Member

Vb natuke loll küsimus aga, mida see kookospiim head annab?

builder
    Member

ma väikses plekkpurgis saanud seda osta,maksimarketis,vörus.ei tea kuis mujal……..

xerox
    Member

Aga jah milleks seda kasutatakse.niisama ei joo ju…

Apolloon
    Member

Et siis te joote seda rohkem maitse pärast, kui sellepärast et see kuskilt otsast kasulik oleks…

Aile
    Member

Et siis te joote seda rohkem maitse pärast, kui sellepärast et see kuskilt otsast kasulik oleks…
    ROtter
    Member

While coconut milk is high in saturated fat, it is much healthier than other saturated fat products, and the fat is easily metabolized by the body. Coconut milk also offers some particular health benefits. It is anti-carcinogenic, anti-microbial, anti-bacterial, and anti-viral. The main saturated fat that it contains, lauric acid, is also found in mother’s milk and has been shown to promote brain development and bone health.

Apolloon
    Member

Kookose kohta leidub internetis v2ga palju infot. Mul on ka terve raamat, milles on ainult kookosest juttu.

Esiteks ta mulle maitseb, teiseks on ta kasulik.

Vabandust, aga lihtsalt m6lesin, et ku jutuks tuli siis ehk keegi oskab ära ka mainida miks ta kasulik on.. Aga kui lihtsalt kasulik, siis selge see

ROtter
    Member

Vabandust, aga lihtsalt m6lesin, et ku jutuks tuli siis ehk keegi oskab ära ka mainida miks ta kasulik on.. Aga kui lihtsalt kasulik, siis selge see http://www.justfuckinggoogleit.com/

Vägivaldur
    Member

Wiki ütleb lisaks: “Some people believe that coconut milk can be used as a laxative“.

Apolloon
    Member

Tänud.

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.