Konjugeeritud linoolhape, CLA, Cis-9-Trans-11, C9-T11
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Konjugeeritud linoolhape, CLA, Cis-9-Trans-11, C9-T11
- This topic has 34 replies, 21 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
Tannuu.
-
AutorPostitused
-
aprill 3, 2008 at 10:02 p.l. #148651
AlanBStard
ModeratorMingeid imesid ta küll ei tee. Hea kui üldse midagi teeb.
Teda on tegelikult kaks isomeeri ja see mis rasvale ja lihastele hästi mõjub, mõjub tegelikult veresoontele halvasti.
jaanuar 28, 2009 at 9:26 e.l. #181639marjasha
MemberTahaks teade teie arvamusi ja kogemusi toidulisandiga Bio CLA. Ise olen mõelnud, et prooviks ühe kuuri teha- vaatan, kas saan oma tagumikku vähe suuremaks timmida- tasakaalus toitumise ja normaalse trenniga pole ma kahjuks veel seda ideaali saavutanud, ehk Bio CLA aitaks natuke kaasa sellele.
jaanuar 28, 2009 at 10:08 e.l. #181643asdfghjkl
MemberBio CLA on apteegides pikka aega müügil olnud, need pakendid tunneb juba kaugelt vaadates ära, mõtled seda toodet eksole:
https://www.yourhealthfoodstore.co.uk/detai…rd_bio_cla.html
Mina pole seda kasutanud, aga arvan, et lühidalt öeldes, on tegu organismi veidi tugevdava lisandiga, ala, nagu ka šen-šen juurgi, miskit head organismile teeb, enamasti aga ei pruugi märgata ega tunda seda toimet, see selline isiklik lihtsakoeline arvamus selle toote kohta. Kuna müügil on apteegis ,sisi nagu usaldaks veelrohkem toodet ,ala, et sisaldab ikak seda ,mis pakendil kirjas jne.
Soovitan kaalulangetus-lisandi ostjale järgmist:
1. Nimeta kaalulangetus-toodete tüübid, kategoriseeri need, seleta iga kategooria toimeviis lahti.
(ala nimetatakse järgnev nimistu, ja seletatakse lahti, mismoodi toime kõigil nimetatutel on:
First off, there are several types of weight loss supplements including the following:
* Thermogenic Fat Burners
* Stimulant-Free Fat Burners
* Carb Blockers
* Fat Blockers
* Thyroid Hormone Increasers
* Appetite Suppressants
* Cortisol Products
* Other Fat Loss Products)
2. Nimeta lisandite koostisainete grupid, too näiteid toodete näol
(ala, nimetatakse:
* vitamiinid (enamasti see ja too vitamiin, näited toodete näol)
* aminohapped (näited toodete näol)
jne
)
3. Nimeta reeglid, mille järgi hindad toidulisandit
(ala:
* mida rohkem koostisosi seda aprem
* mida odavam seda aprem
* erikoostis-osade teaduslik-kinnituse aspekt
jne
on häid youtube’i videosid, mis analüüsivad erinevaid sedalaadi lisandeid, ja ka annavad õpetust, kuidas sedalaadi lsiandit valida)
4. Konkreetse toidulisandi analüüs eelneva põhjal
(ala:
* kuulub kateggoriasse “Other Fat Loss Products”:
http://www.bodybuilding.com/store/goalfatother.htm
* üldiselt CLA mõiste ja ülevaade:
http://www.bodybuilding.com/store/cla.html
* analüüsida Bio CLA koostis, koostisosade kohta vajadusel guugeldada)
—
Et enam-vähem nii uurida selel Bio-CLA kohta, siis saab tunnetuse, kas tunned, et toode võiks sulle abiks olla või mitte. Üldiselt reegel on, et tagasihoidlikud (teisisõnu: st, need mis võistlejate keelatud ainete nimekirjas pole), et sedalaadi tagasihoidlikud lisandid tavalisele inimesele miskit kasu ei anna, kuna üldine toitumine/treening on ebakompetentne, kül laga on abi neist lisanditest juba 2+ aastase treeningstaashiga isikule ma arvan, et tema juba mõistab, mis moodi organism toimib, ja saab lisaboost’i anda rasvapõletusele lisandi näol, ja asi toimib, saab heast vormist veel parema vormi.
Sellsied minu mõtted.
jaanuar 28, 2009 at 10:29 e.l. #181646marjasha
MemberBio CLA on apteegides pikka aega müügil olnud, need pakendid tunneb juba kaugelt vaadates ära, mõtled seda toodet eksole:https://www.yourhealthfoodstore.co.uk/detai…rd_bio_cla.html
Mina pole seda kasutanud, aga arvan, et lühidalt öeldes, on tegu organismi veidi tugevdava lisandiga, ala, nagu ka šen-šen juurgi, miskit head organismile teeb, enamasti aga ei pruugi märgata ega tunda seda toimet, see selline isiklik lihtsakoeline arvamus selle toote kohta. Kuna müügil on apteegis ,sisi nagu usaldaks veelrohkem toodet ,ala, et sisaldab ikak seda ,mis pakendil kirjas jne.
Soovitan kaalulangetus-lisandi ostjale järgmist:
1. Nimeta kaalulangetus-toodete tüübid, kategoriseeri need, seleta iga kategooria toimeviis lahti.
(ala nimetatakse järgnev nimistu, ja seletatakse lahti, mismoodi toime kõigil nimetatutel on:
First off, there are several types of weight loss supplements including the following:
* Thermogenic Fat Burners
* Stimulant-Free Fat Burners
* Carb Blockers
* Fat Blockers
* Thyroid Hormone Increasers
* Appetite Suppressants
* Cortisol Products
* Other Fat Loss Products)
2. Nimeta lisandite koostisainete grupid, too näiteid toodete näol
(ala, nimetatakse:
* vitamiinid (enamasti see ja too vitamiin, näited toodete näol)
* aminohapped (näited toodete näol)
jne
)
3. Nimeta reeglid, mille järgi hindad toidulisandit
(ala:
* mida rohkem koostisosi seda aprem
* mida odavam seda aprem
* erikoostis-osade teaduslik-kinnituse aspekt
jne
on häid youtube’i videosid, mis analüüsivad erinevaid sedalaadi lisandeid, ja ka annavad õpetust, kuidas sedalaadi lsiandit valida)
4. Konkreetse toidulisandi analüüs eelneva põhjal
(ala:
* kuulub kateggoriasse “Other Fat Loss Products”:
http://www.bodybuilding.com/store/goalfatother.htm
* üldiselt CLA mõiste ja ülevaade:
http://www.bodybuilding.com/store/cla.html
* analüüsida Bio CLA koostis, koostisosade kohta vajadusel guugeldada)
—
Et enam-vähem nii uurida selel Bio-CLA kohta, siis saab tunnetuse, kas tunned, et toode võiks sulle abiks olla või mitte. Üldiselt reegel on, et tagasihoidlikud (teisisõnu: st, need mis võistlejate keelatud ainete nimekirjas pole), et sedalaadi tagasihoidlikud lisandid tavalisele inimesele miskit kasu ei anna, kuna üldine toitumine/treening on ebakompetentne, kül laga on abi neist lisanditest juba 2+ aastase treeningstaashiga isikule ma arvan, et tema juba mõistab, mis moodi organism toimib, ja saab lisaboost’i anda rasvapõletusele lisandi näol, ja asi toimib, saab heast vormist veel parema vormi.
Sellsied minu mõtted.
Toode see sama tõesti. Trennikogemus mul regulaarselt juba üle 3 aasta (algusepoole tegin trenni ja toitumise kohapelt suht palju vigu) Usun, et ega mu hing siiski enne rahule ei jää, kui olen selle enda peal ära katsetanud. Arvan, et alustan veebruarist ja paari kuu pärast annan ka tulemustest teada. Tänud Sulle asjaliku jutu ja artiklite eest.
jaanuar 28, 2009 at 10:54 e.l. #181648jorsik
MemberKunagi aastaid tagasi sai proovitud. Nüüdseks olen aru saanud, et kui ikka toitumine paigas ei ole, pole ka mõtet nende rasvapõletajate peale lootma jääda. Mitte mingit kaalulangust ei toimunud sest toitumine oli ikka endine ju. Ja kui juba toitumist muuta, siis tuleks see kaalulangus niikuinii, ilma nende kallite lisanditeta.
jaanuar 28, 2009 at 10:58 e.l. #181649marjasha
MemberKunagi aastaid tagasi sai proovitud. Nüüdseks olen aru saanud, et kui ikka toitumine paigas ei ole, pole ka mõtet nende rasvapõletajate peale lootma jääda. Mitte mingit kaalulangust ei toimunud sest toitumine oli ikka endine ju. Ja kui juba toitumist muuta, siis tuleks see kaalulangus niikuinii, ilma nende kallite lisanditeta.Sa vist ei lugenud mu postitust läbi korralikult- kaalulangus polegi põhiline, soovin hoopis teatud lihaseid vormida, toitumine samuti tasakaalus
jaanuar 28, 2009 at 11:13 e.l. #181651ROtter
MemberSa vist ei lugenud mu postitust läbi korralikult- kaalulangus polegi põhiline, soovin hoopis teatud lihaseid vormida, toitumine samuti tasakaalus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarkus tuleb ikka läbi rahakoti.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tahad tagumikku suuremaks, siis tuleb ka vastavaid harjutusi ja kordusi kasutada.
jaanuar 28, 2009 at 1:05 p.l. #181663marjasha
MemberTarkus tuleb ikka läbi rahakoti.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui tahad tagumikku suuremaks, siis tuleb ka vastavaid harjutusi ja kordusi kasutada.

Body Pump 1x nädalas- kükid 20kg+kang, väljaastekükid praeguse kavaga 10kg + kang(BP-s käiks rohkem, kuid kahjuks ainult 1 aeg nädalas sobib). 2x nädalas jõusaal, alakeha harjutused siis sellised- kükid 30 kg+ kang kükipuuris, väljaastekükid puuris 20kg+ kang, “good morning” 20 kg + kang, reiekaugendajad(ma ei tea, kas seda aparaati päris nii nimetatakse)- kõiki asju teen 3 seeriat kükid ja “good morning” 10 kordust, muid 15. Vahepeal käisin mõne kuu ka kord nädalas TBA pooletunnises trennis, uuest aastast kahjuks kaotati see trenn ära, aga sain palju harjutusi meelde jäetud, mida kodus ka teha saan. Suve lõpus ja sügise algul käisin mõne kuu 3x nädalas Body Pumpis, siis hakkas juba ilusaid tulemusi nägema, aga oktoobrist olen vaid kord nädalas PB-s saanud käia. Jaanuaris olen tõbine olnud pikalt-kolm nädalat pole õiget trenni teha saanud, selle ajaga on asi veel rohkem ära vajunud. Ilmselt tuleva nädala algul saan õigesse rütmi alles tagasi. Veebruari kuu jooksul võtan kindlasti ka ammu plaanitud personaaltrenni- saan ehk kava tõhusamaks. Bio CLA proovin ka ilmselt ära- ega enne ju teada ei saa, kas mõikab või mitte, las see tarkus siis siis tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2009 at 3:29 p.l. #181684jorsik
MemberSa vist ei lugenud mu postitust läbi korralikult- kaalulangus polegi põhiline, soovin hoopis teatud lihaseid vormida, toitumine samuti tasakaalus
Mismoodi mingid kapslid peaks lihast vormima?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihast vormitakse trenni ja õige toitumisega. Aga kui raha taskut lõhki ajab, siis go for it.jaanuar 28, 2009 at 3:50 p.l. #181687marjasha
MemberMismoodi mingid kapslid peaks lihast vormima?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihast vormitakse trenni ja õige toitumisega. Aga kui raha taskut lõhki ajab, siis go for it.No nii naiivne ma nüüd ka pole, et sööksin miskid kapslid endale sisse ja jääksin diivani peale imet ootama. Lihtsalt tahan järgi proovida, kas normaalse trenni ja toitumisega neist kapslitest miskit tolku oleks
jaanuar 28, 2009 at 4:12 p.l. #181689Kask
MemberKas sa siit teemast üldse said midagi mis sa teada tahtsid või?
jaanuar 29, 2009 at 8:35 e.l. #181792marjasha
MemberKas sa siit teemast üldse said midagi mis sa teada tahtsid või?CharlesRoos`i postitused on alati väga asjalikud ja sealt on nii mõndagi kõrva taha panna
veebruar 1, 2009 at 4:31 p.l. #182235Kask
MemberEi vaidle vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2009 at 9:43 p.l. #184070jalgadegamadu
MemberMa olen kasutanud seda, rohkem küll kaalulanguse fikseerimiseks… Olen sellist üli “naiselikku” tüüpi kehaga, st lihast ei taha tulla aga pekk tahab väga igasugustes väga valedes kohtades olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tahaks sportlik välja näha. Enivei, kunagi kui võtsin sellist vedeliku vormis (tutti frutti maitsega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) siis see tundus kõll mõjuvat, et lihased tulid nagu reljeefsemalt esile ja kints läks väiksemaks. Aga kui teist korda kapsleid proovisin, siis nagu nii suurt vahet ei näinud.. Vedeliku vormis enam ei müüda.Muidu minu jaoks on tablettidel psühholoogiline efekt – kui ma olen kalleid tablette ostnud, siis ma ei saa ju oma söömis ja trennirežiimi rikkuda, sest siis muutuks see kulutus mõttetuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuharalihased sain ma muidu reljeefsemaks tavalise kintsumasine peal. Sellise: http://img.quamut.com/chart/551/12a_thighabductor_0058.jpg Ainult et harjutusi tuleb teha nö “erineva nurga all”, st kui ennast sirge seljaga ette kallutada, siis saab koormust tuhara ülemine osa, kui nõjatud taha, siis alumine osa ja külg. Mul oli just see probleem, et tagumik oli kõrvalt vaadates lame, aga alt kergelt rippuv
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 31, 2009 at 5:52 p.l. #210509TLC
MemberCNN BROADCAST………………………….
Keegi teab midagi sellest või on see TOPSHOP

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.