Kõlavaimad tsitaadid kulturismimaailmas.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Kõlavaimad tsitaadid kulturismimaailmas.
- This topic has 22 replies, 15 voices, and was last updated 15 years, 8 months tagasi by
PT London.
-
AutorPostitused
-
mai 26, 2010 at 7:49 p.l. #20770
Arnold
Member…ja spordis üldse.
Järgnevalt kogumik väga huvitavaid ütlemisi erinevate inimeste poolt, nii kulturismi, kui ka spordi kohta üldse. Mõned on päris head ja huvitavad. Kui te neid loete, siis mõelge ka nende peale. Andkem ka andeks, kui mõni sõnastus pisut kohmakas, selliseid tsitaate, nende mõtet on keeleliselt väga raske edasi anda. Meeldivat lugemist:
?Ma ei tee seda tervise pärast, vaid selleks, et saada suuri lihaseid.? Markus Ruhl.
?Minu treeningfilosoofia on selline…treenin nii kõvasti, kui võimalik, sest teised võistlejad treenivad samuti?
Tõel on lastud vale nurga all paista:
“Kulturism…kunst, maksimaalsete tulemuste saavutamine minimaalsete vaevaga.” V. I. Dubinin Venemaa kulturismi ja fitnessiliidu president. Mõte selles, et pole vahet milliseid vahendeid kasutades te ennast suureks ja lihaseliseks treenite.)
Tsitaat kõlab õigesti nii:
“Kulturism – kunst: maksimaalsete tulemuste saavutamine, minimaalsete raskustega” V.I.Dubinin
Minimaalsed raskused ei tähenda minimaalset vaeva – kas pole ?
Nüüd on juba tõlgendamise küsimus, kuidas keegi seda tarkust mõistab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 27, 2010 at 3:34 e.l. #267265Janar Rückenberg
Member“Kulturism – kunst: maksimaalsete tulemuste saavutamine, minimaalsete raskustega” V.I.Dubinin
Siis, mõistsin tsitaati tõepoolest mina valesti, kuid kui võtta arvesse Venemaa kulturismi tausta ja et tsitaadi autoriks on Venemaa Kulturismi ja fitnessi liidu president, siis ei anna kahjuks “minimaalseid raskusi või minimaalset vaeva” kuidagi teisiti tõlgendada. Arvestades konteksti saan mina tõmmata küll selles lauses minimaalse vaeva ja minimaalse raskuse vahele võrdusmärgi. Tsitaadis ei räägita ju ometi otseselt kangiga tõstetavatest raskustest, või räägitakse??? Kui räägitakse, siis tuleks see tsitaat artiklist maha võtta, sest see oleks ju LAUSLOLLUS, mis on välja öeldud.
Iga teise tõlgenduse korral (kui aineid ja otseselt treeningraskusi silmas ei peeta, vaid mõeldakse “vaeva” üldises tähenduses) oleks mehel mõnes mõttes isegi õigus, iseasi, miks peaks keegi just arvet pidama ja mis tähtsust see üldse omab, et kui väikese vaevaga ma ennast ikka täiuslikuks olen suutnud treenida!!!
Vot nii on lood!!!
mai 27, 2010 at 7:15 e.l. #267281Arnold
Membermai 27, 2010 at 7:57 e.l. #267286Rebane
KeymasterMa panen kulturismivälist klassikat.
Se on ihan fifty-sixty miten käy.
Rakkaus on kuin lankakerä – se alkaa ja loppuu.
Huominen on aina tulevaisuutta.
Niinhän se on, meillä ostetaan perunoita keväällä ja muualla syksyllä!
Kysymys kuulostaa kysymykseltä.
mai 27, 2010 at 9:28 e.l. #267299matjusm
MemberMinu lemmik:
Squat because somewhere out there a girl is warming up with your max!
Eestikeelne vastand oleks midagi sellist: Küki sest kusagil maailmas leidub tüdruk kes teeb sinu max’iga soojendusseeriaid.
mai 27, 2010 at 8:40 p.l. #267360ants16
Membercheat on your girlfriends not on your workouts
mai 27, 2010 at 8:43 p.l. #267361Arnold
MemberKulturism: Frontis nulla fides
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2010 at 6:28 e.l. #267381Aile
MemberSila jest, uma nje nado.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…või siis minu lemmik eneseiroonia on:”Kehakultuurlane on see, kellel keha on ja kultuuri ei ole. “
mai 28, 2010 at 10:31 e.l. #267397H2TheO-Z
MemberRonni Coleman: “Ain’t nuthin’ than a peanut!”
mai 28, 2010 at 11:42 e.l. #267401Milehigh
Member„Ma ei usu kulturistidesse, kes kasutavad steroide. Kui ühel mehel pole veres nii palju naturaalset testosterooni, et ta ilma aineteta võiks ehitada võimsa ja lihaselise keha, siis ta võikski tegeleda pigem pingpongiga.“ Steve Reeves.
Hästi öeldud , mõni naturaalne mees kordi parem kui end vesiseks neelanud või torkinud wannabe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2010 at 12:06 p.l. #267403uskumatu
Member“i have never used steroids”
See on üks levinuim tsitaat. Ega tsitaadid ei peagi alati tõele vastama või reaalselt teostatavad olema.
mai 28, 2010 at 2:22 p.l. #267412haubits
MemberMulle meeldib saalis jaurata “work out or get out”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2010 at 4:10 p.l. #267415builder
MemberI’ll be back
arvata on see mees ikka vahepeal öelnud kui saalist lahkus, peale trenni. Ja see tsitaat vähemalt jääb minu körvuis kölama eluks ajaks, isegi tükk aega peale selle mehe surma.
mai 28, 2010 at 4:42 p.l. #267416builder
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2010 at 6:58 p.l. #267422PT London
MemberKaks lemmikut on jargmised… Pain is just weakness leaving the body(et siis karmist ja kurnavast trennist jutt) ja teine-lihtne, otsekohene ja motiveeriv…Mass!!!(mida ytlen ja öeldakse trennis ja kui suur kuhi toitu ees ootab)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.