Kokteil Avaleht » Forums » Toitumine » Retseptinurk » Kokteil This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by Gunnar. Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) Autor Postitused august 21, 2007 at 10:06 e.l. #11292 Laura ReisaluMember Kokteil ½ l piima või petti 2-3 spl külmutatud toormoosi( vaarikas, mustsöstar vm.) 1 spl suhkrut vöi soovi korral suhkruasendajat või mett Vahusta mikserikannus või sauseguriga 1-2 min. august 21, 2007 at 10:07 e.l. #122853 SamakameesMember Kokteil ½ l piima või petti 2-3 spl külmutatud toormoosi( vaarikas, mustsöstar vm.) 1 spl suhkrut vöi soovi korral suhkruasendajat või mett Vahusta mikserikannus või sauseguriga 1-2 min. Palju sellest u. süsivesikuid on 100 ml kohta , oskad öelda ? august 21, 2007 at 10:34 e.l. #122855 GunnarMember Kokteil ½ l piima või petti 2-3 spl külmutatud toormoosi( vaarikas, mustsöstar vm.) 1 spl suhkrut vöi soovi korral suhkruasendajat või mett Vahusta mikserikannus või sauseguriga 1-2 min. ma olen seda piimaga juba lapsest saati teinud,ja mulle igaljuhul maitseb se päris hästi. Aga peti või keefiriga pole proovinud veel.. Autor Postitused Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse