Kokkutulek!!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kokkutulek!!!
- This topic has 23 replies, 20 voices, and was last updated 20 years, 11 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 14, 2005 at 12:44 p.l. #47680
Razard
MemberEi pea tegema väljasõitu loodusesse murumängudele.
Esimene kord võib ju lihtsalt minna piljardit taguma, bowlingut mängima..
Ei usu, et üle 15 inimese tuleb. Aga sealt võib juba see nn “organiseerimis- grupp” välja kujuneda.
veebruar 14, 2005 at 5:41 p.l. #44211Paldiski_kutt
MemberEi pea tegema väljasõitu loodusesse murumängudele.Esimene kord võib ju lihtsalt minna piljardit taguma, bowlingut mängima..
Ei usu, et üle 15 inimese tuleb. Aga sealt võib juba see nn “organiseerimis- grupp” välja kujuneda.
Ma arvan ka, et kohe ei pea tegema suurt üritust , kasvõi teeks mingi bowlingu mängu ürituse. Paneks kusagil rajad kinni nt: Kuulsaalis 5 rada kinni umbes 5 inimest rajal terve korrus mängijate päralt, pea huvilised tulevad kokku ja saab midagi tehtud ja siis vaatab edasi kas on huvi korraldada midagi suuremat.
veebruar 16, 2005 at 5:28 p.l. #47846Arnold
MemberKokkutulekuks võiksin Amazon.ee omalt poolt pakkuda kohana Arctic Bowlingut. Rajad oleksid Amazoni poraali poolt.
Samas võiks korraldada võisluse , Amazoni auhindadele. Aktivistid võiksid nüüd pead kokkupanna ja mõelda kuidas ja kes, mis rahvas sinna tuleb ja kes seda kõike koordineerib.
Natuke orgunnimist ja asi on paigas .
veebruar 16, 2005 at 6:07 p.l. #47851savi_
Membermulle see idee meeldiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2005 at 9:47 p.l. #48178RudiTurbo
MemberJah, üpriski uus kasutaja, aga olen ikka foorumis rohkem lugedes ringi hänginud kui postitades, aga lööks ka kampa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2005 at 10:09 p.l. #48181wilson
Memberkui mingi asi oleks ma võiks ka kampa lyya.kui muidugi kellelgi midagi selle vastu pole
veebruar 20, 2005 at 10:34 p.l. #48183Tonydata
MemberHea meelega võtaks osa kuigi siin foorumis veel algaja.
veebruar 21, 2005 at 5:41 e.l. #48185Kurupt
Memberolen m2nginud MUD-i kus tehakse igal aastal kokkutulekuid, aga ple sinna lihtsalt isu olnud minna…siin lehel olen k2inud ca aasta ja kasutajaks otsustasin registreerida alles hiljuti. aga fckin hea sait on ja asjalikke mehi kellelt n6u kysida ja kellele ise vbla tarkust jagada on siin kyll kyll. niiet mina olen 100% k2si. pole see 100km nii pikk ma kah tulla mul
veebruar 21, 2005 at 6:46 e.l. #48186vend vähk
ModeratorTere!
Mul on selle kokkutulekuga idee korraldada see 1. mail- peale EKV kulturismis. Arvatavasti selleks ürituseks tuleb kokku palju amazoni külastajaid ja oleks ka kõige värskemad muljed ja palju vestlusmaterjali. Ise plaanin nendest võistlustest osa võtta nagu nii mitmedki siin ning ei oleks probleem kusagil peale võistluste pidulikku osa kusagil maha istuda ja vennastuda, sest teistel aegadel ma tõenäoliselt Tartust välja sõitma ei hakka. Esialgu ei olekski see üritus pikem kui paar tundi, eks siis muljete põhjal saab teha kokkuvõtteid.
EDU!
vend vähk
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.