Kõikvõimas KÜKK
- This topic has 160 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 10 months tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
veebruar 7, 2013 at 3:54 p.l. #336617
gmaster
MemberTere!
On kellegil kogemust põlvede kõhrevigastustega kükkimisega?
Mida tasub teha? Mida vältida?
Egoga kükkimist ja liigsuuri raskusi.
veebruar 7, 2013 at 4:06 p.l. #336621S123
MemberEgoga kükkimist ja liigsuuri raskusi.
Ehk siis vähe pikemad seeriad ja korralik alla paraleeli sügavus?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 7, 2013 at 4:18 p.l. #336625gmaster
MemberEhk siis vähe pikemad seeriad ja korralik alla paraleeli sügavus?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot selle sügavuse osas ma sulle küll mingit reeglit ei ütle, see on väga individuaalne. See võib oleneda isegi sellest, kus kohas kõhres sul see vigastus on. Keskel, üleval, all, äärtes, jne.
veebruar 7, 2013 at 4:48 p.l. #336626S123
MemberEks ma kahtlustasin jah, et selle sügavusega sellised kahtlased lood on. Tänan!
veebruar 7, 2013 at 6:03 p.l. #336630Tragl
MemberMa ei tea, kas on kõhre vigastus, aga kükkimise ja väljaastetega seoses ma mingi põlvetrauma suutsin endale muretseda (ilma egotsemata ja kergete raskustega). Algul oli põlv liikumisel lihtsalt valulik, siis hakkas öösel, tavaliselt alati enne varahommikut valutama. Valu vastu aitas jala sirgeks ajamine. Niisugune asi kestis tublisti üle kuu. Arst kirjutas glükoosamiini – võtan 2-3 korda päevas ja nagu oleks parem. Samas räägitakse, et teadus pole glükoosamiini kasu tõestanud. Võta sa kinni.
märts 7, 2013 at 10:02 e.l. #338166intertwinedfitness
MemberKükk on vaieldamatult minu lemmik harjutus, nii kangiga kui ilma. Olen alati oma jalarutiini seda kaasanud ja kui ära jätan, tunnen kohe, et miskit on puudu:D
märts 21, 2013 at 7:16 p.l. #339012matjusm
MemberEelmine nädal oli huvitav kogemus turjal kükiga:
Ma kükin tõstja stiilis ehk et platvormil ja seega ilma kaitsmeteta. Igal juhul olin raskusega jõudmas oma isikliku rekordi lähedale ja 5kg kergema kangiga tuli 2x ilusti ära. Panin raskust juurde ja ei jõudnud (mitte et jõudu oleks vähe, lasin lihtsalt seljas pinge maha ja kaldusin ette) ning olin liiga ette kallutatud et kangi taha visata. Polnud muud midagi teha kui et viskasin üle pea ette ja endale üllatuseks, ei olnud selles midagi hullu, ei saanud viga ega midagi. Nüüd otseloomulikult ei ole see hea ega kaugeltki soovitatav variant kuidas nurjunud kükist vabaneda kuid see andis julgust juurde selles mõttes et isegi kangi ette kaotades ei pruugi midagi hullu juhtuda (või mul lihtsalt vedas).
aprill 19, 2013 at 9:29 p.l. #339877JanK
MemberPikad reieluud, kas paralleelkükk (ma palju halba sellest kuulnud, aga küsida võib ikka) või süvakükk? Süvakükki veidi kardan, sest elu aeg põlvedega mure olnud, paralleelkükk aga pidavat põlve rohkem traumeerima. Dilemma, aga vot ei tea kummast valikust nüüd haarata.
aprill 19, 2013 at 10:01 p.l. #339949gmaster
MemberJust sai seda füsioteraapia üliõpilaste seminaril professuuridega arutletud ja suht üksmeelselt jõudsime seisukohale et sügavkükki põlveprobleemide korral ei soovita. Rääkimata põrgatamisest. Kui ikka tagareis hakkab säärele lähenema, tulevad täiesti teised jõud juba mängu, ass to grassis on ristatisidemed korraliku pinge all.
aprill 20, 2013 at 6:37 e.l. #339952JanK
MemberAga kuidas paralleeliga on? Ikka lõhub või mitte niivõrd et peaks muretsema?
aprill 20, 2013 at 11:35 e.l. #341131gmaster
MemberAga kuidas paralleeliga on? Ikka lõhub või mitte niivõrd et peaks muretsema?
Oleneb põlve seisukorrast, lihaste jõust, tehnikast ja kasutavast raskusest.
august 25, 2013 at 3:48 p.l. #348245Bounce1
MemberKükk on vaieldamatult minu lemmik harjutus, nii kangiga kui ilma. Olen alati oma jalarutiini seda kaasanud ja kui ära jätan, tunnen kohe, et miskit on puudu:D
Õige naise jutt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2013 at 5:31 p.l. #351349matjusm
MemberKüsimus nendele kes eeskükki korralikult treenivad: mis on teie eesküki suhe turjal kükki? Mul endal on see nüüd 97% ning pausiga eeskükk (lähen alla, istun seal paar sek ja siis tulen üles) 90% parimast turjal kükist.
aprill 23, 2014 at 3:21 p.l. #364858krl
MemberMa pole siiani suutnud aru saada sellest abivahendite kartmisest. ala “kindad on pdedele” ja “tõelised mehed kükitavad ilma mingi pehmenduseta kangi ümber”. Milleks selline tegevus teid siis ette valmistab?
aprill 23, 2014 at 3:56 p.l. #364861Marxengel
MemberJörmi-mentaliteet.
Teatud juhtudel on muidugi kasuks, kui peopesad saavad vatti – on ette valmistatud muudeks aladeks, ei teki ville nii kergelt.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.