Kõikvõimas KÜKK
- This topic has 160 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 10 months tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
oktoober 8, 2012 at 10:50 e.l. #326422
Angelo
Memberveerandkükk koormab rohkem kui tavaline kükk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 8, 2012 at 11:24 e.l. #326423tonn999
MemberPõlvedelt võtab suuresti koormuse ära pakule kükk (õige sooritus:
). Soovitan isiklikust kogemusest küki puhul kasutada ka soojendussidemeid.
oktoober 8, 2012 at 1:15 p.l. #326428Sarge
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nii ongi.
oktoober 11, 2012 at 9:44 e.l. #326651fender
MemberMuide… jällegi igas videos on info erinev.
Kas jalgadel on nö naturaalne hoiak või peavad olema jalad otse?
oktoober 11, 2012 at 12:05 p.l. #3266710ttt
MemberVarbad veidi välja suunatud
oktoober 11, 2012 at 12:20 p.l. #326673Sarge
MemberVarbad veidi välja suunatud
Oleneb. Kui jalad koos kükid, siis otse.
oktoober 11, 2012 at 12:20 p.l. #326674Undionu
MemberMuide… jällegi igas videos on info erinev.
Kas jalgadel on nö naturaalne hoiak või peavad olema jalad otse?
Nii, kuidas endale mugavam tundub. Oluline on see, et põlved liiguks varvastega samas suunas.
oktoober 11, 2012 at 3:00 p.l. #326688DarkCloud
MemberJa väike vihje: jälgige seda peeglist või peegli puudumisel filmige ennast. Ärge ainult küki ajal hakake alla, jalgade poole vaatama, muidu on õnnetus kerge tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2012 at 4:42 p.l. #327065matjusm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb välja et ei ole nii: http://jorgprobst.wordpress.com/2012/01/21/settling-the-squatting-debate/
Lühidalt: veerandküki mõju jõule ja sportlikule võimele on marginaalne, täiskükil on aga see märkimisväärne.
Loogiline ju tegelikult: veerandkükis sa liigud nii vähe et lihased teevad nii vähe tööd et neil ei olegi eriti midagi mille arvelt end tugevamaks teha.
oktoober 15, 2012 at 4:47 p.l. #327069trewe
MemberTuleb välja et ei ole nii: http://jorgprobst.wo…uatting-debate/
Lühidalt: veerandküki mõju jõule ja sportlikule võimele on marginaalne, täiskükil on aga see märkimisväärne.
Loogiline ju tegelikult: veerandkükis sa liigud nii vähe et lihased teevad nii vähe tööd et neil ei olegi eriti midagi mille arvelt end tugevamaks teha.
Ta ütles, et veerandkükk koormab põlvesid rohkem kui tavaline kükk, mitte et lihaskoormus parem oleks.
detsember 23, 2012 at 4:47 p.l. #333044Ahfrsk
MemberEsimesel neljal leheküljel oli veidike juttu kõrgenduse kanna alla panemisest. Olen näinud, et mõned seda jõusaalis teevad, aga ei tea miks nad seda teevad.
Otsest vastust siin kirjas pole veel olnud, aga kas ma lugesin õigesti ridade vahelt välja, et see on ainult selleks, kui inimesel tehnika välja ei tule ? Aka. varbad või kannad tõusevad õhku, tasakaal kaob ära vms ?
Ehk siis otseselt harjutuse ja treeningu enda koha pealt sellest kasu ei ole, et treening effektiivsem oleks vms ?
detsember 23, 2012 at 5:17 p.l. #333045Tragl
MemberEsimesel neljal leheküljel oli veidike juttu kõrgenduse kanna alla panemisest. Olen näinud, et mõned seda jõusaalis teevad, aga ei tea miks nad seda teevad.
Otsest vastust siin kirjas pole veel olnud, aga kas ma lugesin õigesti ridade vahelt välja, et see on ainult selleks, kui inimesel tehnika välja ei tule ? Aka. varbad või kannad tõusevad õhku, tasakaal kaob ära vms ?
Ehk siis otseselt harjutuse ja treeningu enda koha pealt sellest kasu ei ole, et treening effektiivsem oleks vms ?
Õige asendi ja tasakaalu hoidmiseks kasutatakse tavaliselt jah. Kõrgendusel on omad probleemid. Kindlasti ei tohiks see liiga kõrge olla. Ise olen kasutanud selliseid kannaga kõvast materjalist susse. Kui vähegi võimalik, katsu ilma hakkama saada. Muud kasu sellest pole.
detsember 23, 2012 at 5:17 p.l. #333046ROtter
Põhjus on hüppeliigese painduvuses ja keha tasakaalu säilitamises.
detsember 23, 2012 at 6:37 p.l. #333052Ahfrsk
MemberNu siis on hästi, painduvuse ja tasakaaluga mul probleeme pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud.
veebruar 7, 2013 at 2:36 p.l. #336600S123
MemberTere!
On kellegil kogemust põlvede kõhrevigastustega kükkimisega?
Mida tasub teha? Mida vältida?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.