Kõikvõimas KÜKK
- This topic has 160 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 10 months tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 3, 2012 at 1:05 p.l. #265298
Ak_47
MemberArtiklis on kirjas et kükk tekitab kehas kasvuhormoone kuna harjutuse ajal on palju lihaseid töös. Ja soovitatakse peale kükki käsi treenida, see käib nii biitsa kui ka triitsa kohta eks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5×5 kavas on kükk alati esimene harjutus.. edasi teised baasharjutused,mis kaasavad triitsepsi ja biitsepsi. ( edit: vastus küsimusele on jah
jaanuar 3, 2012 at 2:24 p.l. #265223ville1
MemberMina lõikasin endale kastmisvoolikust “pehmenduse”. Kasutan eelkõige eestküki ajal ja olen väga rahul.
kas see kastmisvoolik seal kangiümber ringlema ei hakka, mina muidu sellist varianti ei soovita kuna mida suurem on hõõrdumine turja ja kangi vahel seda stabiilsemalt seal püsib igasugused pehmendused on jura.
jaanuar 7, 2012 at 2:45 p.l. #181859RaulK
MemberPolnud kuulnudki seda, et peale kükki tasub käsi treenida, et need suureks saada.
Eks ma proovin siis ise järgi selle asja, mingi 2 nädala kuni kuu ajaga peaks küll juba muutusi silmaga näha olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2012 at 6:05 p.l. #217740samuil
Memberkas see kastmisvoolik seal kangiümber ringlema ei hakka, mina muidu sellist varianti ei soovita kuna mida suurem on hõõrdumine turja ja kangi vahel seda stabiilsemalt seal püsib igasugused pehmendused on jura.
Ei pöörle. Ta on nii tihedalt ümber kangi , et peale tuleb jõuga venitada. Mõne kangiga ei saa kohe kuidagi ilma pehmenduseta kükkida. Eriti uuemad kangid on väga robustselt karestatud(kahjuks firmat ei oska öelda).
jaanuar 18, 2012 at 11:13 p.l. #247718RaulK
MemberTekkis paar küsimust.
Et kui kiiresti keha selle kasvuhormooni valmis sünteesib pärast küki tegemist? Ja kas see kasvuhormoon paneb lisaks lihastele ka üldiselt inimest pikemaks kasvama(kiirendab kasvamist – kui on kasvav organism)? Ja kas mõeldud on nii et nt teed ära ühe seeria kükki, siis lähed teed kangiga biitsepsile(kohe peale kükki – nö puhkepausi ajal kükist) ja siis kohe jälle kükki tegema või et teed ikka algul nt 4 seeriat ära ja peale seda käsi(oletame et biitsa) tegema? Kui ma nt algul teen küki, siis õlg ja triits. Eesmärk oleks siis tänu sellele kasvuhormoonile käsi suuremaks saada, kas siis triitsa peaks enne tegema ja siis õla, muidu läheb õla arvelt see, mitte triitsepsisse?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 19, 2012 at 8:36 e.l. #247467salasilm
MemberTekkis paar küsimust.
Et kui kiiresti keha selle kasvuhormooni valmis sünteesib pärast küki tegemist? Ja kas see kasvuhormoon paneb lisaks lihastele ka üldiselt inimest pikemaks kasvama(kiirendab kasvamist – kui on kasvav organism)? Ja kas mõeldud on nii et nt teed ära ühe seeria kükki, siis lähed teed kangiga biitsepsile(kohe peale kükki – nö puhkepausi ajal kükist) ja siis kohe jälle kükki tegema või et teed ikka algul nt 4 seeriat ära ja peale seda käsi(oletame et biitsa) tegema? Kui ma nt algul teen küki, siis õlg ja triits. Eesmärk oleks siis tänu sellele kasvuhormoonile käsi suuremaks saada, kas siis triitsa peaks enne tegema ja siis õla, muidu läheb õla arvelt see, mitte triitsepsisse?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib teha nii ja naa. Lihas ei hakka kasvama nagunii vahetult treeningu ajal vaid alles peale trenni lõppu kui varud organismis on taastunud. Kui trennipäeval on kavas kükk, siis seda tuleks teha enne teisi harjutusi selle pärast, et suuremaid lihaseid treenitakse varem kui väikeseid (siin ei arvestata seda, kui arenenud on üks või teine lihas sinul konkreetselt vaid üldist lihaste proportsiooni nii, nagu loodus selle üldjoontes ette on näidud). Aga kui trenni iseloom on olla ringtreening siis võib kükki teha ka osana ringtreeningust.
Üldiselt tuleb vist õlga treenida enne triitsa, sest triitsa treenimisel on kaasatud mingil määral ka õlg, aga mitte vastupidi. Seega kui triitsa treenimisel õlg juba mingil määral ära väsitada, ei saagi hiljem enam õlga normaalselt treenida.
jaanuar 19, 2012 at 9:28 e.l. #247280gmaster
MemberÜldiselt tuleb vist õlga treenida enne triitsa, sest triitsa treenimisel on kaasatud mingil määral ka õlg, aga mitte vastupidi.

Sa tahad öelda, et military pressis, arnie pressis, istudes hantlite surumisel ei tööta triitseps? n*gga please….
jaanuar 19, 2012 at 11:13 e.l. #247233salasilm
Member… Sa tahad öelda, et military pressis, arnie pressis, istudes hantlite surumisel ei tööta triitseps? n*gga please….Mul oli siin mingi väike idee taga küll, aga pean tunnistama et eks ta on vägagi vaieldav ja kõikvõimalikel juhtudel ei pea paika. Küki teemas ei ole mõtet selle üle arutleda.
jaanuar 19, 2012 at 1:39 p.l. #247098IVARK
MemberMul oli siin mingi väike idee taga küll, aga pean tunnistama et eks ta on vägagi vaieldav ja kõikvõimalikel juhtudel ei pea paika. Küki teemas ei ole mõtet selle üle arutleda.
Tegelt ära sa märgi midagi, ma olen näiteks kükke teinud nii, et pärast on käsivars valus, nii kõvasti pigistasin kangi seda õlgadel hoides. Kaugel see triitsepski sealt enam on. Imeasju võib teha kui tahad ainult…
jaanuar 19, 2012 at 4:37 p.l. #247013Ak_47
MemberTegelt ära sa märgi midagi, ma olen näiteks kükke teinud nii, et pärast on käsivars valus, nii kõvasti pigistasin kangi seda õlgadel hoides. Kaugel see triitsepski sealt enam on. Imeasju võib teha kui tahad ainult…
http://www.boards.ie…hp?t=2056470943
Ma ise kükin ka pöial kangi peal,ei teki seda nurka randmesse millega võivad vigastused kaasneda.Sammuti väldin ma sellega raskuse toetamist oma kätel.
jaanuar 19, 2012 at 5:21 p.l. #247003smack
MemberMul oli siin mingi väike idee taga küll, aga pean tunnistama et eks ta on vägagi vaieldav ja kõikvõimalikel juhtudel ei pea paika. Küki teemas ei ole mõtet selle üle arutleda.
Sa oled pooleldi õigel teel- enne õlgade treenimist ei tasu tõesti triitsepsit treenida, aga seda sellepärast, kuna õlad on suuremad lihased ja seega triitsepsi eelnev väsitamine takistab sul maksimaalseid raskusi kasutada õlgade treenimisel. Aga triitseps töötab küll õlgade treenimisel: kui sa hakkad mõtlema, mis hoiab üles surumisel küünarvart vertikaalselt või mis üldse stabiliseerib küünarliigest…
jaanuar 29, 2012 at 11:27 e.l. #237468matjusm
MemberEi pöörle. Ta on nii tihedalt ümber kangi , et peale tuleb jõuga venitada. Mõne kangiga ei saa kohe kuidagi ilma pehmenduseta kükkida. Eriti uuemad kangid on väga robustselt karestatud(kahjuks firmat ei oska öelda).
See “karedus” on probleemiks minu meelest vaid jõutõstmiskangide puhul kus see näiteks rinnal küki puhul on tõesti häiriv kui ta vastu kaela läheb (turjal kükkidel on ta vähem probleemsem sest särk on ju vahel).
Igal juhul selle “tampooniga” kükkimise puhul avastasin ma et pärast paari korda ilma selleta harjutuse tegemist, sa enam ei mõtlegi tagasi minemisele. Ma ise alustasin ka niimodi et kükkisin vaid pehmendusega kuid siis kui vahetasin jõsuaali ja uues polnud seda pehmendust, siis hakkasin ilma tegema ja kuigi alguses oli ebamugav, harjus väga kiirelt ära.
märts 5, 2012 at 2:40 p.l. #182084infomees
MemberSelline küsimus, et kumba harjutust loetakse seljale koormavamaks – kas kükkimist või jõutõmmet?
märts 5, 2012 at 3:29 p.l. #182052vAleksei
MemberSelline küsimus, et kumba harjutust loetakse seljale koormavamaks – kas kükkimist või jõutõmmet?
Jõutõmme
märts 5, 2012 at 4:39 p.l. #181948infomees
MemberMilline oleks optimaalne soojendus enne kükkimist? Kui nt. kodustes tingimustes teed ja veloergomeetrit ka pole, siis on soojenduse tegemise võimalused limiteeritud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.