Skip to main content

Kõikvõimas KÜKK

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kõikvõimas KÜKK

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 161 total)
  • Autor
    Postitused
    samuil
    Member

Mul see häda, et kuidagi nagu ebameeldiv on (eriti) vasakul käel painduda niimoodi tahapoole, et kangi turja peal hoida. Liiga palju keskendumist läheb selle peale kaduma. Aga ma alles algaja kah selle harjutuse juures.

Kellelegi veel sellist jama? Teha hantlitega sama või lihtsalt treenida edasi?

Proovi eeskükki.

seenjor
    Member

Mul see häda, et kuidagi nagu ebameeldiv on (eriti) vasakul käel painduda niimoodi tahapoole, et kangi turja peal hoida. Liiga palju keskendumist läheb selle peale kaduma. Aga ma alles algaja kah selle harjutuse juures.

Kellelegi veel sellist jama? Teha hantlitega sama või lihtsalt treenida edasi?

Ma ei saanud vahepeal paar kuud kükkida. Samal põhjusel ja huvitavalt ka vasak õlg.

Proovi kitsamat hoiet, laialt venitab rohkem. Tee õlgadele venitusi.

Trenni minnes, on algul valus tühja kangi kukla taha saada, kuid mida seerja edasi seda parem.

zxcvb
    Member

Kas teil ei hakka kuklal valus kui kang seal peal on küki ajal? Ma ei saa isegi tühja Smith kangi turjale võtta. Harjumise asi vist?

seenjor
    Member

Kas teil ei hakka kuklal valus kui kang seal peal on küki ajal? Ma ei saa isegi tühja Smith kangi turjale võtta. Harjumise asi vist?

Täpselt õige, harjumuse asi.

Algul võid ju rätiku vahele panna, hiljem harjub ära.

renku
    Member

Ära võta kangi kukla peale, vaid võta kang turja peale ehk lase siis natuke kuklast allapoole.

viki667
    Member

Ära võta kangi kukla peale, vaid võta kang turja peale ehk lase siis natuke kuklast allapoole.

hea tähelepanek, endal kord oli liiga üleval – peale kükiseeriat pead liigutades kael päris vähe korralikult ragises. Hea ära ei vigastand midagi… :SSS

Bulletproof
    Member

Aga meil on jõusaalis mingi spetsiomm pehmendus, mille saad krõpsuga ümber kangi panna…

viki667
    Member

Aga meil on jõusaalis mingi spetsiomm pehmendus, mille saad krõpsuga ümber kangi panna…

meil ka kuid too keerleb seal kangi ümber, parem ilma harjutada tegelt.

AlanBStard
    Moderator

Kitsa haardega kogunevad lihased turjale paksemaks toeks.

renku
    Member

Kui vähegi võimalik, siis ära kasuta seda.

zxcvb
    Member

Jah, meil ka mingi krõpsuga pehme asi olemas, mille saab ümber kangi panna. Mõtlesin küll milleks see on

H2TheO-Z
    Member

aka “the pussy-pad”

Parem ilma selleta harjutada jah. Ning kõigile, kellel kannad kükkimise ajal maast lahti tõusevad: googeldage dorsiflexioni harjutusi ja tehke neid venitusi iga

päev, samuti tuleks abiks, kui spetsiaalsed kõrgema kannaga tõstejalanõud osta.

tykonu
    Member

Nõustun kõigega, hakkan nüüdsest rohkem kükke tegema. Kuid keegi seletage mulle järgnev ära:

Tahad jämedaid käsi…tee kükki.

Aitäh!

trewe
    Member

Nõustun kõigega, hakkan nüüdsest rohkem kükke tegema. Kuid keegi seletage mulle järgnev ära:

Aitäh!

Kükk süstib sinusse palju kasvuhormooni, kuna kükis nii palju lihaseid korraga töös

tarmop
    Member

Pehmendus on naistele

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 161 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.