Skip to main content

Kõik on uus aprillikuus

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Kõik on uus aprillikuus

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 60 total)
  • Autor
    Postitused
    BRIKI
    Member

Jarmo Oberst
    Member

Millegi pärast ei ava Safari uuendatud fitnessi, Firefoxiga sain tööle. Muidu meeldib rohkem, kuid tõesti häirib, et iga teema avab uues aknas
    HenryP
    Member

Ilmselt sul shortcut tehtud Safari-ga . Proovi fitness.ee, mul oli shortcut veel mingi main default lõpus.

Nii oligi, tänks IT vend

Impsik
    Member

Kui fitness.ee sisse toksisin, siis oli üllatus suur. Muidugi vana kujundus oli kodusem ja me kõik oleme sellega kenasti harjunud, kuid mina usun, et üsna kiiresti võtavad kõik uue kujunduse omaks. Uus kujundus on kindlasti ilusam kui enne. Tubli töö.

Rebane
    Keymaster

See on küll ebamugav, et pealehel olevatele foorumi teemadele klikkides need uuel lehel avanevad.

Võtan teadmiseks ja proovin homse päeva jooksul ära muuta. Kui midagi veel häirib, andke teada ja ikka parandame asjad ära või põhjendame oma otsuseid.

Rebane
    Keymaster

Kuidas fitness rates oma kontole ligi pääseb, et uusi pilte lisada vms ? Seda nagu ei leia.

Kui oled pealehel sisse logitud, kliki oma nime peal (seal kus näitab mitu postitust, fiiti jms on). Sealt peaks ligi pääsema oma kasutajaprofiilile, kus nupu RATE alt peaks saama ka pilte lisada/muuta.

rait83
    Member

suht kirju värk

hehee
    Member

Ma ärritun iga kord, kui mõnd lehekülge on muudetud, aga noh, kellele ei meeldi, võib ju ära minna. Minust te aga lahti ei saa

P-A-U-L
    Member

Ei MEELDI üldse! Milleks selline sünnitis?

Larry
    Member

ffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuu, nii kirju

Paul.K.
    Member

Oksini leiad ” Pood” menüü alt. Eks pikapeale harjub uue kujundusega ära jälle..

Impsik
    Member

ffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuu, nii kirju http://fitshop.fitness.ee/

Oksjon on saanud kaasaegse lahenduse.

smack
    Member

Minu arust on veits liiga palju infot ühele lehele pakitud.

Xero
    Member

Minumeelest on see just väga hea, et foorumi teemade lingid avalehel avanevad teises aknas. Kirju tundub ta küll, kui arvatavasti läheb natuke aega harjumiseks. Vähemalt ei ole punast nii palju. See teema värvivalik võiks olla muudetav. Foorumi theme võiks samuti muuta või olla muudetav. Muidu olen rahul, sellise positiivse väljanägemisega leht nüüd.

emmimees
    Member

Kus shoutbox on?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 60 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.