Skip to main content

Kõige parem spordijook trenni ajal joomiseks?=)

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kõige parem spordijook trenni ajal joomiseks?=)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 47 total)
  • Autor
    Postitused
    gmaster
    Member

aga keegi spartakiaadi tallinnas on näind?

jrx
    Member

Väidetavalt ongi spartakiaadi ja arcticu koosis üsna sarnane… vahe on ainult hinnas. 4,5 kr. LIITER – beat that

tomster
    Member

jrx, mis vahekorras spartakiaadi ja vett segad?

ylbort
    Member

aga keegi spartakiaadi tallinnas on näind?
    gmaster
    Member

otsisin eile netist, tõesti olid müüdid imelisest kopli garaažist, aga mainiti ka velo+ poode

monarh
    Member

otsisin eile netist, tõesti olid müüdid imelisest kopli garaažist, aga mainiti ka velo+ poode

Netist? Kuskohast täpsemalt?

jrx
    Member

jrx, mis vahekorras spartakiaadi ja vett segad?

Juhend ütleb, et 6 triiki dessertlusikatäit liitrile. Ise eelistan vähe lahjemat – 6 pooleteistkümnele liitrile.

gmaster
    Member

Netist? Kuskohast täpsemalt?

neti.ee, mingis jalgratturite foorumis oli

monarh
    Member

SPARTAKIADA Sain teada, et Tallinnas Kaevuri 12, Koplis saab seda kraami. Lähed kuhugile garaazide vahele ja seal kusagil on mingi keldri uks, kus ripub silt VÄGILANE. Avatud 10 – 15. Vajutad siis mingit kella. Siis küsitakse: Kto???. Vastad siis viisakalt ja tingimata vene keeles. Kui veab tehakse uks lahti ja kui eriti veab, siis saad ka pulbri kätte ja eluga tulema.

Vot selline biznez siis … romantika

maryjane
    Member

No aga teeme vahetust. Teie saadate mulle cargoga paar purki Stockmannis müüdavat Skippy Extra Crunchy Peanut Butterit ja mina saadan vastu karbi Spartakiaadi (150 eeku vist oli kilose karbi hind).

monarh
    Member

No aga teeme vahetust. Teie saadate mulle cargoga paar purki Stockmannis müüdavat Skippy Extra Crunchy Peanut Butterit ja mina saadan vastu karbi Spartakiaadi (150 eeku vist oli kilose karbi hind).
    jrx
    Member

ja mina saadan vastu karbi Spartakiaadi (150 eeku vist oli kilose karbi hind).
    paprica
    Member

Kõige parem spordijook trenni ajal tarbimiseks on konkurentsitult tavaline vesi. Sellist arvamust on avaldanud Mihkel Zilmer, meditsiinilise biokeemia professor. Usutavasti siinsed gurud teda muidugi ei tunnusta ja ajavad oma fatburneri tantrat edasi:)

Peale trenni ei tee spordijook paha:)

Heix89
    Member

Extran on ka suht tore märjuke

theONE1
    Member

Puhas vesi

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 47 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.