Kohvi joomine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Kohvi joomine
- This topic has 21 replies, 12 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
Fred Antson.
-
AutorPostitused
-
juuni 7, 2007 at 7:57 p.l. #117084
Aile
MemberVaata Aile, see on see, kui kõht isegi nagu tühi ei ole aga siuke tunne on, et tahaks midagi magusat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jorx! Suured t2nud

Mul v6ib selline tunne tulla, kui ma spetsiaalselt l2hen mingit kooki piiluma eelm6ttega, et t2na v6iks endale midagi lubada (kui mul on v6imalus v6tta ainult yks kook, siis ma seda ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). See tundub mulle pseudoprobleem. St ise tekitatud probleem, millel ei ole organismi vajadustega mitte kui midagi pistmist.Minu jaoks on probleemiks hoopis see, et mul on k6ht tyhi ja ma otsustan magusa peale minna. See t2hendab umbes 0,5 kg kooke ja liiter j22tist (buliimia…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Ma ei nimetaks seda magusavajaduseks (ma m6tlen siin puhtfysioloogilist vajadust). Kui ma olen p2eval korralikult s88nud ja lisaks ka trenni teinud (endorfiin) ei ole mingit magusavajadust.
juuni 7, 2007 at 8:14 p.l. #117085-aron-
MemberJorx! Suured t2nud
Mul v6ib selline tunne tulla, kui ma spetsiaalselt l2hen mingit kooki piiluma eelm6ttega, et t2na v6iks endale midagi lubada (kui mul on v6imalus v6tta ainult yks kook, siis ma seda ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). See tundub mulle pseudoprobleem. St ise tekitatud probleem, millel ei ole organismi vajadustega mitte kui midagi pistmist.Minu jaoks on probleemiks hoopis see, et mul on k6ht tyhi ja ma otsustan magusa peale minna. See t2hendab umbes 0,5 kg kooke ja liiter j22tist (buliimia…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Ma ei nimetaks seda magusavajaduseks (ma m6tlen siin puhtfysioloogilist vajadust). Kui ma olen p2eval korralikult s88nud ja lisaks ka trenni teinud (endorfiin) ei ole mingit magusavajadust.
Paistab,et Aile tunneb asja;)
juuni 7, 2007 at 8:27 p.l. #117087MEE
Memberei saa lahutada “magusa isu” füüsilisest ja psüholoogilisest vajadusest – nad on ju seotud, mu lugupeetud kaassportlased
juuni 7, 2007 at 8:29 p.l. #117088Aile
MemberPaistab,et Aile tunneb asja;)Oi, minu kodused r22givad minu s88mistest legende…
Seoses magusavajadusega tuli mulle meelde yks lugu (mitte minu lugu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Elle Kull oli noore n2itlejana kord filmiv6tetel ja nosis pidevalt shoksi. Kysis siis temalt rezhiss88r, et miks ta seda nii palju s88b. Elle vastas, et tema aju vajab. Rezhiss88r vastu, et siis piisaks ju vaid hernekommist

Vaene Elle, tema sai aru, et teine tahab v2ita… et Elle Kulli aju on v2iksev6itu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Meie v6iksime teda tagantj2rele lohutada muidugist.juuni 7, 2007 at 8:32 p.l. #117089SiimN
MemberJorx! Suured t2nud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Ma ei nimetaks seda magusavajaduseks (ma m6tlen siin puhtfysioloogilist vajadust). Kui ma olen p2eval korralikult s88nud ja lisaks ka trenni teinud (endorfiin) ei ole mingit magusavajadust.
Mina jaoks on see magusavajadus,kui sa tunned,et taha midagi magusat saada! Dieedi ajal kustutan oma magusavajadust meega. Piisab 1spl. meest ja minu päevane magusavajadus on rahuldatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma arvan,et me räägime hoopis erinevatest temaatikatest. Minu point on see,kui sa just nimelt TUNNED,et tahaks midagi magusat (organism vajab seda,annab sulle märku)…mitte, et lähed tühjakõhuga kommikarbi kallale! Need on hoopis kaks eri asja.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 7, 2007 at 8:36 p.l. #117091Aile
Memberei saa lahutada “magusa isu” füüsilisest ja psüholoogilisest vajadusest – nad on ju seotud, mu lugupeetud kaassportlased
Ma ytleks siis, et tahtele alluv ja tahtele allumatu. Pikemas perspektiivis on maiustamisest loobujad siiski tunduvalt paremas olukorras.
Ma m6tlen selle all ainult rafineeritud suhkruga kyllastatud madala toitev22rtusega toiduaineid. Mesi ka ei sobi k6igile.
Meie armsad kaasv6itlejad ei viitsi aeg ajalt v6idelda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Otsivad igatsugu imelikke seletusi, et oma isusid rahuldada.juuni 16, 2007 at 5:39 p.l. #117710Fred Antson
MemberKui järgida menüüs Teie põhimõtteid ehk siis hoida süsivesikutega madalat profiili kas siis kohvi tohib juua? Lugesin, et kofeiin pidavat veresuhkru taset alandama – Atkinsi dieedil olles kofeiin keelatud. Ilmselt tänu türosiinile on mul hommikune ja lõunane kofeiini vajadus kadunud aga sooviks teada kas tohin endale tassikese hommikul lubada. Tänud.Tohid küll 1 tassi, kuid peale hommikusööki.
Toitumishäiretega inimesed (nii normaal-, üle- kui alakaalulised) otsivad reeglina kohvist energiat, aimamata, et vale toit tapab ära nende energiataseme.
Ma palun kõigil minu toitumispõhimõtteid Atkinsi omadega mitte seostada!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.