Skip to main content

Kohvi

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kohvi

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Ardivaba
    Member

Kohv

internet-cafe.jpg

Kas on tõsi ,et kohv viib kaltsiumi verest välja? Tean ,et küünte peale tekivad valged laigud kui on kaltsiumi puudus…need on mul põhimõtteliselt terve elu olnud kuna viimased 4 aastat olen 3-5 Kohvitassi päevas joonud…teeb ta midagi veel halba? Nüüd viimaste kuudega olen suutnud 1-2 kohvitassiga päevas läbi saada…tean ,et ükskõik kuipalju sul ka jõudu ei ole…nõrkade kontidega kangi alla pole mõttet minna…klassikaaslane mainis ,et kohvi viib ka valke verest välja, on see kõik tõsi? Südamele pidi ka ajapikku ära tegema see koffeiin…(kui olin 7-10 oli mul südamega kah probleeme kuid nüüd on kõik (OK) ). Et mis arvate siis?

Karu
    Member

Esiteks on selle joogi nimi nimetavas vormis KOHV, mitte kohvi.

Aga eks muidu on liigtarbimine nagu iga teise asjagagi – tuleb võtta mõistlikult.

1-2 tassi päevas ei ole veel paha, kuid suuremas koguses tarbides hakkab kohv töötama negatiivselt. Kuna kofeiinil on ainevahetust ja vereringet stimuleeriv mõju, siis tõesti võib põhjustada kaltsiumi väljutamist ning samuti ka teiste ainete taseme langust.

Südame- ja veresoonkonnale samuti ei ole liigtarbimine positiivne, sest kofeiin on siiski tugev taimne alkaloid.

Ardivaba
    Member

Oh, tänud…saingi siis vastuse oma küsimusele…väikesed kirjavead muutsin ka ära.

Existence
    Member

Mul oli mitmeid aastaid küünte peal valged laigud.Siis hakkasin igapäev piimatooteid sööma ,ja siiamaani pole ühtegi laiku enam

Autor
    Postitused
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.