kohv dieediperioodil
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » kohv dieediperioodil
- This topic has 18 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
mai 28, 2008 at 3:38 p.l. #13762
legalfella
Memberkas cafe lattet on mõtet dieediperioodil juua? selles mõttes, et kohv pidavat mõjutama termoregulatsiooni ja soodustama rasvade põlemist, aga ise seda mustalt küll juua ei suuda – ainult ohtra piima ja suhkruga ehk siis latte vormis.
kas sellisel kujul mõjub see dieedile pigem kasulikult või kahjulikult?
mai 28, 2008 at 3:59 p.l. #1557600ttt
MemberSelle asemel, et lattet juua söö parem kofeiinitablette.
mai 28, 2008 at 4:01 p.l. #155761Agnes1h
MemberTead, kui sa seda caffe lattet jood vähemalt pool aastat ilma suhkruta, siis on üpris tõenäoline, et sellega harjub ilma suhkruta ära ja on täitsa maitsev, kuigi mõnusam ta suhkruga tõepoolest oleks…
Mis aga puutub kohvijoomisesse dieedi ajal, või sellesse rangesse mitte joomisesse, siis on jah arvamusi mitmeid, kes panevad seda dieetiprogrammi sisse ja kes keelavad selle joomise kategooriliselt.. Teeb ikka pahuraks küll, et siis ei suudeta ÜHISELE otsusele jõuda, kas seda juua või mitte…
Ja ilmselt jääbki see küsimus nii nagu keegi ise parajasti selle teema kohta arvata tahab… Kuigi, pole ka paha veelkord kui ses teemas oma arvamusi avaldatakse
Miks siis ikkagi või miks mitte juua… Ahjaa… kui latte on ainuke luksus, mida sa dieedi ajal endale lubad, siis ma arvan, et see toimib lõõgastavalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mmm… caffe latte ON hea!
mai 28, 2008 at 4:19 p.l. #155766gmaster
Memberminu puhul lattes olev piim neutraliseerib kofeiini toime ja tabletid ei toimi üldse
see, et sa seda suhkruga jood, teeb selle joogi sulle kindlasti pigem mittesoovitatavaks:)
mai 28, 2008 at 6:45 p.l. #155792legalfella
MemberSelle asemel, et lattet juua söö parem kofeiinitablette.hea mõte tegelt.
mai 28, 2008 at 6:47 p.l. #155795legalfella
MemberTead, kui sa seda caffe lattet jood vähemalt pool aastat ilma suhkruta, siis on üpris tõenäoline, et sellega harjub ilma suhkruta ära ja on täitsa maitsev, kuigi mõnusam ta suhkruga tõepoolest oleks…Mis aga puutub kohvijoomisesse dieedi ajal, või sellesse rangesse mitte joomisesse, siis on jah arvamusi mitmeid, kes panevad seda dieetiprogrammi sisse ja kes keelavad selle joomise kategooriliselt.. Teeb ikka pahuraks küll, et siis ei suudeta ÜHISELE otsusele jõuda, kas seda juua või mitte…
Ja ilmselt jääbki see küsimus nii nagu keegi ise parajasti selle teema kohta arvata tahab… Kuigi, pole ka paha veelkord kui ses teemas oma arvamusi avaldatakse
Miks siis ikkagi või miks mitte juua… Ahjaa… kui latte on ainuke luksus, mida sa dieedi ajal endale lubad, siis ma arvan, et see toimib lõõgastavalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mmm… caffe latte ON hea! 
isegi konservatiivselt mõeldes ei ole see vist ainus luksus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jah, kui lattet jood, siis on sihuke tunne, et suus on pidu ja kõik on kutsutud.
mai 28, 2008 at 6:48 p.l. #155796Amarillo
Membermustalt puhtalt – aitab
mai 28, 2008 at 7:30 p.l. #155807AlanBStard
Moderatoraga jah, kui lattet jood, siis on sihuke tunne, et suus on pidu ja kõik on kutsutud.Kui suhkruga jood siis on jah bakteritel suus pidu ja päkapikud kutsutud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei suuda suhkruga juua, juba seda on paha vaadata kui keegi teine suhkrut kohvi sisse kallab.
mai 29, 2008 at 8:21 e.l. #155846hehee
Memberhea mõte tegelt.Fred Antson on dieediperioodil ka rohelise tee ekstrakti soovitanud.
mai 29, 2008 at 11:37 e.l. #155870Silvester
MemberPalju see teelusikatäis suhkrut siis paha teeb?
mai 29, 2008 at 1:50 p.l. #155894Agnes1h
MemberPalju see teelusikatäis suhkrut siis paha teeb?50 kcal, minu teada
mai 29, 2008 at 4:00 p.l. #155903legalfella
MemberFred Antson on dieediperioodil ka rohelise tee ekstrakti soovitanud.ma olen mitmest foorumist lugenud, et see on kasulik, aga mida see endast täpselt kujutab ja kust seda saada.
ma kaldun arvama, et siin ei peeta silmas Liptoni rohelist teed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 29, 2008 at 4:05 p.l. #155857legalfella
Member50 kcal, minu teadaoled kindel? arvestades, et 100 g suhkrut on 400 kcal, siis ei tahaks hästi uskuda, et teelusikas võtab peale 12,5 g
mai 29, 2008 at 4:17 p.l. #155852ROtter
MemberPalju see teelusikatäis suhkrut siis paha teeb?mai 29, 2008 at 4:21 p.l. #155911AlanBStard
Moderatorma olen mitmest foorumist lugenud, et see on kasulik, aga mida see endast täpselt kujutab ja kust seda saada.Apteegis on rohelise tee kapsleid müüa ntx, mingi Läti firma toode.
Fast Burneris on ka sees.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.