Kohv
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kohv
- This topic has 48 replies, 29 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
august 13, 2007 at 3:16 p.l. #122083
maximus89
MemberAga fakt on siiski, et kofeiin tekitab sõltuvust ja sõltuvust pole meile kellelgi vaja, mida teeb kofeiinisõltlane siis kui ta ei saa oma hommikust kohvi?Ta on loid, jõuetu ja pahas tujus.Kofeiin pole meile oluline ellujäämiseks, mis mõte on oma keha reostada millegi üleliigsega, mis pealegi veel tekitab sõltuvust?See on sama nagu suitsetamine ju, suitsetamisel on ka positiivseid mõjusid, nagu see, et ta hoiab parkinsoni tõve eemal, aga negatiivsed mõjud kaaluvad positiivsed siiski üles, nagu kofeiini puhulgi.Meedia paneb meid ostma asju mida me ei vaja, kohvi on üks neist.
august 13, 2007 at 5:55 p.l. #122105gmaster
MemberAga fakt on siiski, et kofeiin tekitab sõltuvust ja sõltuvust pole meile kellelgi vaja, mida teeb kofeiinisõltlane siis kui ta ei saa oma hommikust kohvi?Ta on loid, jõuetu ja pahas tujus.Kofeiin pole meile oluline ellujäämiseks, mis mõte on oma keha reostada millegi üleliigsega, mis pealegi veel tekitab sõltuvust?See on sama nagu suitsetamine ju, suitsetamisel on ka positiivseid mõjusid, nagu see, et ta hoiab parkinsoni tõve eemal, aga negatiivsed mõjud kaaluvad positiivsed siiski üles, nagu kofeiini puhulgi.Meedia paneb meid ostma asju mida me ei vaja, kohvi on üks neist.trennis eralduv endorfiin tekitab ka põhimõtteliselt vaimselt sõltuvust. Mis sa selle suhtes ette võtad? Ka liiga palju trenni on kahjulik.
Kõik ei ole nii must ja valge, sa ei saa öelda, et kohv on halb
august 13, 2007 at 7:49 p.l. #122130daemonium
MemberKui palju kohvi päevas on palju?
Liiter päevas?2 liitrit päevas?
august 13, 2007 at 8:09 p.l. #122133Samakamees
MemberKui palju kohvi päevas on palju?Liiter päevas?2 liitrit päevas?
Kas seda ml ei peaks mõõtma
august 13, 2007 at 8:15 p.l. #122134daemonium
MemberKas seda ml ei peaks mõõtma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>WTF!?MILLILIITRID?!?!
Et kohvi tuleks endale sisse tilgutada või,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole nagu kunagi mingit jooki milliliitrites mõõtnud,
august 13, 2007 at 8:31 p.l. #122135Samakamees
MemberWTF!?MILLILIITRID?!?!Et kohvi tuleks endale sisse tilgutada või,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole nagu kunagi mingit jooki milliliitrites mõõtnud,

näiteks 500 ml…ei ole mõõtnud ??
palju sa näiteks piima paned valgusheigile
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 14, 2007 at 3:30 e.l. #122159daemonium
Membernäiteks 500 ml…ei ole mõõtnud ??
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> palju sa näiteks piima paned valgusheigile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paraku ei saa kumbagi tarvitada,
august 14, 2007 at 5:21 e.l. #122161Samakamees
MemberParaku ei saa kumbagi tarvitada,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aaa

Noo ma ei ole kindel , aga minu arust mõõdetakse seal sheikeris ml’tes… ma võin ka eksida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igastahes liiter kohvi on minu arust küll palju, või ei…tahaks teada mida oldman vastab sellele , et mitu liitrit on kahjulik
august 15, 2007 at 4:56 p.l. #122337maximus89
Membertrennis eralduv endorfiin tekitab ka põhimõtteliselt vaimselt sõltuvust. Mis sa selle suhtes ette võtad? Ka liiga palju trenni on kahjulik.Kõik ei ole nii must ja valge, sa ei saa öelda, et kohv on halb
Endorfiinid ei ole meie kehas mingid üleliigsed asjad, mida me poest peaksime ostma, neid toodetakse meie kehas ja need on meile järelikult vajalikud.Kofeiin seda ei ole.
august 15, 2007 at 5:43 p.l. #122341ROtter
MemberAaa
Noo ma ei ole kindel , aga minu arust mõõdetakse seal sheikeris ml’tes… ma võin ka eksida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igastahes liiter kohvi on minu arust küll palju, või ei…tahaks teada mida oldman vastab sellele , et mitu liitrit on kahjulik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suurte kofeiiniannuste tarbimine võib põhjustada ägedat mürgistust. Kofeiini suhtes tundlikumal inimesel võib mürgistus tekkida juba 400 mg kofeiini ehk 3–4 tassi kohvi tarbimisel. Sagedasemad ägeda kofeiinimürgistuse nähud on rahutus, närvilisus, unetus, näo punetus, südamepekslemine, suurenenud uriinieritus ja seedetrakti häired. Kui päevased kofeiiniannused ületavad ühe grammi, võivad tekkida rasked mürgistusnähud, nagu lihaste tõmblused, südame rütmihäired ning vaimne ja füüsiline ülierutus (psühhomotoorne agitatsioon). Veelgi suuremad annused – 10 grammi ehk umbes 80–100 tassi kohvi päevas – võivad esile kutsuda krambihooge, hingamishäireid ja lõppeda surmaga.
august 15, 2007 at 6:00 p.l. #122343Kreks
MemberKas mustas tees on ka midagi kohviga seotud?
august 15, 2007 at 6:18 p.l. #122345alr89
MemberKas mustas tees on ka midagi kohviga seotud?kofeiin?
august 15, 2007 at 6:19 p.l. #122346Kreks
MemberKui on, siis palju?
august 15, 2007 at 6:36 p.l. #122354Bonsuna
MemberSuurte kofeiiniannuste tarbimine võib põhjustada ägedat mürgistust. Kofeiini suhtes tundlikumal inimesel võib mürgistus tekkida juba 400 mg kofeiini ehk 3–4 tassi kohvi tarbimisel. Sagedasemad ägeda kofeiinimürgistuse nähud on rahutus, närvilisus, unetus, näo punetus, südamepekslemine, suurenenud uriinieritus ja seedetrakti häired. Kui päevased kofeiiniannused ületavad ühe grammi, võivad tekkida rasked mürgistusnähud, nagu lihaste tõmblused, südame rütmihäired ning vaimne ja füüsiline ülierutus (psühhomotoorne agitatsioon). Veelgi suuremad annused – 10 grammi ehk umbes 80–100 tassi kohvi päevas – võivad esile kutsuda krambihooge, hingamishäireid ja lõppeda surmaga.80-100 tassi päevas, võtame sellise kohviku kohvitassi mis on 150ml. korrutame selle sajaga….
Huvitav kas sellisel inimesel peale kohvijoomise millekski veel aega jääb oma ärkveloleku ajal. Vaevalt et selline üldse magab. Koguaeg kohvipaus.
august 15, 2007 at 6:38 p.l. #122355Kreks
MemberMa jõin 1,5l musta teed järjest.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.