kohupiim või proteiinipulber?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kohupiim või proteiinipulber?
- This topic has 43 replies, 18 voices, and was last updated 17 years tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
veebruar 23, 2008 at 9:26 e.l. #142125
AlanBStard
ModeratorPärsivad ?!
veebruar 23, 2008 at 11:35 e.l. #142139punu
MemberNii, paluks veel selgitust. Ma saan aru, et piimas on siis vadakut ja kaseiini. Kuskilt uurisin, et kalgendamise käigus jääb vadak sinna vedeliku sisse. Kas siis petis on ainult vadak? Ja kas on veel mõni igapäevane toiduaine, mis sisaldab kiiret valku? Kas kiireid valke on peale vadaku veel (munas äkki?)?
Ja siis ühtlasi, kas keegi on üldse näinud petti müügil kuskil?
veebruar 23, 2008 at 11:50 e.l. #142143AlanBStard
ModeratorSa ju vastasid kõik küsimused ise ära, nii et ma ei hakka vaeva nägema
veebruar 23, 2008 at 12:54 p.l. #142153ristokru
Memberikka tuutut……….mis vahet sel on???Mis tuutus halba on?? Ise ka söönd seda kogu aeg või siis 220g Farmi kohumiima koos rosinatega 12kr.
Miks tavaline kohupiim parem???
veebruar 23, 2008 at 5:51 p.l. #142198NOT
MemberMis tuutus halba on?? Ise ka söönd seda kogu aeg või siis 220g Farmi kohumiima koos rosinatega 12kr.Miks tavaline kohupiim parem???
Tuutudes on valke tunduvalt vähem ja suhkurt rohkem(suhkru osas pole kindel).
veebruar 23, 2008 at 6:00 p.l. #142200ristokru
MemberTuutudes on valke tunduvalt vähem ja suhkurt rohkem(suhkru osas pole kindel).Massi perioodil süsivesikud ju teretulnud.
veebruar 24, 2008 at 1:17 p.l. #142347rennu21
MemberPärsivad ?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aeglased valgud peaks kuivemat kehaehitust soosima. Võimalik et selle arvel jääb massis tulemusi vähemaks.
et siis kui tahan massi siis on just hea tuutu, poolkõva muna, piim…..kuid mis oleks veel nagu eriti super head pommid et saada suureks ja tugevaks
veebruar 25, 2008 at 7:37 p.l. #142497maximus89
MemberSelle munajutu osas julgen kahelda – enamik munavalku on munavalges ja niipea kui see munavalge läheb kõvaks, on valgud denatureerunud, ega nad sealt edasi enam kuhugile rohkem ei denatureeru.Niiet valgu imendumise osas vahet pole, kas keedad 5 või 15 minutit.Ja kiiresti imenduvad valgud lisaks vadakule on veel sojavalk ja osad lihavalgud ning gluteen, ehk nisuvalk.Lihas on palju erinevaid valke, niiet sellel pole mingit ühtset imendumisnäitajat.Munavalk on ka küllatki kiiresti imenduv.
veebruar 25, 2008 at 8:18 p.l. #142504Vägivaldur
Memberenamik munavalku on munavalgesProtsentuaalselt on rohkem valku ikka kollases. Kuna munas on valget ca 2x rohkem, siis tuleb jah valgest ühe muna kohta rohkem valku, aga mitte väga palju rohkem.
veebruar 25, 2008 at 8:46 p.l. #142510rennu21
MemberProtsentuaalselt on rohkem valku ikka kollases. Kuna munas on valget ca 2x rohkem, siis tuleb jah valgest ühe muna kohta rohkem valku, aga mitte väga palju rohkem.ja see kollase valk on kiire või aeglane
veebruar 26, 2008 at 5:42 e.l. #142532hehee
MemberJa siis ühtlasi, kas keegi on üldse näinud petti müügil kuskil?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Säästukas. Aga miks Sa siis petti tahad, kui ise kirjutad, et rasva menüüs pea polegi?
Ja siis seda ka, et kuidas te muna valmistate? Lugesin kuskilt, et (krõbedaks) praadida pole hea, sest siis munavalk ei omastu. Samuti, et väga pikalt keeta ei tohi, kollane peaks keskelt veidi vedel olema. Mulle vedel kollane täitsa maitseb, aga mul õnnestub vbl kord nädalas neid mune nii keeta, et need 10ks minutiks pliidile podisema ei unu
Ja praemuna on minu puhul tänuväärseks võimaluseks oma rasvad kätte saada. Kui praemuna ka enam ei sööks, peaks pekikuubikuid ostma hakkama 
Kui keedan, siis maksimaalselt 5 minutit (tasasel tulel). Praadides löön munad võiga määritud tulisele pannile, panen kaane peale ja keeran pliidi välja, minuti-kahe pärast on munavalge hüübinud ja kollane veel maitsvalt vedel.
veebruar 29, 2008 at 6:56 p.l. #143449rennu21
Membersäästukast sai nüüd ostetud “kodune kohupiim” valku 11, süsikaid 7, rasva 8 hind mingi 11eeku 250g pakk
jaanuar 22, 2009 at 7:53 p.l. #180950Apolloon
MemberOlen kuulnud, et puuvilja suhkur pidi hea olema. Ma ei taha väga suurt massi kasvatada, sellepärast ei osta ka mingeid toidulisndeid, aga siiski peaks nagu mingeid valke sööma. Mulle on mõni tark rääkinud, et peale jõusaali süüa üks pakk tavalist kohupiima (250 g) ja sinna lisada üks toores muna ja puuviljasuhkrut. Küsimus siis, et kas seda muna või siis puuviljasuhkrut on vaja üldse? Kas sellest munast on palju kasu kui ma need kokku segan? Puuviljasuhkur vist pidi olema selle jaoks, et see pidavat juhtima paremini valgud lihastesse, kuid ma ei ole selles kindel..
jaanuar 22, 2009 at 8:39 p.l. #180958ROtter
MemberOlen kuulnud, et puuvilja suhkur pidi hea olema. Ma ei taha väga suurt massi kasvatada, sellepärast ei osta ka mingeid toidulisndeid, aga siiski peaks nagu mingeid valke sööma. Mulle on mõni tark rääkinud, et peale jõusaali süüa üks pakk tavalist kohupiima (250 g) ja sinna lisada üks toores muna ja puuviljasuhkrut. Küsimus siis, et kas seda muna või siis puuviljasuhkrut on vaja üldse? Kas sellest munast on palju kasu kui ma need kokku segan? Puuviljasuhkur vist pidi olema selle jaoks, et see pidavat juhtima paremini valgud lihastesse, kuid ma ei ole selles kindel..Poolkõvaks keedetud muna seedub paremini ja ei ole salmonella ohtu.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.