Püüan süüa korralikult ja alati ei joo ju ka seiki, mis ei täida ka kõhtu.
Ja nii siis ikka on reaalne see et päevas 2 toidukorda koosneb kohupiimast ja lisaks mingis süsiveskud. Teised toidukorrad on paremad, 2 x sooja toitu, seik ja hommikusöök, ning 2x kohupiima. Kaalun ka 90 kg niiet valgu kogus peaks nii tulema kätte.
Kas on midagi halba kui kohupiima nii palju tarbida, vist kuskil räägiti et palju kohupiima süüa pole hea.
no kaks korda päevas kohupiima küll nüüd palju ei ole, ega väga suurt valikut ei olegi kus oma kvaliteet valk kätte saada, kohupiim, kodujuust, munavalge, liha, kala ja valgu baasil olevad toidulisandid ja ongi praktiliselt kõik.
Aga kuidas oleks piimaga. Mul proteiini raha pole eriti kusagilt võtta nii et mõtlesin et piim asendab seda natukene. Ma olen võtnud 0,5 l maapiima enne ja pärast jõusaali, natuke nagu tegi energlisemaks aga võibolla oli lihtsalt parem päev. Kas see aitab ka midagi või teeb asja ainult hullemaks.
Ma vaatana et mul 3 kuuga mis ma olen jõusaalis käinud on healjuhul 4 kg juurde tulnud. Kas see on algaja kohta normaalne või olen vähe toitunud. Mudu kavaks on tavaline meestekava.
Kohupiim on super, eriti madala rasvasisaldusega aga Akkajale ütleks niipalju,et piimast jääb ilmselgelt väheks,püüa ikkagi millegi arvelt kokku hoida ja arvesta, et kui tarbid proteiini siis kulub ka tavatoidule nats vähem nuttsu, eks ise tead kui tõsiselt asja võtad