Skip to main content

Kohupiim + biojogurt

Avaleht » Forums » Toitumine » Retseptinurk » Kohupiim + biojogurt

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    TheRock
    Member

Niih, sai eile soetatud naturaalset lahjat kohupiima.

1 pakk (250g) hind: 10.90

100g sisaldab;

valku 16g

süsivesikuid 3,5g

rasvu 0,1g

Aga teadupoolest pole naturaalne kohupiim teab mis eriti hea maitsega ja kuiv on ta kah. Siis otsustasin võtta biojogurtit. Maitseid on erinevaid ja sisaldus kõiguv väga väikesel määral, olenevalt maitsest.

Hetkel võtsin ananassi-banaani biojogurti.

1 purk (400g) hind: ei tule kahjuks hetkel meelde, eriti kallis see ju pole.

100g sisaldab

valku 3,4g

süsivesikuid 13g

rasvu 0,2g

Võtsin ühe suurema nõu ning kupatasin need mõlemad sisse. Siis võtsin nuimikseri ja lasin selle ühtlaseks massiks ning siis külmikusse natiks ajaks ja täitsa hea söögiks mõnus kreemjas ning maitse kah hea.

Kokku 650g

valku 53,6g

süsivesikuid 60,75g

rasvu 1,05g

Ise söön selle 650g kenasti päevas ära, täitsa hea magustoit. Soovitan soojalt!

shreku
    Member

Eriti hea on see kombinatsioon kui kasutada kirsi jogurdit <_<“>

Madis232
    Member

kas see natukene tahke ei tule?

et vedelamaks saada võib lisada ka näiteks rasvata piima (nii 300 ml ~9-10 g valku)ja ühe terve paki asemel pool pakki kohupiima(~18-20 g valku) ja 400 gr jogurtit ~16 g valku mis teeb kokku ~46 g valku ja süsivesikuid kuskil 60-70 ringis (rasvu 0) 1 toidukorra kohta ja usun et möks tuleb palju vedelam , mida saab kiiresti alla kugistada:)

icebrker
    Member

Otsisin poest valgurikkaid toite ja leidsin kohupiima topsi (shokolaadi kohupiimakreem). 350g tops sisaldab 564kcal, 47g valku, 57g süsivesinikke ja 16g rasva. Päris maitsev.

Hind: 12.90

Xero
    Member

Üx valgurikkaim jogurt mis ma leidnud poest olen, on AB Biojogurt, mille valgu sisaldus 100ml on 4 g ja liitrine on see jogurt.

icebrker
    Member

Kui saaks ntx muvavalgepulbrit, oleks võimalik korralik söögikorraasendus valmistada. Ei tea ainult kui palju lisada võib, et maitse mõnus oleks. Pole proovinud.

Keio
    Member

Üx valgurikkaim jogurt mis ma leidnud poest olen, on AB Biojogurt, mille valgu sisaldus 100ml on 4 g ja liitrine on see jogurt.

rasva ka kõigest 0.2g

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.