kohupiim
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kohupiim
- This topic has 45 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
anelka.
-
AutorPostitused
-
juuni 29, 2008 at 2:10 p.l. #159242
jrx
Memberanelka, kas sa üldse lugesid minu postitusi? Said aru mida ma öelda tahtsin? Ma ei räägi ei leili minekust ega sellest, kuidas rasvade ja SV’dega PÄRISELT on. Ma räägin sellest, et kui inimene võtab selle teema lahti, siis see “reklaam” seal teemas on tavalugejale märgatavalt veenvam kui selle kriitika.
juuni 29, 2008 at 2:18 p.l. #159243anelka
Memberanelka, kas sa üldse lugesid minu postitusi? Said aru mida ma öelda tahtsin? Ma ei räägi ei leili minekust ega sellest, kuidas rasvade ja SV’dega PÄRISELT on. Ma räägin sellest, et kui inimene võtab selle teema lahti, siis see “reklaam” seal teemas on tavalugejale märgatavalt veenvam kui selle kriitika.Kustuta jutumärgid ära. Loe uuesti Oti posti, VÄGA jõuliselt propageeriti pulbreid hommikusöögiks. See on ju täiesti ebanormaalne. Kui sina arvad teisit siis… Loodan, et Fred suutis taas mõne inimese päästa oma postidega.
juuni 29, 2008 at 3:45 p.l. #159246paprica
MemberEga mingit selget maailmakäsitlust siit foorumist ei leia, seda enam, et siin kipuvad aeg-ajalt põrkuma egod ja ärihuvid. Võtame kasvõi selle pudru teema. Zilmer räägib, et pudru on vägagi sobilik hommikusöök; Ott ütleb sedasama aga soovitab sinna lisada toidulisandeid (soovitavalt robocopi omi); Fred ütleb, et pudru ei ole kõige sobilikum hommikusöök, kuid koos Oti pulbritega vastuvõetamatu; Aile ja ROtter jällegi ütlevad ühes teises teemas, et pudru on hommikusöögina sobimatu. Kõik targad inimesed. Samas räägivad vastandlikku juttu. Usun, et enamus teenagereid usuvad Otti. Olen täheldanud, et siin foorumis prevaleerib “suur muskel” (a la Kalmuse arvamus, et kuna tal on suured musklid ja ta on 15 aastat teinud hullu tööd hullude raskustega, teab tema mis on õige ja mis vale) teaduse üle.
Mina õnneks ei tea toitumisest midagi, üritan seda sättida selle Zilmari poolt lihtsas emakeeles kirjutatud raamatu järgi. Soovitan seda ka teistele, seda enam, et raamat on kirjutatud lihtsas keeles. Näiteks võrreldes mõnede siinsete autoriteetide postitustega ei sisalda see rohkelt võõrsõnu. Mõelda tuleb nagu filosoof ja kirjutada nagu talupoeg, mitte vastupidi.
juuni 29, 2008 at 4:47 p.l. #159254ROtter
MemberEga mingit selget maailmakäsitlust siit foorumist ei leia, seda enam, et siin kipuvad aeg-ajalt põrkuma egod ja ärihuvid. Võtame kasvõi selle pudru teema. Zilmer räägib, et pudru on vägagi sobilik hommikusöök; Ott ütleb sedasama aga soovitab sinna lisada toidulisandeid (soovitavalt robocopi omi); Fred ütleb, et pudru ei ole kõige sobilikum hommikusöök, kuid koos Oti pulbritega vastuvõetamatu; Aile ja ROtter jällegi ütlevad ühes teises teemas, et pudru on hommikusöögina sobimatu. Kõik targad inimesed. Samas räägivad vastandlikku juttu. Usun, et enamus teenagereid usuvad Otti. Olen täheldanud, et siin foorumis prevaleerib “suur muskel” (a la Kalmuse arvamus, et kuna tal on suured musklid ja ta on 15 aastat teinud hullu tööd hullude raskustega, teab tema mis on õige ja mis vale) teaduse üle.Mina õnneks ei tea toitumisest midagi, üritan seda sättida selle Zilmari poolt lihtsas emakeeles kirjutatud raamatu järgi. Soovitan seda ka teistele, seda enam, et raamat on kirjutatud lihtsas keeles. Näiteks võrreldes mõnede siinsete autoriteetide postitustega ei sisalda see rohkelt võõrsõnu. Mõelda tuleb nagu filosoof ja kirjutada nagu talupoeg, mitte vastupidi.
Minul on ükskõik, mida keegi usub. Aga mina ei usu sellist teadlast, kes kirjutab, tsiteerin:
” Üle ühe munakollase päevas küll kestvalt süüa ei tasuks.” lk.115
juuni 29, 2008 at 6:00 p.l. #159267jrx
MemberKustuta jutumärgid ära. Loe uuesti Oti posti, VÄGA jõuliselt propageeriti pulbreid hommikusöögiks. See on ju täiesti ebanormaalne. Kui sina arvad teisit siis… Loodan, et Fred suutis taas mõne inimese päästa oma postidega.Sa ei saanud jälle aru, mida ma öelda tahtsin või millest üldse rääkisin
juuni 29, 2008 at 6:42 p.l. #159270paprica
MemberMinul on ükskõik, mida keegi usub. Aga mina ei usu sellist teadlast, kes kirjutab, tsiteerin:” Üle ühe munakollase päevas küll kestvalt süüa ei tasuks.” lk.115
kasutan jällegi ära oma rumalust ja küsin: miks tasub päevas kestvalt süüa üle 1 kollase?
juuni 29, 2008 at 6:58 p.l. #159272anelka
MemberSa ei saanud jälle aru, mida ma öelda tahtsin või millest üldse rääkisin
juuni 29, 2008 at 7:05 p.l. #159273ROtter
MemberLoogilised? Kus on loogika – soovitada hommikul palju süsivesikuid süüa ja pulbrit lisada. Tõesti, ma ei saa sinust aru.Ma ei saa sinust aru “milleks mulle seda 10 g küllastunud rasva vaja on” – lastele ja algajatele jääb mulje, et see on Paha.
Ja ma ei saa ka sellest aru, miks jõuliselt soovitada asju, mida ise ei rakendata. No tõesti, ei saa aru.
Loodan, et saad aru: Ma ei nori sinuga!
Offtopic.
Räägi aktivistile seapekist ja hanerasvast.
juuni 29, 2008 at 7:17 p.l. #159274anelka
MemberOfftopic.Räägi aktivistile seapekist ja hanerasvast.
Need on kasulikud rasvad, mis taluvad isegi paremini kuumutamist kui ntx kanarasv. Head kalorid.
Õige või, Oldman?
juuni 29, 2008 at 7:41 p.l. #159276anelka
MemberMis ajast haneRASV ja seaPEKK liha on?
juuni 29, 2008 at 7:55 p.l. #159277ROtter
Memberkasutan jällegi ära oma rumalust ja küsin: miks tasub päevas kestvalt süüa üle 1 kollase?Munarebu rasvades rikkalikult leiduv letsitiin on väga oluline närvikoe koostisosa, millel on oluline roll närviimpulsside ülekandumisel ja ajurakkude toitumises. Letsitiin parandab mälu ja kontsentratsioonivõimet.
juuni 29, 2008 at 7:58 p.l. #159278Vägivaldur
MemberAnelka, jrx ei räägi ju vaidluse sisust. Ta räägib pigem vaidluse vormist – argumenteerida viitsimisest ja argumentide kenaks sidustatud tekstiks kirjutamisest. Aiast ja aiaaugust põrutate.
juuni 29, 2008 at 8:20 p.l. #159282anelka
MemberAnelka, jrx ei räägi ju vaidluse sisust. Ta räägib pigem vaidluse vormist – argumenteerida viitsimisest ja argumentide kenaks sidustatud tekstiks kirjutamisest. Aiast ja aiaaugust põrutate.Jrx arvates olid Oti ja Matu postitused loogilised. Mina nii ei arva. “Aiaaugu” jutt käis sellepärast asja suurde, et ma selgitasin – miks ma nii ei arva.
juuni 29, 2008 at 10:52 p.l. #159310