kohupiim
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kohupiim
- This topic has 45 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
anelka.
-
AutorPostitused
-
juuni 26, 2008 at 1:11 p.l. #14046
kr28
Memberkindlasti on ennegi juttu olnud, aga ei leidnud hetkel, et olen viimasel ajal joonud veega segamingi tavalist kohupiima,18% valku, yhest 250grammisest saab siis 45 grammi valku, et kas ja mis vahe on võrreldes valgupulbritega. kas on oluliselt kehvem ja vähem mõju jne.
juuni 26, 2008 at 1:20 p.l. #158932asdfghjkl
Memberkindlasti on ennegi juttu olnud, aga ei leidnud hetkel, et olen viimasel ajal joonud veega segamingi tavalist kohupiima,18% valku, yhest 250grammisest saab siis 45 grammi valku, et kas ja mis vahe on võrreldes valgupulbritega. kas on oluliselt kehvem ja vähem mõju jne.14% valku on muidu Tere kohupiimas, v-b mõnes kohupiimas tõesti on ka 18%:
“
http://www.tere.eu/products/tooted/kohupiim
Kohupiim 5%200g
Koostis: rasvata kohupiim, rõõsk koor.
100 g toodet sisaldab keskmiselt
energiat 116 kcal (488kJ) süsivesikuid 3,6g
valke 14,2g rasvu 5,0g
“
Valgupulbri omastab organism kiiremini kui tavatoidu, nagu kohupiima. See ongi põhiline erinevus, et treeningjärgselt kiirelt valku saada, siis sobib pulber paremini. Ja kohupiimas olev valk on tõenäoliselt aeglasem valk, st et organism tegeleb tema omastamisega kaua.
Valgukogus võib kõik energiaks minna, nagu ka süsivesikud lähevad energiaks, kui valkude lõhustamiseks pole piisavalt muid asju. On kuidagi nii meeles, et valku tarbides on oluline mingi kogus süsivesikuid tarbida, mis suhtes see oli, seda hetkel ei mäleta. Et kui tarbida vaid valgupulbrit veega, millesp ole süsivesikuid, siis see valk jääb tõenäoselt organismil omastamata suures osas.
juuni 26, 2008 at 1:20 p.l. #158933pumper
MemberVeega kohupiima joomine on minu jaoks veidi uus tarbimisviis
juuni 26, 2008 at 2:59 p.l. #158944kr28
Memberpeale tere on teisigi tootjaid turul, aga jah paljudes on 15-16 %, yhes sinise pakendiga kohupiimas on rasva 0,1 ja valku 18, ei arusaadav et pulber on kiiremini omastatav, aga selline kysimus ka veel et kumb sobib rohkem kui mul on väga kiire ainevahetus ja raske kaalust juurde võtta, kas kiirelt imenduv vi aeglaselt.
14% valku on muidu Tere kohupiimas, v-b mõnes kohupiimas tõesti on ka 18%:“
Kohupiim 5%200g
valke 14,2g rasvu 5,0g
“
Valgupulbri omastab organism kiiremini kui tavatoidu, nagu kohupiima. See ongi põhiline erinevus, et treeningjärgselt kiirelt valku saada, siis sobib pulber paremini. Ja kohupiimas olev valk on tõenäoliselt aeglasem valk, st et organism tegeleb tema omastamisega kaua.
Valgukogus võib kõik energiaks minna, nagu ka süsivesikud lähevad energiaks, kui valkude lõhustamiseks pole piisavalt muid asju. On kuidagi nii meeles, et valku tarbides on oluline mingi kogus süsivesikuid tarbida, mis suhtes see oli, seda hetkel ei mäleta. Et kui tarbida vaid valgupulbrit veega, millesp ole süsivesikuid, siis see valk jääb tõenäoselt organismil omastamata suures osas.
juuni 26, 2008 at 3:49 p.l. #158949kinnu
MemberOrganism ei omanda kohupiima nii kiiresti, kui valgupulbrit.
juuni 26, 2008 at 5:12 p.l. #158952hunter
Member14% valku on muidu Tere kohupiimas, v-b mõnes kohupiimas tõesti on ka 18%:“
Kohupiim 5%200g
valke 14,2g rasvu 5,0g
“
See vb seal võta kohe ära, olen poodides vaadanud, 100g kohta on paljudel kohupiimadel 18 g valku
juuni 27, 2008 at 8:31 e.l. #158996jrx
MemberSinine Ekstra pakis kohupiim on kõige parem minu meelest valgu jaoks. Mumuu oma ka. Tere omas on vähem valku juba.
Igatahes – kiire valk on overrated. Eriti algaja jaoks. Organismis on niikuinii (normaalse toitumise korral) ca 15 grammi vabade aminohapete varu, mis treeningus läheb käiku esimesena. Kui see otsa saab, eks siis saab juba seda aeglast valku ka lõhustatud… Eriti veel kui mingi 2 h enne trenni ka valku süüa….
juuni 27, 2008 at 7:07 p.l. #159075AlanBStard
ModeratorOrganism ei omanda kohupiima nii kiiresti, kui valgupulbrit.Kaseiin on ka pulbrina saadaval. Imendub väga aeglaselt.
juuni 27, 2008 at 7:09 p.l. #1590760ttt
MemberKõige parem on Farmi kohupiim 0.1% rasva ja 18g valku. Maitse ei ole ka üldse puine ja kuiv nagu teistel sarnastel toodetel. Väga mahlane ja mõnus. Olen seda kohupiima ainult Maxima ketis näinud.
juuni 27, 2008 at 8:45 p.l. #159092daemonium
MemberKõige parem on Farmi kohupiim 0.1% rasva ja 18g valku. Maitse ei ole ka üldse puine ja kuiv nagu teistel sarnastel toodetel. Väga mahlane ja mõnus. Olen seda kohupiima ainult Maxima ketis näinud.Kas keegi seletaks mulle kah ära,mille krdi pärast on vaja just rasvata kohupiima näost sisse ajada?
juuni 27, 2008 at 8:53 p.l. #1590950ttt
MemberKas keegi seletaks mulle kah ära,mille krdi pärast on vaja just rasvata kohupiima näost sisse ajada?Sest see on minujaoks saanud harjumuseks. Niipalju kui mina olen tähele pannud on seal ka kõige enam valku.
juuni 27, 2008 at 8:57 p.l. #159099daemonium
MemberSest see on minujaoks saanud harjumuseks. Niipalju kui mina olen tähele pannud on seal ka kõige enam valku.Just rasvata kohupiimas?
juuni 28, 2008 at 5:59 e.l. #159104jrx
MemberJust rasvata kohupiimas?No miks mul seda ekstra 10 grammi küllastunud rasva vaja on? Ma saan selle muudest asjadest ka kätte.
juuni 28, 2008 at 7:01 e.l. #159107