Skip to main content

kohupiim

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kohupiim

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 46 total)
  • Autor
    Postitused
    kr28
    Member

kindlasti on ennegi juttu olnud, aga ei leidnud hetkel, et olen viimasel ajal joonud veega segamingi tavalist kohupiima,18% valku, yhest 250grammisest saab siis 45 grammi valku, et kas ja mis vahe on võrreldes valgupulbritega. kas on oluliselt kehvem ja vähem mõju jne.

asdfghjkl
    Member

kindlasti on ennegi juttu olnud, aga ei leidnud hetkel, et olen viimasel ajal joonud veega segamingi tavalist kohupiima,18% valku, yhest 250grammisest saab siis 45 grammi valku, et kas ja mis vahe on võrreldes valgupulbritega. kas on oluliselt kehvem ja vähem mõju jne.

14% valku on muidu Tere kohupiimas, v-b mõnes kohupiimas tõesti on ka 18%:

http://www.tere.eu/products/tooted/kohupiim

Kohupiim 5%200g

Koostis: rasvata kohupiim, rõõsk koor.

100 g toodet sisaldab keskmiselt

energiat 116 kcal (488kJ) süsivesikuid 3,6g

valke 14,2g rasvu 5,0g

Valgupulbri omastab organism kiiremini kui tavatoidu, nagu kohupiima. See ongi põhiline erinevus, et treeningjärgselt kiirelt valku saada, siis sobib pulber paremini. Ja kohupiimas olev valk on tõenäoliselt aeglasem valk, st et organism tegeleb tema omastamisega kaua.

Valgukogus võib kõik energiaks minna, nagu ka süsivesikud lähevad energiaks, kui valkude lõhustamiseks pole piisavalt muid asju. On kuidagi nii meeles, et valku tarbides on oluline mingi kogus süsivesikuid tarbida, mis suhtes see oli, seda hetkel ei mäleta. Et kui tarbida vaid valgupulbrit veega, millesp ole süsivesikuid, siis see valk jääb tõenäoselt organismil omastamata suures osas.

pumper
    Member

Veega kohupiima joomine on minu jaoks veidi uus tarbimisviis

kr28
    Member

peale tere on teisigi tootjaid turul, aga jah paljudes on 15-16 %, yhes sinise pakendiga kohupiimas on rasva 0,1 ja valku 18, ei arusaadav et pulber on kiiremini omastatav, aga selline kysimus ka veel et kumb sobib rohkem kui mul on väga kiire ainevahetus ja raske kaalust juurde võtta, kas kiirelt imenduv vi aeglaselt.

Kohupiim 5%200g

valke 14,2g rasvu 5,0g

Valgupulbri omastab organism kiiremini kui tavatoidu, nagu kohupiima. See ongi põhiline erinevus, et treeningjärgselt kiirelt valku saada, siis sobib pulber paremini. Ja kohupiimas olev valk on tõenäoliselt aeglasem valk, st et organism tegeleb tema omastamisega kaua.

Valgukogus võib kõik energiaks minna, nagu ka süsivesikud lähevad energiaks, kui valkude lõhustamiseks pole piisavalt muid asju. On kuidagi nii meeles, et valku tarbides on oluline mingi kogus süsivesikuid tarbida, mis suhtes see oli, seda hetkel ei mäleta. Et kui tarbida vaid valgupulbrit veega, millesp ole süsivesikuid, siis see valk jääb tõenäoselt organismil omastamata suures osas.

kinnu
    Member

Organism ei omanda kohupiima nii kiiresti, kui valgupulbrit.

hunter
    Member

Kohupiim 5%200g

valke 14,2g rasvu 5,0g

See vb seal võta kohe ära, olen poodides vaadanud, 100g kohta on paljudel kohupiimadel 18 g valku

jrx
    Member

Sinine Ekstra pakis kohupiim on kõige parem minu meelest valgu jaoks. Mumuu oma ka. Tere omas on vähem valku juba.

Igatahes – kiire valk on overrated. Eriti algaja jaoks. Organismis on niikuinii (normaalse toitumise korral) ca 15 grammi vabade aminohapete varu, mis treeningus läheb käiku esimesena. Kui see otsa saab, eks siis saab juba seda aeglast valku ka lõhustatud… Eriti veel kui mingi 2 h enne trenni ka valku süüa….

AlanBStard
    Moderator

Organism ei omanda kohupiima nii kiiresti, kui valgupulbrit.

Kaseiin on ka pulbrina saadaval. Imendub väga aeglaselt.

0ttt
    Member

Kõige parem on Farmi kohupiim 0.1% rasva ja 18g valku. Maitse ei ole ka üldse puine ja kuiv nagu teistel sarnastel toodetel. Väga mahlane ja mõnus. Olen seda kohupiima ainult Maxima ketis näinud.

daemonium
    Member

Kõige parem on Farmi kohupiim 0.1% rasva ja 18g valku. Maitse ei ole ka üldse puine ja kuiv nagu teistel sarnastel toodetel. Väga mahlane ja mõnus. Olen seda kohupiima ainult Maxima ketis näinud.

Kas keegi seletaks mulle kah ära,mille krdi pärast on vaja just rasvata kohupiima näost sisse ajada?

0ttt
    Member

Kas keegi seletaks mulle kah ära,mille krdi pärast on vaja just rasvata kohupiima näost sisse ajada?

Sest see on minujaoks saanud harjumuseks. Niipalju kui mina olen tähele pannud on seal ka kõige enam valku.

daemonium
    Member

Sest see on minujaoks saanud harjumuseks. Niipalju kui mina olen tähele pannud on seal ka kõige enam valku.

Just rasvata kohupiimas?

jrx
    Member

Just rasvata kohupiimas?

No miks mul seda ekstra 10 grammi küllastunud rasva vaja on? Ma saan selle muudest asjadest ka kätte.

ROtter
    Member

No miks mul seda ekstra 10 grammi küllastunud rasva vaja on? Ma saan selle muudest asjadest ka kätte.

No ei taha mõni inimene targaks saada, mis teha?

jrx
    Member

No ei taha mõni inimene targaks saada, mis teha?
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 46 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.