Skip to main content

Kohupiim

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kohupiim

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    djuha
    Member

Ma söön kohupiima 3 x 220g päevas. Kas ta teeb mingit kahju mu tervisele.

Tsaar
    Member

ära karda, ei tee. (kui sa just koos pakendiga ei söö)

erxs11
    Member

Juhul kui sa muid asju ka sööd ja saad kõik vajalikud ained kätte siis pole hullu midagi. Jälgi, et kohupiimast sinu ainus toit ei saa.

segens
    Member

Olen mõnda aega kolanud siin foorumis ja saanud enam-vähem kõik vajaliku info ning teadmised kätte (toidust, lisanditest jm.), sealhulgas ka seda kui palju organism keskmiselt valku omastab.

Kuid ei ole leidnud konkreetset arvamust, selle kohta, et kui enne magama minekut juua ära pakk kohupiima + piim, sest panen blenderisse. Kokku teeb see ca 52-55 grammi valku.

Hommikusöök on kuskil 08:00 paiku. Kas sellise koguse valku omastab organism ööga ära, või läheb mingi osa raisku.

alz1
    Member

umb 20 g läheb raisku sest organism suudab omastada 30 g valku 3 tunniga,parem jaota see kogus kaheks ja tõuse öösel üles näiteks või enne magamaminekut 3 tundi pool kogusest ja ene magamaminekut teine pool või lihtsalt vähenda kogust

segens
    Member

Ülejäänud 5-el tunnil ei toimu mingit omastamist/seedimist?

See on igalühel suht erinev, mingeid kindlaid numbreid on raske öelda, sest inimesed on erineva kaalu ja erineva ainevahetusega. Üldiselt on levinud jah, et umbes 3 tunni tagant peaks sööma 30-40 gr valku, siis arvatavasti osa sellest võib raisku minna, aga mina nii kindlalt ei ütleks.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.