Kõhupekk
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kõhupekk
- This topic has 161 replies, 75 voices, and was last updated 12 years, 9 months tagasi by
Hypix.
-
AutorPostitused
-
detsember 27, 2009 at 7:49 p.l. #245726
Raivo Piiber
MemberTervist,On üks rumal küsimus. Probleem selles, et kõhul ning kere keskosa külgedel on väikene “kõhukene” ehk siis rasv kogunenud.
Õlut ma ei joo, toitumine on enamvähem korralik ja normaalses koguses (magusat ja rasvast väga ei tarbi, täpsemalt loomulikult nendest asjadest ei tea), teen suhteliselt palju vastupidavust nõudvat sporti (suusatamine, jooks u 350 h/a), jõusaal ei ole samuti väga võõras koht. Jõusaalis käies teen kaldpinnalt ülakehatõsteid (~120 kordust).
Sooviksin targematelt teada, missugune on kõige efektiivsem treening/meetod selle “saku lihase” kaotamiseks. Kas ikka tuim ülahekatõstete tegemine või tuleks midagi muud ette võtta?
Tänud asjakohaste vastuste eest ette!
Asjakohaseim vastus oleks “otsing”! Sarnaseid küsimusi tuleb siia iga päev mitmeid! Lisaks otsingule on ka teine võlusõna – “toitumine”.
detsember 27, 2009 at 8:02 p.l. #245729Anonüümne
GuestTervist,On üks rumal küsimus. Probleem selles, et kõhul ning kere keskosa külgedel on väikene “kõhukene” ehk siis rasv kogunenud.
Õlut ma ei joo, toitumine on enamvähem korralik ja normaalses koguses (magusat ja rasvast väga ei tarbi, täpsemalt loomulikult nendest asjadest ei tea), teen suhteliselt palju vastupidavust nõudvat sporti (suusatamine, jooks u 350 h/a), jõusaal ei ole samuti väga võõras koht. Jõusaalis käies teen kaldpinnalt ülakehatõsteid (~120 kordust).
Sooviksin targematelt teada, missugune on kõige efektiivsem treening/meetod selle “saku lihase” kaotamiseks. Kas ikka tuim ülahekatõstete tegemine või tuleks midagi muud ette võtta?
Tänud asjakohaste vastuste eest ette!
Saku lihase kaotamiseks pead aeroobset tegema mis põletab rasva. Kui sa aastas 350 tundi jooksed ( saan ma ikka õieti aru?), siis on minu arvates asi sul toitumises….keretõstetega sa kõhu pealt rasva ei kaota…
Toitumine enamvähem korralik ei tähenda mittemidagi, kui sa nendest asjadest ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega ma ka ei tea, aga vähekene tean
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik sarnased teemad algavad postiga, et toitumine enamvähem korras, aga kui detailsemalt kirjeldatakse, siis oh issand
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2009 at 8:51 p.l. #245744korai7
MemberSelge, aitäh. Uurin siis sarnaseid teemasid ja üritan korrigeerida oma toitumist.
PS
…Kui sa aastas 350 tundi jooksed ( saan ma ikka õieti aru?), siis on minu arvates asi sul toitumises…Jooksmine+ suusatamine = ~350 h/a, sellest jooksmine ise sõltuvalt aastast 25…40%, ülejäänud ikkagi suusk ja rullsuusk, kuigi antud teemas sellel suurt vahet pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2010 at 10:17 e.l. #249722korai7
MemberTervist,
Tahaks tänada vastajaid. Lisaks uurisin veidi foorumit, tegin vastavad muudatused oma toitumissedelis ning jättes aeroobse treeningu mahu eelnevaga samaks on tulemused nii silmaga kui ka numbrites näha. Oli tarvis vaid veidi tähelepanu suunata. Aitäh
jaanuar 15, 2010 at 4:19 p.l. #250093ants16
MemberMainin ära, et jooksmisel ja jooksmisel on vahe ka, tee seda kuskil 70-80% oma maxist
jaanuar 15, 2010 at 4:30 p.l. #250097Vilps
MemberMainin ära, et jooksmisel ja jooksmisel on vahe ka, tee seda kuskil 70-80% oma maxistMiks?
jaanuar 15, 2010 at 8:53 p.l. #250138Nesatur
MemberMiks?Sest kui sa jooksed kogu aeg täiega, siis see ei arenda ja vastupidavus ei suurene.
jaanuar 15, 2010 at 9:30 p.l. #250145korai7
MemberOlen treeninud siiski keskmise pulsisagedusega ~85% maksimumist suuskadel ja ~80% maksimumist joostes ning ei saa küll väga kurta vastupidavuse arenemise pärast.
märts 25, 2010 at 8:36 p.l. #262585night596
MemberOlen jõusaalis üle ühe aasta käinud olen kaalust ala võtnud 85 kuni 68 kg olen 16 aastat vana noormees pikkus 182 cm , käin 4 korda nädalas jõusaalis jooksen teen kõhu lihasedi ja teisi lihaseid ka , kuid kõhu pealt ei kao rasv kuhugi , tahaks abi saada , sest kõhu peal olev rasv tüütab ära , käisin täna jõusaalsi , 2h enne seda sõin pelmeen sest sellest ei saa palju rasva juurde käisin jõusaalis tegin kõhulihaseid,pärast jõusaali sõin 5-6 saia juustuga , kaalu juurde ei tule otseselt , aga kõhu pealt rasv ei kao. Kas keegi soovitaks kuidas ja mida sööma peab , et liigne kõhu rasv kaoks ja , et kõhulihased välja tuleks . Mida oleks rohkem tarvis teha , et kõhu pealt rasv kaoks joosta , sõuda , ratta sõit ?
märts 25, 2010 at 8:38 p.l. #262587xerox
MemberKas on vaja iga lause jaoks uus teema teha või?Kasuta otsingut krt võtaks.
märts 25, 2010 at 8:41 p.l. #262588gmaster
MemberÄra söö pelmeene.
märts 25, 2010 at 8:41 p.l. #262589Kassisilm
MemberEnne jõusaali sööd pelmeene, sest seal pole palju rasva ..ja peale jõusaali ajad saiu rasvase juustuga sisse?
märts 25, 2010 at 8:44 p.l. #262593Arx07
MemberNagu võiks närvi mitte minna , mind lihtsalt huvitab see kuidas rasvast lahti saada, kui on uus teema vaadatakse rohkem !!
märts 25, 2010 at 8:45 p.l. #262594