Kõhupekk
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kõhupekk
- This topic has 161 replies, 75 voices, and was last updated 12 years, 9 months tagasi by
Hypix.
-
AutorPostitused
-
august 22, 2009 at 9:10 p.l. #214938
Hola Bola
MemberToitumine 50%
Aeroobne 49%
Kõhuharjutused 1%
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 22, 2009 at 9:32 p.l. #214943Hola Bola
Memberesimese ja teise toidukorra vahele võid paigutada puuvilja ainultviies nn õhtusöök võiks olla mingi kodujuust rasvatu / 200g veise vms fileed heal juhul kohupiim rosinatega vms . Viimane söök tundub liiga süsivesikurikas . Enne magamaminekut võid võtta ka kaseiini šheigi ,et hommikul väga suur nälg ei oleks ja nn lõhki ei söö end .
Dieedi ajal võid soolad endal menüüst välja võtta.
mul sama probleem aga mis mottes soolad mis ma pean siis magedat toitu sööma hakkama või .
august 23, 2009 at 7:38 e.l. #214958LaurL
Memberniisiss , mis harjutused aitavad kõhu pekki vastu , kui niisama kõhulihaseid teha , siss see teeb lihtsalt kõhulihased punni , aga ma tahan pekki ära saada , ja mis oleks kõige kiirem moodus ,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,
tänan:d
Vast kõige kiirem moodus on mõni opp!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2009 at 9:07 e.l. #214971moosese10k2sku
MemberTegelt kui sa päris fitnessist ei ole siis see pehme kõhuke on normaalne ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tavaliselt ongi nii ju, et jalad ja kõik muu on saleaga kõtu on pisikene ees.august 23, 2009 at 9:11 e.l. #214973emmimees
MemberArvan, et ta mõtles seda, et toitudele soola lihtsalt mitte lisada.. vajab natuke harjumist kuid pärast tunned ka seda õiget toidu maitset ja värki, ning vererõhk ka langeb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2009 at 9:35 e.l. #214977tereummikust
Membermul sama probleem aga mis mottes soolad mis ma pean siis magedat toitu sööma hakkama või .Sool ei ole ainuke maitseaine. Paljud maitseained on ka täiesti soolavabad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2009 at 9:37 e.l. #214979Kristjan-Johannes Konsap
Membermul sama probleem aga mis mottes soolad mis ma pean siis magedat toitu sööma hakkama või .See soolade roll vormi parandamisel on minu arust ületähtsustatud. Peamine viis, kuidas välimust muuta ja kaalust alla võtta on ikkagi rasv ära põletada. Üleliigse vee kehast välja viimine on ikkagi rohkem võistluskulturistide teema, kes soovivad laval võimalikult reljeefset väljanägemist. Samuti viivad kulturistidki üleliigse vee organismist välja vaid ajutiselt, võistluste ajaks, sest pidevalt vedelikupuuduses elada ei ole ju võimalik.
Kui vaja, siis võib ju üleliigse vee tundidega organismist välja saada.
Ma küll ei kujuta ette, kui palju siis üks tavaline inimene päevas soola võib tarbida, kuid kui keegi küsib, kuidas paremasse vormi saada, siis mina ei pakuks küll kohe esimese asjana välja, et hakka jooksma ja võta soolad menüüst välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui on kõrge vererõhk vms siis soola tarbimise muutmine peaks jah kaasa aitama, aga see on juba teine teema.
august 23, 2009 at 1:39 p.l. #215019Mikk07
MemberEsiteks mõtle milleks sulle on vööd vaja? Kas on loomulik et inimene paneb tugivöö peale kui midagi maast võtab? Ei ole ju.
Järjekordne multimiljoni bisnise väljamõeldis et raha pumbata.
Loomulikult kui pole tahtmist korraliku tehnikat õppida ja ei viitsi kergete raskustega alustada, siis pane võltskindlus ümber ja kuku treenima, sest nii on lihtne ja turvaline.
august 23, 2009 at 4:24 p.l. #215049LB
MemberEsiteks mõtle milleks sulle on vööd vaja? Kas on loomulik et inimene paneb tugivöö peale kui midagi maast võtab? Ei ole ju.Järjekordne multimiljoni bisnise väljamõeldis et raha pumbata.
Loomulikult kui pole tahtmist korraliku tehnikat õppida ja ei viitsi kergete raskustega alustada, siis pane võltskindlus ümber ja kuku treenima, sest nii on lihtne ja turvaline.
See oli kahjuks veidike loll lause.Tugivööde teema pole hype.
august 23, 2009 at 6:37 p.l. #215068Mikk07
MemberSee oli kahjuks veidike loll lause.Tugivööde teema pole hype.Äkki selgitad siis?
august 23, 2009 at 9:03 p.l. #215095AlanBStard
ModeratorJõusaalis, kus ma käin on need vööd olemas, ainult võta ja pane peale. Ega tükki küljest võtta, kui maksmagi ei pea, vigastust küll ei tahaks
“>Vöö ei kaitse vigastuste eest.
august 24, 2009 at 4:53 e.l. #215108tereummikust
MemberVöö ei kaitse vigastuste eest.Aitab ju ennetada neid, kui ma ei eksi?
august 24, 2009 at 4:59 e.l. #215109LB
MemberMa võin niipalju selgitada,et seljavöö pole võlts asi nagu sa arvad.Seljavigastusega aitab see selga korralikult paigal hoida ja toestab alaselga.
august 24, 2009 at 5:58 e.l. #215113emmimees
MemberNiisiis pole vaja vööd kanda kui pole vigastust või ei tehta max raskustega.. ise lähtun sellest istekohast.
august 24, 2009 at 7:24 e.l. #215121krut949
Membervööd, kindad ja rihmad ning muu taoline on mõeldud selleks, et sa maksimumi lähedaste tööraskustega ÕIGE TEHNIKA puhul viiksid võimalikult minimaalseks vigastusriski. ise teen vaid maksimumraskusega tööseeriaid tõstevööga. samuti suure raskusega tõmbeid tööseeriates tõsterihmadega. Randmetugedega kindaid kasutan seotuna vaid siis, kui raskused on seal ülemise piiri lähedal. ja ikkagi, esimene asi on õige tehnika, mis tagab selle, et sa ennast ei vigastaks ja töötaksid seda lihast, mis ette nähtud. Mis kasu on teha kükki tõstevööga või mistahes moodi, kui tehnika on paigast ära. kõigepealt tagumik üles ja siis seljaga raskust üles kangutama, nagu näed mõnda egomaniakki tegemas. Aga.. minul on minu arvamus ja kellelgi teisel risti vastupidine arvamus. Mõlemas arvamuses on tõde sees selle esitaja poolt vaadatuna.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.