Skip to main content

kõhulihaste väljatoomine

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kõhulihaste väljatoomine

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • Autor
    Postitused
    Steth
    Member

Ma eeldan, et sa oled oma anti-Arnold treenigukavaga jõudnud temaga vähemalt samale tasemele. Vastasel juhul on su jutt lihtsalt tühi plõksimine.

(Kummalisel kombel näeb mõni Arnoldi tuline kritiseerija ise välja nagu Arnoldi pöördväärtus.)

Anonüümne
    Guest

kle pead tegema kõhule erinevaid harjutusi.

Anonüümne
    Guest

Palun väga, tee nii nagu Arnie. Siis näed ise pealt, kuidas kiiresti läbi põled. Paljud inimesed on üritanud teha nii, nagu Arnold, kuid üsna pea tekkis ületreenitus.

Steth
    Member

Teen. Siiani pole põlenud. Pole sellist tunnetki. Kohe alguses mõne tema advanced kava eeskujuks võtmine on muidugi selge üle oma varju hüppamine, aga kui mõni tema level 1 kavadest ka liiga karm tundub – no ma ei tea… proovi siis mõnda naiste kava.

muc
    Member

kuule külamees ära plõksi. teadmiseks sulle, et ma pole kunagi Arnoldit kritiseerinud, pigem on mul suur respect mehe vastu, vaatamata sellele, mis moodi ta ta need tulemused saavutas. sa too mulle näha mõni mees, kes sul siin on Schwartziga samal tasemel. ära kujuta ette kulla mees, ma pakun, et sina oled igatahes tema tulemustest kaugel, kaugel. vastasel juhul tõesta ja minu respect siis sullegi. ma tegin ju ka poolteist aastat kõhulihaseid igal trennipäeval. neid tulemusi ei saanud kuidagi võrrelda nendega, mis saavutasin poole aasta jooksul pärast seda, kui hakkasin treenima neid kaks korda nädalas. mõtle nüüd ise, kõhulihased ei ole mingid super-lihased, nad on lihased, sama moodi nagu rind, biits jne. seleta mulle ära, miks neid peaks siis teisiti treenima. ja ära enda Arnoldi entüklopeedia crapi hakka ajama. tõesta, et sinu jutt ei ole tühi plõksimine.

Steth
    Member

Musjöö muc, te räägite ju iseendale risti vastu. Esiteks väidate end Arnoldi vastu suurt respekti omavat ning seejärel tembeldate tema kavad crapiks. Katsuge kõigepealt endas ja oma tunnetes selgusele jõuda, enne kui oma jutu maailmale lugemiseks üles riputate.

muc
    Member

herr Steth enne kui kommenteerima ise hakkate, ehk peaksit oma jutu enne läbi mõtlema? tehes nõnda, jõuaksite isegi selgusele, et see, mida ma arvan Arnu kavadest ja mehest endast, on väga erinevad asjad. seda selleks, et mehe kavad võivad tõesti tekitada üle treeningut, kuid see, et ma meest ennast respekteerin tuleneb otseselt tema tulemustest ja saavutustest. selline on siis minu arusaam. sinul omad, minul omad arusaamad ja õigekspidamised. mina olen enda arvamuse esindaja ja sina enda, nagu näha oleme mõlemad oma seisukohtadele truuks jäänud. ma austan sinu arvamust, kuid see ei tähenda, et see minu oma muudaks…

Pojad, ärge kakelge. Katsuge leida see õige variant mis just teile sobib, seda saab aga ainult teada siis kui oled üht või teist varianti mõnda aega proovinud. Üldiselt on õigus Vambolal, kes ütles, et 1x nädalas ja maximaalselt. Nii ongi, samas kes aga oma toitumisele tähelepanu ei pööra, seda ei aita mitte mingi tarkus.

patzan
    Member

ma tahan teada mis steroid on kõige normaalsem kas primabolan-depo,retabolil-depo või winstrol-depo.

muc
    Member

ma tahan ka palju asju, millest enamust ma kahjuks arvatavasti ei saa. võta nüüd end kätte ja mine oma vanemate juurde ning palu, et nad sind viisakalt küsima õpetaksid. pealegi kui sa küsid seda selleks, et teada, mida võiksid tarbima hakata, siis võta endale teadmiseks, et kui sa juba sellise lolli küsimuse küsid, siis sa pole veel kaugeltki mitte valmis steroidide tarbimiseks. oled alles selleks veel suht võhik oma teadmiste koha pealt ja pead veel küvasti sellest küljest arenema ja tarkusi koguma. ja veel üks asi- steroidide kohta ei küsita, et mis neist on kõige normaalsem, see tõestab veel kord, et su teadmised nulli lähedased…

panter
    Member

uvitav et yhe inimese abi soovist kujunes välja talle täielikult mittevajalik vaidlus…..

Kõhulihaste kohta võin öelda et treeneritelt olen kuulnud, et 2x nädalas kõhulihaseid teha on optimaalne(vbl minujaox)…loodan et leiate mingi lahenduse siitki…

Crack
    Member

Kõhulihased – nagu kõik teame – töötavad paljude liigutuste juures.See omakorda laseb arvata, et nad on teatud pingega harjunud ning igaühele ei piisa nädals ühest korrast nende treenimiseks.Ise treenin kõhtu igal trennipäeval…see on 4 korda nädalas…ja see mõjub hästi.Tulemused on igati head.

Mis aga puutub sellese, et teha 1 kord nädalas ja hästi korralikult, nagu mõned seltsimehed eespool väitnud, siis tekib küsimus…Kui kaua peaks teie arust see korralik kõhulihaste trenn kestma..? Kõhule piisab täiesti 15 minuti pikkusest trennist…ja kui “korralikult” sa suudad sellise aja jooksul ikka treenida…?!!

Raiks
    Member

Mõni mees ajab ikka totaalset jama suust välja. Tekkib tunne nagu siin keegi trennis ei käikski? Kamoon tehke endale kõikepealt algtõed selgeks. Esiteks ei ole mõtet vehkida nagu lasteaia laps sadu kordi üles-alla…Tuleb kõhulihas isoleerida kõhupingis aga mitte lolli mängida kaldpingis kus rakendub palju üleliikseid lihaseid. Ja kus on käed??? Muidugi kukla taga aga mitte rinnal nagu mõnel plikal. Teha tuleb 3X max(tuleb teha tõelise lõpuni aga mitte kohe lõpetada kui hakkab ebameeldiv tunne) ja kordustega mitte üle 20.30. Kasutada kettaid pea taga kui jõudu lisandub. 4 aastat endal rabatud erinevatel pinkkidel ja tõed selged.

Raimond
    Member

Mine vaata http://www.bont.com/news/featurearticles/abs/abs.htm ja tee järgi, lihast tuleb mis mühiseb, aga mida hakata peale rasvaga lihaste kohal, seda pead küll ise välja mõtlema.

Crack
    Member

kuule, Raiks, ehk nimetad nimeliselt mõnda meest, kes jama ajab…Muidex, kaldpink töötab kõhulihaste mõttes väga hästi…paistab, et nelja aastaga pole sa siiski kõiki tõdesid omandanud…

Ainuke viga, mis kaldpingi juures vahepeal tehakse, on see, et võetakse liiga suur nurk, millest tegelt pole mingit tolku(lihaste kasvu mõttes)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.