Kõhulihaste välja toomine.
- This topic has 22 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
ligeros.
-
AutorPostitused
-
juuni 11, 2008 at 5:46 p.l. #13923
Stage6r
MemberKui palju oleks mõistlik teha kõhulihastele trenni,et nad välja tuua(six päk nagu öeldakse)
Ntx iga hommik ja õhtu 100kõhulihast ehk siis päevapeale ca 200tükki?
juuni 11, 2008 at 6:00 p.l. #157388Mansel
Membernii palju pole mõtet teha kõhulihased.
Põhiline on ikka rasvakihist lahti saamine kõhu pealt, et siis aeroobsega saab sellega hakkama ja kindlasti ka
õige toitumine on tähtsal kohal. Siis saad kõhulihased välja.
Kasuta otsingut ning uuri siin artikleid ja vanu teemasi
juuni 11, 2008 at 6:01 p.l. #157389oss
MemberMilliste harjutustega sa kõhtu treenid, et sa neid 100 teed? Klassikalised istessetõusud treenivad kõhu sirglihase asemel rohkem niude-nimmelihast.
Kas sul on kõhu peal rasvapolster või on lihtsalt lihas sile? Kui on rasvapolster siis peaksid erilist rõhku pöörama toitumisele.
juuni 11, 2008 at 6:25 p.l. #1573941Dhit
MemberIse paneks rõhku sellele, et oluline osa on ka lihase tunnetamisel, sest sa võid need 100 kordust kiiresti ära teha aga lihast läbi ei võta. Parem teha võimalikult palju erinevaid harjutusi ning suur rõhk on ka tervislikul toitumisel.
juuni 11, 2008 at 6:29 p.l. #157395Alexander Andrusenko
ModeratorMina küll ei näe põhjust, miks peaks kõhulihaseid üle 2x nädalas tegema. Ja põhiline on ikkagi toitumine.
juuni 11, 2008 at 6:48 p.l. #157400Stage6r
MemberKõhu peal on väga õrn rasvakiht…pigem võiks öelda,et kõht on sile..
Olen lugenud neid toitumise värke(olen maapoiss) ja ei kavatse küll mingeid valgupulbreid sisse ajama hakata vaid ikka inimese moodi hakkama saada..
Kuidas normaalne toitumine välja võiks näha ilma nende igasuguste pulbriteta?
Kindlasti igasugused krõpsusöömised ära jätta ja võimalikult palju musta leiba,kartulit ja liha??
rasva kaotamiseks sõita palju rattaga ja käia pikemaid maid kõndimas?
juuni 12, 2008 at 10:12 e.l. #157467Stage6r
MemberInfoks seda kaa veel,et vanust 14,pikkus 190cm ja kaal 75kilo.
juuni 12, 2008 at 10:37 e.l. #157469hehee
MemberKindlasti igasugused krõpsusöömised ära jätta ja võimalikult palju musta leiba,kartulit ja liha??Lause esimene pool on õige, aga teine pool sobib massi kasvatamiseks – võimalikult palju süües sööd ju rohkem kui kulutad
juuni 13, 2008 at 6:42 e.l. #157552reich
MemberTee näiteks 4x 15-20 kordust, korralikult teed siis rohkem ei tulegi välja ja rohkem pole vajagi.
Ma kunagi ammu tegin ka algul 50 siis lõpuks 300 – 400, täielik jama, tehnikat polnud ollagi ja sain siin foorumis kena peapesu ka
juuni 13, 2008 at 6:59 e.l. #157555UmbIsik
MemberTellige endale see väärt masin. Kohe tulevad kõhulihased välja…
juuni 13, 2008 at 7:19 e.l. #157558Totenkopf
MemberKõhu peal on väga õrn rasvakiht…pigem võiks öelda,et kõht on sile..Olen lugenud neid toitumise värke(olen maapoiss) ja ei kavatse küll mingeid valgupulbreid sisse ajama hakata vaid ikka inimese moodi hakkama saada..
Kindlasti igasugused krõpsusöömised ära jätta ja võimalikult palju musta leiba,kartulit ja liha??
Kui sul kõhu peal erilist polstrit pole ja kõhulihaseid ikka näha pole, siis me võime järeldada mida..? Et sa peaksid need endale treenima ennem dieeti.
juuni 13, 2008 at 8:43 e.l. #157583Mansel
MemberTellige endale see väärt masin. Kohe tulevad kõhulihased välja…millest sa seda järeldad, et väärt masin? enda peal ära proovind või reklaami vaadates?
juuni 13, 2008 at 9:59 e.l. #157597daemonium
MemberKõhu peal on väga õrn rasvakiht…pigem võiks öelda,et kõht on sile..Olen lugenud neid toitumise värke(olen maapoiss) ja ei kavatse küll mingeid valgupulbreid sisse ajama hakata vaid ikka inimese moodi hakkama saada..
e-ee … siin on kümnete kaupa tegijaid,kelle arusaam musklikasvatamisest on et võimalikult suur pulbripott ja võimalikult suur lusikas ja siis tuleb …
sina oled jälle teine äärmus …
valgupulbritega sul muidugi aega on,aga väita,et neid kohe üldse pole vaja,on rumal,

Ja nüüd seleta ,milleks sulle võimalikult palju musta leiba vaja on!?Ja veel võimalikult palju kartulit?
Sumomaadlejaks tahad saada või?Süsivesikuallikana on kartul omal kohal;aga võimalikut palju …,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teisest kõljest ei saa ma aru,mis rasvapõletust sa oma mõõtudega plaanid.
190cm ja 75kg … ja sa räägid “rasvakihist” …
ära (väga) pahanda,aga sel juhul pole sul ju lihast ollagi!Sa oled alakaalus.
Üldiselt – mine jõusaali!!
Ja seal kulub su õhuke rasvakiht sulle ära energia-allikana,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paari kuu pärast vajad ilmselt lisasüsiveskuid;aga mitte musta leiva kujul loomulikult.Mina sinu asemel kasutaks süsivesikuallikana eelkõige puu-ja juurvilju.
juuni 13, 2008 at 10:14 e.l. #157599hehee
MemberTellige endale see väärt masin. Kohe tulevad kõhulihased välja…Kas kohe pärast tellimuse täitmist või peab natuke ootama?
juuni 13, 2008 at 10:36 e.l. #157601UmbIsik
MemberKas kohe pärast tellimuse täitmist või peab natuke ootama?Inimeste leidlikkusel pole piire.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.