Kõhulihaste treening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kõhulihaste treening
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
InsaneQlimax.
-
AutorPostitused
-
mai 11, 2009 at 7:13 p.l. #16722
kaarup
MemberLeidsin netist sellise treeningkava kõhulihastele, olen ise seda juba üpris kaua kasutanud.
Tahaksin teada kas selline treening kõhulihastele on piisavalt koormav, et toimuks hea areng kõhulihase poolel?
Kas ise treeniksid sellise kava järgi oma kõhulihaseid?
Kui on midagi paremat olemas, anna teada.
Kõik positiivsed kommentaarid on oodatud
mai 12, 2009 at 4:55 e.l. #195617tereummikust
MemberLeidsin netist sellise treeningkava kõhulihastele, olen ise seda juba üpris kaua kasutanud.
Tahaksin teada kas selline treening kõhulihastele on piisavalt koormav, et toimuks hea areng kõhulihase poolel?
Kas ise treeniksid sellise kava järgi oma kõhulihaseid?
Kui on midagi paremat olemas, anna teada.
Kõik positiivsed kommentaarid on oodatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks koormuse kohta saab kõige paerma ülevaate ise peale selle kava sooritamist. Mina ise usun, et kõiksugused erinevad harjutused kõhulihastele, mis baseeruvad samal põhimõttel, lihase pingutamisel, on kasulikud. Aga eks see teada tõde ole, et kasuta, mis tahes rasket kava, 6pack’i treenib köögis, nagu keegi siin tabavalt ütles
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2009 at 1:40 p.l. #195694kaarup
MemberTänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2009 at 6:34 p.l. #196076kaarup
MemberKommenteerige palun
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2009 at 6:44 p.l. #196083Mart Muru
MemberSeal oli neid harjutusi kohe igasuguseid..
Ise pooldan siiski tavalisi istessetõuse ning rippes jalgade tõstmist.
Seda harjutan ka tihti ning soovitan sinulgi proovida Link
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2009 at 6:50 p.l. #196092InsaneQlimax
MemberEks jah need vanad head äraproovitud variandid on ikka mulle külge jäänud. Nii, et nõustun bugati soovitustega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga samas avastatakse alati midagi uut, mis võib olla palju tõhusam – proovida tasub ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.