Kõhulihaste tehnika
- This topic has 62 replies, 17 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
oktoober 14, 2011 at 5:40 e.l. #317500
dirty scorpion
MemberVaakumis pole istessetõusude ajal vaja hoida, kuid võid peale neid teha vaakumis hoidmist nii 20-40sec kaupa. Treenib sisemisi kõhulihaseid, mis aitavad raskete harjutustega keskkohta kindlana hoida ja kõhtu vabana hoides ei lase nad kõhul nö punni minna.
oktoober 14, 2011 at 7:03 e.l. #317510IVARK
MemberMure siis selline, et tahaks teada, kuidas teha õigesti kõhulihaseid, kas hoida kõht koguaeg sees alguselt lõpuni või hoida kõhulihaseid vabalt. Olen lugenud kõhulihaste kohta materiali ja mõnes kohas on kirjas, et hoia kõht sees ja mõnes kohas pole midagi kõhu kohta öeldud. Samas mina ise tunnen, et parem on hoida kõhtu vabalt (jõuad rohkem teha), kui kõhtu sees. Seda ma tean ammu, et kõhulihased paistavad välja ainult siis, kui rasvaprotsent madal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kuidas ise muidu kõhtu hoiate. TänanMilleks sulle üldse kõhulihaseid vaja on. Kui tegeled võitluskunstidega, siis oled ammu juba kabelimatsu saanud, seal on need A ja O aga kulturismis võid rahulikult teha või mitte teha, midagi oluliselt ei muutu. Tugevama keha ja perfektsema füüsise nimel siiski võiksid.
Bruce Lee tehnika oli selline, et rahulikult käärasendis 50 korda, alusta sellest. Soovitavalt pingutusfaasis välja hingates. Siis lähed edasi istesse tõusudega, 4×120. Alguseks piisab.
oktoober 14, 2011 at 10:31 e.l. #317528gmaster
MemberMilleks sulle üldse kõhulihaseid vaja on. Kui tegeled võitluskunstidega, siis oled ammu juba kabelimatsu saanud, seal on need A ja O aga kulturismis võid rahulikult teha või mitte teha, midagi oluliselt ei muutu. Tugevama keha ja perfektsema füüsise nimel siiski võiksid.Bruce Lee tehnika oli selline, et rahulikult käärasendis 50 korda, alusta sellest. Soovitavalt pingutusfaasis välja hingates. Siis lähed edasi istesse tõusudega, 4×120. Alguseks piisab.
4×120 veidi overkill pole?
Ses suhtes et ma võin ka soovitada suruda 7×150, aga kui paljud seda reaalselt ka järgida suudavad?
oktoober 14, 2011 at 1:45 p.l. #317571Anonüümne
GuestÜhesõnaga kui teha cruncheseid, siis kõht vaakumis, kui teha istessetõuse, siis pole oluline
oktoober 14, 2011 at 2:41 p.l. #317584gmaster
MemberÜhesõnaga kui teha cruncheseid, siis kõht vaakumis, kui teha istessetõuse, siis pole olulineEsiteks, see pole vaakumis.
Teiseks, kust sa selle välja lugesid, et ühtede harjutuste puhul vahet pole.
oktoober 14, 2011 at 2:45 p.l. #317585htilga
MemberPigem “pingutatult, pinges”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vaakum <9: -i, -it> füüs: õhutühi v hõrendatud gaasiga ruum; gaasi hõrendatud olek; ülek tühjus. ▪ Võimu+vaakum. tehn: vaakum+aurustus, +destilleerimine, +filter, +kamber, +pump (vaakumi tekitamiseks). Vaakum+meeter füüs vaakumi mõõtmise seadeoktoober 14, 2011 at 3:28 p.l. #317594IVARK
Member4×120 veidi overkill pole?Ses suhtes et ma võin ka soovitada suruda 7×150, aga kui paljud seda reaalselt ka järgida suudavad?
Jah, tegelikult on küll…oleneb ka muidugi, ei saanud tegelikult aru, kas tegemist on algaja või edasijõudnuga.
oktoober 14, 2011 at 4:23 p.l. #317601gmaster
MemberJah, tegelikult on küll…oleneb ka muidugi, ei saanud tegelikult aru, kas tegemist on algaja või edasijõudnuga.Oleneb ka muidugi mis tehnikaga teha. Ise eelistan pigem rohkem tehnikat ja tunnetust taga ajada kui kordusi vorpida.
Mõni ainult põrkleb.
oktoober 14, 2011 at 4:45 p.l. #317603IVARK
MemberOleneb ka muidugi mis tehnikaga teha. Ise eelistan pigem rohkem tehnikat ja tunnetust taga ajada kui kordusi vorpida.Mõni ainult põrkleb.
Kas nii põrkleb:D :
oktoober 14, 2011 at 5:02 p.l. #317605gmaster
MemberKas nii põrkleb:D :Just.
oktoober 14, 2011 at 6:46 p.l. #317618Anonüümne
GuestPigem “pingutatult, pinges”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
nii on vaakumis
oktoober 14, 2011 at 6:47 p.l. #317620Anonüümne
GuestMitte vaakumis ei pea hoidma, vaid pinges ja liigutused tee kontrollitult (aeglasemalt), nii üles tulemise kui alla liikumise faas, ja võrdle, kumb raskem oli.Kui sa oled selili, on su kõht ju vabalt mitte pinges
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2011 at 11:59 p.l. #317642gmaster
MemberKui sa oled selili, on su kõht ju vabalt mitte pinges
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata nüüd oma ennem antud videot uuesti ja ütle, kas ta sinuarust lasi seal kõhu “vabaks” selili olles?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isegi mingit teist harjutust tehes on hea kõhtu pinges hoida, nagu ka varem mainitud sai..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2011 at 9:11 e.l. #317667Anonüümne
GuestVaata nüüd oma ennem antud videot uuesti ja ütle, kas ta sinuarust lasi seal kõhu “vabaks” selili olles?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Isegi mingit teist harjutust tehes on hea kõhtu pinges hoida, nagu ka varem mainitud sai..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei saa pingulada kõhulihaseid, kui ma olen algasendis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2011 at 10:16 e.l. #317669MoloM
MemberKui sa oled selili, on su kõht ju vabalt mitte pinges
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks Sa selili ilmtingimata olla tahad. Minule isiklikult kõige paremini mõjuvad kõhulihaseharjutused on 2/3 hoopis mitte selili põrandal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.