Kõhulihaste tehnika
- This topic has 62 replies, 17 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
oktoober 13, 2011 at 1:43 p.l. #317439
Milehigh
MemberPigem ikka vabalt hoida, aga harjutuse lõpus peaks tundma seda “burn” tunnet, siis on harjutus õigesse kohta läinud.
oktoober 13, 2011 at 1:47 p.l. #317441gmaster
MemberPigem ikka vabalt hoida, aga harjutuse lõpus peaks tundma seda “burn” tunnet, siis on harjutus õigesse kohta läinud.Ja miks just vabalt? Miks siis kulturistid rõhutavad, et mingit harjutust tehes peaks lihast teadlikult pingutama, mitte ainult liigutust tegema?
oktoober 13, 2011 at 1:52 p.l. #317442Anonüümne
GuestJa miks just vabalt? Miks siis kulturistid rõhutavad, et mingit harjutust tehes peaks lihast teadlikult pingutama, mitte ainult liigutust tegema?No sinu vastusest tuleb välja see, et kõhulihased tuleb hoida sees, enne kui hakkad istuli tõusma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 1:57 p.l. #317444gmaster
MemberNo sinu vastusest tuleb välja see, et kõhulihased tuleb hoida sees, enne kui hakkad istuli tõusma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtled istest üles? Kui koormus väga suur pole, siis pole tingimata vajalik, aga suurema koormuse (kang õlgadel) korral oleks tõesti juba hea kõhtu sees hoida, et nimmepiirkond stabiilsem hoida ja vigastusi vältida.
Miks kükist üles tulles välja hingatakse?
oktoober 13, 2011 at 2:16 p.l. #317445gmaster
MemberLäks vist kõhtu tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 4:55 p.l. #317459Anonüümne
GuestLäks vist kõhtu tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures läksin küll trenni tegema ja kõhulihaseid tegin ka täna. Olin täitsa segadus sellega, kuidas hoida kõhtu. On sel muidu üldse vahet, kas hoiad kõhtu vaakumis tegemise ajal või mitte. Palun aita mind
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 5:31 p.l. #317463gmaster
MemberKusjuures läksin küll trenni tegema ja kõhulihaseid tegin ka täna. Olin täitsa segadus sellega, kuidas hoida kõhtu. On sel muidu üldse vahet, kas hoiad kõhtu vaakumis tegemise ajal või mitte. Palun aita mind
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte vaakumis ei pea hoidma, vaid pinges ja liigutused tee kontrollitult (aeglasemalt), nii üles tulemise kui alla liikumise faas, ja võrdle, kumb raskem oli.
oktoober 13, 2011 at 5:53 p.l. #317464Anonüümne
GuestMitte vaakumis ei pea hoidma, vaid pinges ja liigutused tee kontrollitult (aeglasemalt), nii üles tulemise kui alla liikumise faas, ja võrdle, kumb raskem oli.
[/quote
See mees teeb nii
Ma mõtlesin nii vaakumis nagu see mees hoiab. Kas sa mõtlesid sama moodi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 6:08 p.l. #317465Archangel
MemberMind ikka huvitab, et mille jaoks sul seda teada on vaja?
oktoober 13, 2011 at 6:13 p.l. #317466gmaster
MemberNo ma ei ütleks, et seal videos “vaakumis” hoiti. Pigem hoidis pidevalt pinges ja korduse lõpus avas rinnakorvi.
Eks noormees tahab teada, kuidas kõhtu paremini treenida.
oktoober 13, 2011 at 6:45 p.l. #317471Archangel
MemberNo ma ei ütleks, et seal videos “vaakumis” hoiti. Pigem hoidis pidevalt pinges ja korduse lõpus avas rinnakorvi.Eks noormees tahab teada, kuidas kõhtu paremini treenida.
Kas vastupidavamaks? Tugevamaks? Suuremaks?
Oleks kõigi mõttemaailm nii lihtne, et on ainult must ja valge. Õige ja vale viis treenimiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 7:04 p.l. #317474Anonüümne
GuestKas vastupidavamaks? Tugevamaks? Suuremaks?Oleks kõigi mõttemaailm nii lihtne, et on ainult must ja valge. Õige ja vale viis treenimiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem tugevamaks
Algasendis(kui oled selili),kas hoida kõhtu siis ikkagist pinges või vabalt. Seda ma tean, et kui sa ennast ülespoole hakkad ajama, läheb kõht pingesse(ega ma loll pole)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head ööd!
oktoober 13, 2011 at 7:07 p.l. #317475gmaster
MemberKas vastupidavamaks? Tugevamaks? Suuremaks?Oleks kõigi mõttemaailm nii lihtne, et on ainult must ja valge. Õige ja vale viis treenimiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu ja toitumise puhul tundub see küll nii olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõigepealt las leiab oma kõhulihased üles ja õpib neid kontraheerima, tuleb tulevikus kasuks.
oktoober 13, 2011 at 7:19 p.l. #317477Archangel
MemberSinu ja toitumise puhul tundub see küll nii olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks asi mida ma tõeliselt tahaks, oleks see, kui sa ühineksid selle foorumiga. Ma ausõna tahaks sinu osavõttu paljudes teemades. Mitte vaidlemise pärast, vaid justnimelt üldise teadmisebaasi laiendamiseks. Kindlasti oleks ka sulle hariv, sest seal foorumis on väga palju eksperte igast elu valdkonnast. Mõned kes on aastakümneid arstid ja sporditeadlased olnud.
http://forum.bodybuilding.com/forumdisplay.php?f=13
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2011 at 5:23 e.l. #317497samuil
MemberHoia kõhulihased pinges kogu harjutuse vältel. Ülakeha tõstetel hoia lõug rinna lähedal nii suudad säilitada pinget. Õige hingamise juures ei tohiks see raske olla.
Jalgade tõstetel tuleb samuti pinge säilitada kogu harjutuse vältel. Ära loobi jalgu üles vaid tee kontrollitud liigutsi ja jalgu alla lastes peata veidi enne lõppu liikumine – nii säilitad pinge ka alumises asendis.
Välimiste kõhupõiklihaste treenimisel samuti pinge hoidmine oluline.
Siin väike valik harjutusi koos õpetustega(15 harjutust järjest). Äkki on kasu!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.