Kõhulihaste tegemise sagedus
- This topic has 33 replies, 22 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
joey.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 24, 2007 at 6:29 p.l. #103842
Xero
Membertehke kõhule erinevaid harjutusi, tehke külgmisi ja ülemist kakui saalis olete, tehke lisaraskustega
ma tegin üldse 2 nädala peale 3x kõhule ja päris mõnus mass tuli
Raskustega kõhulihaseid tehes pidavat kõht suureks minema. Siis nagu Ronniel.
jaanuar 24, 2007 at 8:54 p.l. #103852shark
Memberkui lihas järgmiseks päevaks välja on puhanud siis miks mitte ja seljaga ei tule jama kui kõhtu õige tehnikaga ning selga ka treenid
jaanuar 24, 2007 at 9:27 p.l. #103860monarh
MemberEks Vend Vähk oleks seda teemat kõige õigem mees kommenteerima. Minuteada treenib ta kõhtu iga päev ja olenemata paljude eriarvamusest sellise intensiivsuse kohta, on Vähil põhjamaade parim kõht!
jaanuar 24, 2007 at 9:56 p.l. #103861QWE8
MemberTuleb treenida ka seljalihaseid, muidu tekib lihaste düsbalanss e. ebatasakaal motoorses lihasketis sirutajate ja painutajate vahel.Kas selle tulemusena võib selg küüru jääda?
Nagu peaks ju olema tugevad kõhulihased, kui neid ei venita veel kah tõmbavad selja küüru ja selja lihased on nõrgemad ja ei suuda nagu vastu tõmmata?
jaanuar 24, 2007 at 10:00 p.l. #103863QWE8
MemberSelline küsimus, et kui teha kaks korda päevas kõhulihaseid, korraga 90 tükki , kas see ka võib hakata hiljem seljale mõjuma, kui kauem juba seda teinud. Kas võtab selja läbi või mitte, 30 aasta pärast?Tee 3x nädalas ja 3×40.
jaanuar 25, 2007 at 5:21 p.l. #103943theONE1
MemberKas selle tulemusena võib selg küüru jääda?Nagu peaks ju olema tugevad kõhulihased, kui neid ei venita veel kah tõmbavad selja küüru ja selja lihased on nõrgemad ja ei suuda nagu vastu tõmmata?
Kõhulihaste mittevenitamine ja seljasirutaja mitte treenimise tagajärjel võib saada alaselg väga suure koormuse mille tulemusena tekivad alaseljavalud jms.
jaanuar 25, 2007 at 7:10 p.l. #103959plaah
MemberEks Vend Vähk oleks seda teemat kõige õigem mees kommenteerima. Minuteada treenib ta kõhtu iga päev ja olenemata paljude eriarvamusest sellise intensiivsuse kohta, on Vähil põhjamaade parim kõht!mu meelest mainis Vähja poiss kuskil teemas, et pole kunagi spetsiaalset kõhutrenni teinud, vaid teeb ainult mugavaid harjutusi ning torsot üldse ei jebi. aga võin ka eksida.
jaanuar 25, 2007 at 8:42 p.l. #103970theONE1
MemberKõhu treening on väga individuaalne sealt ka erinevad treeningu jms.
jaanuar 26, 2007 at 6:40 p.l. #104078veinikaarija
Membermu meelest mainis Vähja poiss kuskil teemas, et pole kunagi spetsiaalset kõhutrenni teinud, vaid teeb ainult mugavaid harjutusi ning torsot üldse ei jebi. aga võin ka eksida.Ta ütles, et ta pole kõhu külgmistele lihastele eraldi trenni teinud.
jaanuar 27, 2007 at 2:28 p.l. #104188Sussver
MemberTänan, et olete oma postitusega aidanud ja nõu andnud.
märts 6, 2007 at 7:12 p.l. #108601r2iner
MemberKas siis kõhuga polegi nii nagu muude lihasgruppidega, et kui teha palju kordusi, siis treenib see rohkem ikka vastupidavust, mitte lihast? või ma olen millestki väga valesti aru saanud? Ise käin kolm korda nädalas jõusaalis ja teen üle korra kõhtu. 3×15 tõstan ülakeha kaldpingil ning 3×10 tõstan sirgeid jalgu toetuspingil. Teie jutu järgi see mul ikka väga vähe ja hea oleks kui üldse midagi suuremaks muutuks kõhu peal.
märts 6, 2007 at 7:39 p.l. #108606gmaster
MemberKas siis kõhuga polegi nii nagu muude lihasgruppidega, et kui teha palju kordusi, siis treenib see rohkem ikka vastupidavust, mitte lihast? või ma olen millestki väga valesti aru saanud? Ise käin kolm korda nädalas jõusaalis ja teen üle korra kõhtu. 3×15 tõstan ülakeha kaldpingil ning 3×10 tõstan sirgeid jalgu toetuspingil. Teie jutu järgi see mul ikka väga vähe ja hea oleks kui üldse midagi suuremaks muutuks kõhu peal.kõik on väga individuaalne. sinu kohta ütleks ma nii, et kordused kordusteks, aga kui lihas ei saa selle 15ga vajalikku koormust, siis ei kasva midagi. tavaliselt kui kõhul on kordused nii väiksed nagu 15 siis on ikka lisaraskust kasutatud või väga aeglaselt tehtud (mis on ka hea). et soovitan kas lisaraskust või aeglasemat tempot. sa peaks ise tundma, kas võtab läbi v mitte.
märts 6, 2007 at 7:53 p.l. #108609inside14
MemberKas siis kõhuga polegi nii nagu muude lihasgruppidega, et kui teha palju kordusi, siis treenib see rohkem ikka vastupidavust, mitte lihast? või ma olen millestki väga valesti aru saanud? Ise käin kolm korda nädalas jõusaalis ja teen üle korra kõhtu. 3×15 tõstan ülakeha kaldpingil ning 3×10 tõstan sirgeid jalgu toetuspingil. Teie jutu järgi see mul ikka väga vähe ja hea oleks kui üldse midagi suuremaks muutuks kõhu peal.Ühes sarnases teemas oli
märts 7, 2007 at 1:21 p.l. #108684r2iner
MemberNo mul nii et kui ma tõstan ülekeha kaldpingil. Ilma raskuseta 3*15, siis esimesel seerial väga midagi pole, kuid teine ja kolmas lähevad päris raskelt, lõpus ma mõtlen. Kalle on on üsna suur ning jah ma teen päris aeglaselt, lisaraskusega juhtuks vast nii, et ei jaksa üles end tõsta lõpu poole ning siis tehnika võib selle all kannatada. Kas siis hakkan hooga tegema või muud sellist. Ning see vast pole väga hea.
märts 7, 2007 at 4:28 p.l. #108713Eizo
MemberSelline küsimus, et kui teha kaks korda päevas kõhulihaseid, korraga 90 tükki , kas see ka võib hakata hiljem seljale mõjuma, kui kauem juba seda teinud. Kas võtab selja läbi või mitte, 30 aasta pärast?
Teen kõhulihaseid 2 korda nädalas kokku 60 tk.Ja täitsa hästi läheb,lihased on kõvasti arenenud. SELJALE pole ma liiga veel teinud.(teinud neid juba 5 kuud)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.