Kõhulihaste peksmine
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kõhulihaste peksmine
- This topic has 20 replies, 18 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
MWEchamp.
-
AutorPostitused
-
märts 8, 2009 at 7:55 e.l. #185423
PumaZ
MemberSegga kui sa ei harrasta mõnda võitluskunsti siis pole sul vist mõtet lasta endale kõhtu peksta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2009 at 10:57 e.l. #187269emmimees
MemberVb suudad kõhulihased paiste peksta …paistavad mõnda aega suuremad välja
märts 19, 2009 at 11:01 e.l. #187270Samakamees
MemberKüsimus siis selline, kas kõhulihaste peksmine annab midagi?Paar klassikaaslast rääkisid, kuidas nad kavatsevad suveks kenad kõhulihased saada üksteist kordamööda kõhtu pekstes, nagu filmis Never Back Down.Mulle endale tundub see küll täiesti idiootne, aga äkki on neil tõsi taga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käisin poksis päris pikka aega ja sellist asja ma küll seal ei täheldanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samuti sparringu ajal ei lasknud keegi endale meelega kõhtu taguda , et “lihaseid treenida”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Valusaks võtab küll jah , aga see pole nagu päris see õige valu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2009 at 11:36 e.l. #187276MEE
Memberkusjuures ise olen selle teooria pooldaja ja võtnud üle selle vanadelt karudelt venesõjaväe aegadest (combat sambo) ning minule see harjutus meeldib. Olen harrastanud seda harjutust ja teen seda ka edaspidi. See õpetab keha pöörama, hingamist säilitama ja löökidea harjuma.
Kõhulihaseid sellega vast ei kasvata aga poksis leian isiklikult, et bodyshottide vastuvõtu võimet arendab antud harjutus küll märgatavalt.
v-o new school olijad naeravadki selle välja aga ma olen kogu aeg uskunud back to the roots põhimõtteid.
Lõpetuseks: kui tahta kõhulihaseid, tee kehatõsteid v misiganes, kui tahad tõsta bodyshottide taluvust siis soovitan proovida.
märts 19, 2009 at 2:15 p.l. #187310Mailman
Memberkusjuures ise olen selle teooria pooldaja ja võtnud üle selle vanadelt karudelt venesõjaväe aegadest (combat sambo) ning minule see harjutus meeldib. Olen harrastanud seda harjutust ja teen seda ka edaspidi. See õpetab keha pöörama, hingamist säilitama ja löökidea harjuma.Kõhulihaseid sellega vast ei kasvata aga poksis leian isiklikult, et bodyshottide vastuvõtu võimet arendab antud harjutus küll märgatavalt.
v-o new school olijad naeravadki selle välja aga ma olen kogu aeg uskunud back to the roots põhimõtteid.
Lõpetuseks: kui tahta kõhulihaseid, tee kehatõsteid v misiganes, kui tahad tõsta bodyshottide taluvust siis soovitan proovida.
100% agree
märts 19, 2009 at 4:22 p.l. #187336MWEchamp
MemberRocky filmides kui S. Stalone end treenis lasi ta ju samuti end kõhtu peksta et treenida kõhtu. Olen “MEE”-ga nõus et vaevalt et see just lihaseid välja toob aga löökidele vastupanu annab kindlasti.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.