Kõhulihaste kohta.
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kõhulihaste kohta.
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 18 years tagasi by
rinaldo.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 3, 2008 at 11:25 p.l. #12947
ants16
MemberKäin siis kahe sõbraga koos jõusaalis, meie keha rasva % on pmst samad, vb 1 siia sinna, aga ühel sõbral on sixpack kõvasti paremini arenenud kui meil. Samas pole ta eelnevat trenni teind peale jõusaali. Aga tema erinevus on see, et tema teeb jõusaalis kõhulihaseid alati esimesena, meie aga viimasena. Kas sellest võibki erinevus olla? Samuti ütles ta seda, et teeb ka vabadel päevadel kõhulihased 3×30.
Olen lugenud, et kõhulihased ei peaks üle 2-3x nädalas tegema, tema aga teeb umbes 5x. Peaksime ka siis hakkama kõhulihastele rohkem rõhku panema ja neid rohkem tegema?
jaanuar 3, 2008 at 11:33 p.l. #136215AlanBStard
ModeratorAlguses on riskantne teha, kõhulihaseid on muude harjutuste ajal keha stabiliseerimiseks vaja, võid ennast pärast vigastada muidu.
Aga iga päev teha võib minu meelest julgelt. Enesetunne ütleb, kui liiga tihedaks läheb.
jaanuar 3, 2008 at 11:37 p.l. #136216rinaldo
MemberMina treenin kõhulihaseid üpris harva (1x nädalas, või vahest harvemini).
Inimesed reageerivad ühele treeningule erinevalt. Su sõber võib areneda hästi 5x nädalas kõhulihaseid treenides, aga sina arened võibolla paremini treenides 1-3x nädalas. Proovi kasutada raskuseid kõhulihaseid treenides ja kasuta erinevaid harjutusi nagu jalgade tõsted rippes ja kere painutused põlvili plokil
( http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…nk/koht/091.gif ). Viimast harjutust kasutan isiklikult ja mõjub mulle väga hästi!
jaanuar 13, 2008 at 3:00 p.l. #114415pkwild618
MemberMa teen iga päev ja peaks ütlema, et arenen hästi. Soovitan teha selle järgi, kuidas enesetunne on. Mõnel inimesel lööb sussid taevasse, kui ta teeb liiga tihti. Terve aeg hinge kinni hoidmine pole ka eriti hea. Endal tuli alguses ette hetki, kui kaks sekundit puhkasin hingamise jaoks.
jaanuar 13, 2008 at 6:02 p.l. #113260peeter88
MemberMUl ongi nii et Ükskõik millis trenni (kaasa arvatud kõhukaid) teen hoian hinge kinni… ei saa üle ka kuidagi sellest
jaanuar 13, 2008 at 6:10 p.l. #82527pkwild618
MemberIsegi kui sa oled liiga vana, et hakata mõnda organismi arendavat pilli mängima, siis soovitaks siiski võtta näiteks trompeti ette… Alguses sa ei oska puhuda, aga ma võin õpetada. Arendab kopse. Selles suhtes on puhkpill mulle kopsude jaoks kasulik. Niisama töristamiseks piisab paari sotane vene räbal kah. Alternatiiv, et sa lihtsalt teed kolm kõhulihast, hingad ja siis jälle kolm… Kolme kaupa. Oleneb kui kiiresti. Isegi kahe või ühe kaupa oleks parem.
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.