Skip to main content

Kõhulihaste kava

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kõhulihaste kava

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    kid
    Member

Olen vaevalt ühe kuu kodus trenni teinud. Tunda on et vorm on veidikene paranenud. Otsustasin pöörata tähelepanu oma kõhulihastele.

Plaan treenida kõhulihastel kolme osa:

1) alakõht

2) ülakõht

3) küljelihased

Enne kui küsimusi esitan, mainin ära, oma eesmärgi. Selleks pole eelkõige saada suuri kulturistlikke kõhulihaseid(väljapaistvaid aga mitte suuri). Eesmärk oleks kindlast saavutada tugevad ja vastupidavad kõhulihased ja korralik rüht ning lihased trimmi saada. Alakõhu jaoks olen mõelnud keretõsteid jalad 90 kraadi all ülesse tõstetud, esialgu 10 kordust 10 seeriat. Ülakõhu jaoks tavalisi keretõsteid, esialgu umbes 15-20 kordust 10-15 seeriat. Küljelihastejaoks eraldi ei oska öelda. Ühesõnaga oleksin tänulik kui keegi jagaks siin erinevaid harjutusi ja nende kirjeldaks nende tulemusi või annaks linke selle kohta. Et rasvast vabaneda, reguleerisin ka toitumist. Plaanis kava teha 5-6 korda nädalas. Mis te arvate kas see annab tulemust?

gmaster
    Member

Tulemust annab küll!

Mõnus ettepoole küürus rüht ja ehk ka kerge seljavigastus

kid
    Member

Tulemust annab küll!

Mõnus ettepoole küürus rüht ja ehk ka kerge seljavigastus

gmaster
    Member

hoiad joonel või mite, aga keha peab olema tasakaalus, nii üla- kui alakeha, eesmine ja seljaosa, see tähendab, et kui sul on kõht rohkem arenenud kui selg, siis võib sul väga kergesti seljavigastus olla. Pealegi oled sa siis veidi küürus.

delirium
    Member

Täiesti õige jutt

asdfghjkl
    Member

Olen vaevalt ühe kuu kodus trenni teinud. Tunda on et vorm on veidikene paranenud. Otsustasin pöörata tähelepanu oma kõhulihastele.

Plaan treenida kõhulihastel kolme osa:

1) alakõht

2) ülakõht

3) küljelihased

Enne kui küsimusi esitan, mainin ära, oma eesmärgi. Selleks pole eelkõige saada suuri kulturistlikke kõhulihaseid(väljapaistvaid aga mitte suuri). Eesmärk oleks kindlast saavutada tugevad ja vastupidavad kõhulihased ja korralik rüht ning lihased trimmi saada. Alakõhu jaoks olen mõelnud keretõsteid jalad 90 kraadi all ülesse tõstetud, esialgu 10 kordust 10 seeriat. Ülakõhu jaoks tavalisi keretõsteid, esialgu umbes 15-20 kordust 10-15 seeriat. Küljelihastejaoks eraldi ei oska öelda. Ühesõnaga oleksin tänulik kui keegi jagaks siin erinevaid harjutusi ja nende kirjeldaks nende tulemusi või annaks linke selle kohta. Et rasvast vabaneda, reguleerisin ka toitumist. Plaanis kava teha 5-6 korda nädalas. Mis te arvate kas see annab tulemust?

rennu21
    Member

hoiad joonel või mite, aga keha peab olema tasakaalus, nii üla- kui alakeha, eesmine ja seljaosa, see tähendab, et kui sul on kõht rohkem arenenud kui selg, siis võib sul väga kergesti seljavigastus olla. Pealegi oled sa siis veidi küürus.

ehk lahti seletatult tuleb teha ka selja harjutusi, õlgu, jalgu, jne. ühesõnaga kogu keha

kid
    Member

ehk lahti seletatult tuleb teha ka selja harjutusi, õlgu, jalgu, jne. ühesõnaga kogu keha

No siis pole asi kõige hullem, olen ka seljale ja õlgadele trenni teinud ja jätkan sellega samuti

maximus89
    Member

Ma leian, et te liialdate siin kõik, tavaline algaja kodus treenija ei saa kunagi omale selliseid kõhulihaseid, mis selja küüru tõmbavad ja selga vigastavad.Teema algatajale soovitaks teha väiksema mahuga ja intensiivsemalt.Ja muidugi tuleks mõelda ka sellele, ega kõhul rasva ei ole?Võibolla tuleks samalajal mõelda ka sellest rasvast lahtisaamise peale, et need lihased ka paistma hakkaksid.Kõhu ristilihastele, ehk küljelihastele võid teha pöördega istessetõuse kõverdatud jalgadega.

Samakamees
    Member

Minu kõhutreening jõusaalis ei erinegi kodu kõhutrennist. Kõike saan ka kodus teha.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.