Kõhulihased, rasva % vähendamine, toitumine
- This topic has 25 replies, 14 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
Fitness93.
-
AutorPostitused
-
juuni 5, 2011 at 8:12 p.l. #305116
nightq
MemberOn hetki, kus pärast rasket pingutust või selle ajal (maraton nt) võib isik liialt vedelikke tarbida.
“Marathon runners are susceptible to water intoxication if they drink too much while running. This is caused when sodium levels drop below 135 mmol/L when athletes consume large amounts of fluid. This has been noted to be the result of the encouragement of excessive fluid replacement by various guidelines. This has largely been identified in marathon runners as a dilutional hyponatremia.[8] Medical personnel at marathon events are trained to suspect water intoxication immediately when runners collapse or show signs of confusion.”
Allikas: Wikipedia
Suur risk on ka haigusseisundiga, kus vee joomine ei lõpeta janutunnet ja isik suurendab koguseid üha rohkem ja rohkem.
juuni 5, 2011 at 8:23 p.l. #305117gmaster
MemberOlen kuulnud, et Afganistanis on mõned vist vee ületarbimise tõttu tekkinud ajutursesse surnud.
Oligi umbes nii, et päeva peale tuli 10L. Täpselt ei tea, mis kogustes ja mis vahedega jõi, aga ei imesta kui liitreid korraga
juuni 5, 2011 at 9:48 p.l. #305125AlanBStard
ModeratorSuure osa neist ekstreemolukorra riskidest ilmselt elimineerib sobiva mineraalisisalduse ja osmolaarsusega vee joomine.
juuni 5, 2011 at 10:57 p.l. #305128Archangel
MemberNagu ma mainisin, siis selliseid koguseid on praktiliselt võimatu tarbida ilma, et end tungivalt ei sunniks. Ühelgi inimesel vaevalt on isiklik eelistus päevas 10l ära juu ning terve aeg WC-s istuda.
Ma ise tegin just eelmine nädal eksperimendi kui jõin 8L päevas ja nii mingi 3 päeva. Täiesti pekkis – WC ralli pidevalt. Korraga üle 1L ei joonud, kuid ütleme nii, et vahepeal sai 1h jooksul ikka 2,5L ära joodud.
Ütlen ausalt, et enesetunne eriti ei muutunud – lihtsalt WC-s palju käimist.
juuni 5, 2011 at 11:07 p.l. #305129AlanBStard
ModeratorVesi imendub paremini, kui seal on veidi mineraale või näiteks sv. Märksõnaks osmolaarsus.Kui ma nüüd mõtlema hakkan siis osmolaarsus peaks imendumiskiirust ikka vähendama?
juuni 6, 2011 at 7:23 e.l. #305136martin1333
MemberNagu ma mainisin, siis selliseid koguseid on praktiliselt võimatu tarbida ilma, et end tungivalt ei sunniks. Ühelgi inimesel vaevalt on isiklik eelistus päevas 10l ära juu ning terve aeg WC-s istuda.Ma ise tegin just eelmine nädal eksperimendi kui jõin 8L päevas ja nii mingi 3 päeva. Täiesti pekkis – WC ralli pidevalt. Korraga üle 1L ei joonud, kuid ütleme nii, et vahepeal sai 1h jooksul ikka 2,5L ära joodud.
Ütlen ausalt, et enesetunne eriti ei muutunud – lihtsalt WC-s palju käimist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>huvitav eksperiment
juuni 6, 2011 at 9:32 e.l. #305157gmaster
MemberKui ma nüüd mõtlema hakkan siis osmolaarsus peaks imendumiskiirust ikka vähendama?Isotooniline jook, mis sisaldab nii glükoosi kui ka naatriumi, imendub kiiremini kui puhas vesi.
Vahur Õõpik.
juuni 6, 2011 at 10:25 e.l. #305161vrsm
Memberkuidas saada kuivaks?
siin pole vaja pikalt mõelda – KOJU, VEIN LAHTI JA BOHEMIAN RHAPSODY MÄNGIMA!
juuni 6, 2011 at 11:02 e.l. #305164tykonu
MemberRätikuga saab ka kuivaks, juuksed siiski fööniga.
juuni 6, 2011 at 11:55 e.l. #305169AlanBStard
ModeratorIsotooniline jook, mis sisaldab nii glükoosi kui ka naatriumi, imendub kiiremini kui puhas vesi.Vahur Õõpik.
Seda küll, aga mitte tema osmolaarsusega seoses
juuni 6, 2011 at 5:13 p.l. #305185Fitness93
MemberAga kuidas siis ikka saada kuivemaks? Endalgi tekkis huvi.Söö sparglit. Kui rasvaprotsent madal, siis näed juba paari päevaga veelgi teravam välja. Nimet spargel viib kehast välja üleliigse naha aluse vee, mis ei ole lihaskoes sees. Samas pead meeles pidama, et jooksid rohkesti vett siiski edasi
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.