Skip to main content

kõhulihased punni

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kõhulihased punni

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Olen siis 175cm pikk, kaalun 57 kilo. Käin 2-3 korda nädalas jõukas treenin kõiki lihasgruppe pmst, aga kõhuga on nii, et ainult ülemised kõhulihased on välja tulnud :/ . Mismoodi ma peaks treenima et saada ka need alumised välja?

-aron-
    Member

Olen siis 175cm pikk, kaalun 57 kilo. Käin 2-3 korda nädalas jõukas treenin kõiki lihasgruppe pmst, aga kõhuga on nii, et ainult ülemised kõhulihased on välja tulnud :/ . Mismoodi ma peaks treenima et saada ka need alumised välja?

Arvatavasti on sul alumiste kõhulihaste peal rasvakiht.Alumised saad välja õige toitumise ja treeninguga.Loe eelnevaid samasisulisi teemasid ja saad selle koha pealt oma küsimustele vastused.

painkiller
    Member

Esiteks on sul kindlasti rasva niipalju, et lihased ei paista välja. Kui tahad kõhulihaseid massiivsemaks siis tee kõhulihase harjutusi suurema raskuse ja väiksema korduste arvuga.

madis220
    Member

Tee jalatõsteid see teeb kahte alumist kõhulihast aga ei pruugi tulla välja kui sa valesti toitud

Xero
    Member

Sarnane teema on kuskil siin juba ja kui ma ei eksi siis kõhulihaste teemasid on siin päris hulk. Otsing on su sõber

yamikazi
    Member

Ma ka just teised teemast kirjutasin sellest, et parim harjutus minu arust maas jalgu kõsted veits kõverdatult. Aga just lugesin et kui teha raskustega siis lähevad massiivsemaks? Kui kõht pingule ajada siis 4 ülemist enamvähem hästi näha ja kui katsuda siis alumised nagu väiksemad(vähem arenenud), oleks siis mõtemaks jalgate otsa mingi paar kilo juurde lisada mis muudab selle korduste arvu poole väiksemaks ? Arenevad nad siis paremini välja nagu ülemised?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.