kõhulihased meeldivad?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » kõhulihased meeldivad?
- This topic has 61 replies, 34 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
märts 28, 2008 at 11:56 e.l. #147671
Martti K.
MemberKui sa oled kunagi näinud lavamodelle, siis nende kõrval on Keira ikka “paks”.Ja geenid ei määra seda, kui palju kellegil mingil ajahetkel rasva on, rasva tekkimise ja kadumise iseloomu ja selle eelispaiknemist kehas aga küll.
Lavamodelle alias Carmen Kass? Kui ongi siis ma väga Carmeni üle ei kurdaks…..Heidi Klum, Tyra Banks jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nad lausa supermodellid…..
märts 28, 2008 at 12:04 p.l. #147672salver
MemberLavamodelle alias Carmen Kass? Kui ongi siis ma väga Carmeni üle ei kurdaks…..Heidi Klum, Tyra Banks jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nad lausa supermodellid…..
oleneb kõik vastava kollektsiooni disaineritest, kuid ma pidasin silmas neid ameerika tüdrukuid, kes vastava modellilepingu saamise eesmärgil on nõus ennast 40kg-ni näljutama – nende jaoks sobiks küll Sinu väljend, et “ära puutu, muidu puruneb” – kuid nende puhul ei saagi rääkida mingite lihaste olemasolust.
märts 28, 2008 at 12:07 p.l. #147674Martti K.
Memberoleneb kõik vastava kollektsiooni disaineritest, kuid ma pidasin silmas neid ameerika tüdrukuid, kes vastava modellilepingu saamise eesmärgil on nõus ennast 40kg-ni näljutama – nende jaoks sobiks küll Sinu väljend, et “ära puutu, muidu puruneb” – kuid nende puhul ei saagi rääkida mingite lihaste olemasolust.Aa, meenus jaa, no need on jah tõesti, ekstreem variant
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , nende kõrval on tõesti K. Nightley “paks”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2008 at 12:12 p.l. #147675AlanBStard
ModeratorJa geenid ei määra seda, kui palju kellegil mingil ajahetkel rasva on…No tegelikult üsna suures osas siiski määravad.
märts 28, 2008 at 12:30 p.l. #147678salver
MemberNo tegelikult üsna suures osas siiski määravad.kui läheneda inimesele kui tervikule laiemalt, siis olen nõus, et geenid määravad kõik inimesega toimuvad protsessid ja nende toimumise iseloomu mõjutatuna väliskeskkonnast….
Siin ühes teises teemas oli mees, kes pärast arsti soovitusel tarbitatud preparaadi mõjul võttis 5kg lisamassi juurde….kui ta poleks seda teinud (kusjuures see ju sisuliselt tema valik), tõenäoliselt poleks mass suurenenud – nüüd võib väita, et see tehtud otsus oli ka mõjutatud tema geneetilise koodi iseärasustest, kuid selle mõju on ju kaudne…me räägime igapäevaelus otsestest mõjutajatest, või mis?
märts 28, 2008 at 12:49 p.l. #147681AlanBStard
ModeratorMõni inimene ei võta geneetikast tingitult midagi juurde ja mõni võtab metsikult. Selge et neid geneetilisi tegureid annab ka mõjutada teatavates piirides.
märts 28, 2008 at 7:54 p.l. #122322Rambo vend
MemberMulle meeldivad paistvate kõhulihastega naised, kuigi elusuuruses nägin viimati sellist 8 aastat tagasi. Aga väga erutav oli, siiamaani hea meenutada. Teiseks on mul hea meel, et olen oma elu niimoodi elanud, et ma ei tea, kes on Keira.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2008 at 8:10 p.l. #117111rainisk
MemberOot… Kui sellised on kõhulihased, siis on ju minul ka väga väga õrnalt näha.. Aga ainult ülevalt siis, mul alakõhul pole veel väga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tuju küll paranes igastahes.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei loomulikult meeldivad mulle kõhulihased, nagu sellel pildil on ideaalne, Keiral on ka ideaalsed. Samas Keiral võiks olla natukenegi rinda rohkem, aga samas geenid jäävad geenideks.

Tahaks Keira või selle naise kõhtu suveks, imeilus lihtsalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mehed, kas teile sellised ei meeldi?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas peale koonduslaagritest väljalaskmist olid juba värvikaamerad ?
See küll ilus naine ei ole! Minuarust see teine pilt kõvasti ilusam ikka !
märts 29, 2008 at 7:18 e.l. #147765joey
Member
märts 29, 2008 at 7:48 e.l. #147766Alexander Andrusenko
ModeratorSee keskmine mulle meeldib. Ülemine mitte eriti.
märts 29, 2008 at 8:22 e.l. #147769ristokru
MemberSee keskmine mulle meeldib. Ülemine mitte eriti.Nõustun
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teistel piltidel liiga palju kõhulihaseid näha, liiga mehelik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2008 at 8:30 e.l. #147770undisputed
MemberKõik 3 on pandavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2008 at 10:15 e.l. #147778matti
MemberSee keskmine mulle meeldib. Ülemine mitte eriti.Ühinen sinu arvamusega,mulle meeldib ka,et naisel oleks selgelt väljaulatuvad rinnad,mitte mingit kitsenisad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2008 at 11:48 e.l. #147782LauraOlen
MemberKuni 40kg ?
Aga neid on vähe, sest et viimasel ajal on ikka keha indeksi piirang näiteks moelavadele. Ise kaalusin 40kg KUUENDAS klassis, ma arvan et kui ma oleks 18 aastane täispikkuses ja välja arenenud naine, kaaluks ma ikka mingi.. Või tegelt, ma kaalukski sama palju kui praegu, ma kaalun hetkel 49-50kg. Nii et ikkagi 10 kg rohkem. 60kg kaaluda pole mul küll plaanis, juba praegu ma löön lärmi kui kaal näitab 50kg, üritan püsida elu eest ikka 49kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegusel hetkel vist olen ka.Aga viimastel piltidel on vist liiga palju minu jaoks. Kas sellist effekti eksju ei teki, et ühel hetkel on õrnad kõhulihased ning järgmine hetk nagu kolmel viimasel pildil? Ma siiski tahaks õrnalt paistvaid kõhulihaseid, seepärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2008 at 11:51 e.l. #147783matti
MemberKuni 40kg ?Aga neid on vähe, sest et viimasel ajal on ikka keha indeksi piirang näiteks moelavadele. Ise kaalusin 40kg KUUENDAS klassis, ma arvan et kui ma oleks 18 aastane täispikkuses ja välja arenenud naine, kaaluks ma ikka mingi.. Või tegelt, ma kaalukski sama palju kui praegu, ma kaalun hetkel 49-50kg. Nii et ikkagi 10 kg rohkem. 60kg kaaluda pole mul küll plaanis, juba praegu ma löön lärmi kui kaal näitab 50kg, üritan püsida elu eest ikka 49kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegusel hetkel vist olen ka.Aga viimastel piltidel on vist liiga palju minu jaoks. Kas sellist effekti eksju ei teki, et ühel hetkel on õrnad kõhulihased ning järgmine hetk nagu kolmel viimasel pildil? Ma siiski tahaks õrnalt paistvaid kõhulihaseid, seepärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üritad elu eest püsida 49 mitte 50
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,karm. Tegelikult üks kilo lisakaalu ei paista inimesel kusagilt välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju sul pikkust on,kui küsida tohib? -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.