Kõhulihased, leidsin hea õppevideo!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kõhulihased, leidsin hea õppevideo!
- This topic has 41 replies, 16 voices, and was last updated 15 years, 2 months tagasi by
koit107.
-
AutorPostitused
-
november 23, 2010 at 4:37 p.l. #256772
gmaster
Memberküünarnukid peaks ikka pea kõrvale jääma, ette võib tuua kui nt sunnitud kordusi teha…või kui nõrk oled :]Eks sellest käte asendist sõltub ka koormus muidugi, aga kasutasin seda näitlikult, see käte asend reaalselt faasi ju ei muuda.
november 23, 2010 at 4:37 p.l. #256773Viiking
MemberIse teen kõhtu peale igat harjutust(nt kükk tehtud kõik seeriad, siis kõht otsa, siis järgmine harjutus, pärast kõht otsa jne) ja E,R eraldi veel, trenni lõpus, rööbaspuudel tõstan jalad enda ette kuskil 2×35, siis rippes küljelt küljele kuskil 3×20, pärast veel masina peal 5×10, kõige lõpuks kaldpingil superseeria küljelt küljele, alustan positiivse kaldega ja lõpetan täiesti all. Kõhul hoian vahet kordustel 1 mint max. Rämpstoitu ei söö, aga magusat ikka, aga siiski on 6pack alati olemas, viimane rida paistab ka läbi, aga see on juba rohkem toitumise asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2010 at 7:23 p.l. #252508Ujuja
MemberVaata videot uuesti kui isegi sellest vaatest on näha et tegelikult on jalad samas asendis nagu su näidatud pildil lihtsalt liikumine on suurem vertikaalist ülesse horisontaalist tsipake kõrgemale.
Sama mida teed lamades ja tõstad ülakere natukene maast lahti.
On ka öeldud:
Loomulikult töötab ka suuresti see puusapainutaja lihas, et seda välja lülitada (päriselt polegi võimalik)
Sama mida ma ka oma eelnevas postis mainisin: enamus harjutusi mida teeme ei tööta ainult 1 lihas vaid harjutus kaasab teatud asendist ka teisi lihaseid.
Ja väita et töötab ainult 1 lihas on vale.Kui väidad seda ei tea sa ilmselgelt treenimisest suurt midagi ja ajad lihstalt soga et midagigi vastu öelda ja näidata et oi oi kui tark sa oled.
Küsimus on nüüd selles kas tõesti uskuda foorumis kellegi juttu nagu treeniks selle harjutusega vaid Iliopsoas-t ja kõhulihast sellega ei treeni või treenerit kellel nimi taga ja keda paljud teavad ja usaldavad.
november 24, 2010 at 9:23 e.l. #253649eesti mees
MemberVaata videot uuesti kui isegi sellest vaatest on näha et tegelikult on jalad samas asendis nagu su näidatud pildil lihtsalt liikumine on suurem vertikaalist ülesse horisontaalist tsipake kõrgemale.Sama mida teed lamades ja tõstad ülakere natukene maast lahti.
On ka öeldud:
Loomulikult töötab ka suuresti see puusapainutaja lihas, et seda välja lülitada (päriselt polegi võimalik)
Sama mida ma ka oma eelnevas postis mainisin: enamus harjutusi mida teeme ei tööta ainult 1 lihas vaid harjutus kaasab teatud asendist ka teisi lihaseid.
Ja väita et töötab ainult 1 lihas on vale.Kui väidad seda ei tea sa ilmselgelt treenimisest suurt midagi ja ajad lihstalt soga et midagigi vastu öelda ja näidata et oi oi kui tark sa oled.
Küsimus on nüüd selles kas tõesti uskuda foorumis kellegi juttu nagu treeniks selle harjutusega vaid Iliopsoas-t ja kõhulihast sellega ei treeni või treenerit kellel nimi taga ja keda paljud teavad ja usaldavad.
kuule ,ma ei soovi kellegiga tülitseda ja oma arust ma loen su kirjast väja et sa oled natukene pahane. Lugedes erinevaid ajakirju nagu Mens Healt ja Runners world soovitatakse vägagi palju kõhu treenimiseks Plangu nimelist harjutust ja seda sellepärast et püsides asendis töötavad su kõhu sirge ja ka külgmised lihased ja seljasirutaja pluss veel kere stabiliseerivad lihased. Lihase treening seisneb muutes lihas vastupidavamaks.
november 24, 2010 at 10:21 e.l. #251740ROtter
MemberVaata videot uuesti kui isegi sellest vaatest on näha et tegelikult on jalad samas asendis nagu su näidatud pildil lihtsalt liikumine on suurem vertikaalist ülesse horisontaalist tsipake kõrgemale.Sama mida teed lamades ja tõstad ülakere natukene maast lahti.
On ka öeldud:
Kõhulihaste harjutamise sooritamisel peab lähteasendis olema puusaliiges kindlasti kõverdatud, sel juhul niude – nimmelihas antud liigutuses ei osale ja koormus langeb just kõhulihastele.
Vaata lingilt, kas on?
Kõhulihas teeb tööd istesse tõusmisel esimesel kolmandikul, kõrgemale tõustes aga puusapainutajad. Ja vahet ei ole, kas harjutust sooritatakse selili, kaldpinnal või rippes.
november 24, 2010 at 10:46 e.l. #252861argoll
MemberKõhulihaste harjutamise sooritamisel peab lähteasendis olema puusaliiges kindlasti kõverdatud, sel juhul niude – nimmelihas antud liigutuses ei osale ja koormus langeb just kõhulihastele.Vaata lingilt, kas on?
Kõhulihas teeb tööd istesse tõusmisel esimesel kolmandikul, kõrgemale tõustes aga puusapainutajad. Ja vahet ei ole, kas harjutust sooritatakse selili, kaldpinnal või rippes.
Sulle meeldib alati linke panna.Ole hea ja lisa mõni juutuubi video.Oleks hea vaadata.
Argo
november 24, 2010 at 10:53 e.l. #247670ROtter
MemberSulle meeldib alati linke panna.Ole hea ja lisa mõni juutuubi video.Oleks hea vaadata.Argo
See on juba “ujuja” postituses olev juutuub:
november 24, 2010 at 3:16 p.l. #252380gmaster
On ka öeldud:
Just see üle horisontaali liikumine ongi see kõige tähtsam, ja lähemal olevate jalgade asend tähendab veelgi vähendatud nurka puusast.
Ma ei väida et sellega ei treeni kõhulihast, aga saaks efektiivsemalt, ilma iliopsoast nii suurte raskustega koormamata. Iliopsoas on üks peamisi lihaseid, milles tekib ülekoormusvigastus, see lihas lüheneb niisamagi, ilma treenimata.
november 24, 2010 at 4:21 p.l. #252052ROtter
MemberSulle meeldib alati linke panna.Ole hea ja lisa mõni juutuubi video.Oleks hea vaadata.Argo
Selles juutuubi videos sooritatakse harjutusi kõhulihastele õige tehnikaga:
november 24, 2010 at 8:08 p.l. #200850argoll
MemberSelles juutuubi videos sooritatakse harjutusi kõhulihastele õige tehnikaga:Seda videot on siin korduvalt propageeritud.Ma südamest lootsin, et sa pakud mingi muu variandi välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Uhh, no ma ei tea aga mulle tundub, et sellise kerge tiluliluga arvestatavaid kõhulihaseid ehitada on sama lihtne kui jala siit Hong-Kongi kõndida.Argo
november 25, 2010 at 5:19 e.l. #248462ROtter
MemberSeda videot on siin korduvalt propageeritud.Ma südamest lootsin, et sa pakud mingi muu variandi välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Uhh, no ma ei tea aga mulle tundub, et sellise kerge tiluliluga arvestatavaid kõhulihaseid ehitada on sama lihtne kui jala siit Hong-Kongi kõndida.
Argo
Mina olen need eelnevad korrad video ka üles pannud.
Kõigepealt, mida sa arendada tahad – kas kõhulihaseid või puusapainutajaid? Niude-nimmelihased on tugevad lihased ja see ujuja videol näidatu seda demonstreeribki. Kui kõhulihas on keha tõstnud harjutuse algfaasis ja lühenenud, siis edasine keha tõstmine toimub juba puusapainutajatega ja kõhulihas rohkem tööd ei tee.
Ja nii kõik kangutavadki ja mõtlevad, miks krt. mul six-pack ei arene.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2010 at 8:49 e.l. #244794kunnar
MemberIkkagi tahaks näha hea tehnikaga sooritatud RASKET kõhulihaste harjutust. Rotteri postitatud video ei kõlba, liiga kerge ja pikaajaline. Võiks olla näiteks 1-10 kordusega suutlikuseni seeria.
november 25, 2010 at 9:46 e.l. #238641martin1333
MemberIkkagi tahaks näha hea tehnikaga sooritatud RASKET kõhulihaste harjutust. Rotteri postitatud video ei kõlba, liiga kerge ja pikaajaline. Võiks olla näiteks 1-10 kordusega suutlikuseni seeria.http://www.youtube.com/watch?v=vKT9ftn-O5E
ab wheeli on võimalik asendada kangi või hantliga
november 25, 2010 at 10:16 e.l. #246119november 25, 2010 at 10:51 e.l. #245932Aile
MemberSeda videot on siin korduvalt propageeritud.Ma südamest lootsin, et sa pakud mingi muu variandi välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Uhh, no ma ei tea aga mulle tundub, et sellise kerge tiluliluga arvestatavaid kõhulihaseid ehitada on sama lihtne kui jala siit Hong-Kongi kõndida.
Argo
Õigus on nii sinul kui ka Otteril
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, need harjutused on füsioloogiliselt kõige õigemad jne, kuid see on ju nn igapäevane kõhulihaste kasutamise viis. Kui te hoiate oma rühi korras jne. Sellisel viisil me töötame oma kõhulihastega iga päev, päevast päeva, hommikust õhtuni….va nn “jääkarulebo”.
Rohkem tahan teha, siis valin ikkagi negatiivse kaldega spetspingi või siis lähen mingite üldfunktsionaalsust parandavate harjutuste juurde (varbseinal, rööbaspuudel, võimlemisrõngastel jne), või kasutan nii negatiivset nurka kui ka lisaraskust.
Minu teravam elamus kõhulihastele mõju osas oli Grossinguga…
Soovitan proovida!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.