Kõhulihased!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kõhulihased!!
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Rain 6 kanget.
-
AutorPostitused
-
veebruar 21, 2010 at 8:42 p.l. #21694
Anonüümne
GuestSelline probleem et ei tea kuidas treenida efektiivselt alumisi kõhulihaseid. Olen proovinud erinevaid jalgade tõsteid kuid harjutusi tehes väsivad ära hoopis jalad mitte kõht. Teiseks tahaks küsida seda et kuidas kaotada kõhupealt kiirelt rasva ja tuua kõhulihased nähtavalae? Äki keegi oskab aidata
veebruar 21, 2010 at 8:46 p.l. #258180Samakamees
MemberRasva kaotad toitumisega, mitte harjutustega.
veebruar 21, 2010 at 8:49 p.l. #258183Xero
MemberPole olemas alumist ega ülemist kõhulihast. Saad vaid rohkem rõhku panna alumisele või ülemisele poolele, kuid ükskõik mis harjutusi teed, kõhulihas töötab kui tervik. Jalgade tõsted mõjutavadki peale kõhulihaste ka reie nelipealihas ja sirglihast. Rasva kõhupealt saad vähemaks toitudes vastavalt.
veebruar 22, 2010 at 5:33 e.l. #258211MoloM
MemberRasva kaotad toitumisega, mitte harjutustega.Rasva kaotamine käib köögis küll, kuid suur osakaal rasvapõletuse tõhustamisel on siiski ka treeningutel
veebruar 22, 2010 at 6:30 e.l. #258214kimmel
MemberSelline probleem et ei tea kuidas treenida efektiivselt alumisi kõhulihaseid. Olen proovinud erinevaid jalgade tõsteid kuid harjutusi tehes väsivad ära hoopis jalad mitte kõht. Teiseks tahaks küsida seda et kuidas kaotada kõhupealt kiirelt rasva ja tuua kõhulihased nähtavalae? Äki keegi oskab aidataKõhulihaste harjutusi soovitaks teha ka erinevaid.Mulle isiklikult meeldib kaldpingil istesse tõuse teha.Teed 20-30 kordust,3-4 korda läbi ja võtab kõhulihased ikka korralikult läbi nii ülevalt kui alt.
veebruar 22, 2010 at 6:47 e.l. #258215raino6
MemberMis sellest, et jalad ära väsivad, kõht teeb siiski ka tööd
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rasvapõletus toimub jah, nagu juba õeldud, söögilaua ääres, sellele lisaks oleks tark teha muidugi ka aeroobset treeningut
veebruar 22, 2010 at 7:27 e.l. #258220Rain 6 kanget
MemberSelline probleem et ei tea kuidas treenida efektiivselt alumisi kõhulihaseid. Olen proovinud erinevaid jalgade tõsteid kuid harjutusi tehes väsivad ära hoopis jalad mitte kõht. Teiseks tahaks küsida seda et kuidas kaotada kõhupealt kiirelt rasva ja tuua kõhulihased nähtavalae? Äki keegi oskab aidatakui ikka väga kiirelt tahad, siis: link, kui natuke rohkem aega oled nõus vaeva nägema, siis kasuta eelmiste postitajate nõuandeid
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.