Kõhulihased? Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kõhulihased? This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 16 years tagasi by Impsik. Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) Autor Postitused jaanuar 18, 2010 at 1:12 p.l. #21170 YoungforestMember Tere! Tekkis selline küsimus et palju, mitu kordust peaksni ma kõhulihaseid ühel trenni päeval tegema, et tulemused tuleksid? ja kas äkki kellegil on kusagilt näidata, et milline teguviis kõige efektiivsem on? jaanuar 18, 2010 at 1:21 p.l. #250624 Rookie21Member Ntx mina teen ülakeha päeval kaldpingi peal 3 korda max. Kui tahad effektiivsust sii tee mingi raskusega kaldpingil nii palju kui jõuad! jaanuar 18, 2010 at 1:22 p.l. #250625 ImpsikMember Tere! Tekkis selline küsimus et palju, mitu kordust peaksni ma kõhulihaseid ühel trenni päeval tegema, et tulemused tuleksid? ja kas äkki kellegil on kusagilt näidata, et milline teguviis kõige efektiivsem on? Varemgi on juttu olnud kõhulihastest. Paar artiklit sulle lugemiseks. Kõige õigem kõhulihaste treening 16 soovitust kõhulihaste treeninguks Autor Postitused Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse