tere kuna peale sõjaväge olen vaikselt vahelduva eduga trenni teinud aga olen vadanud et kõhulihased (nö 6pac ) peaks olema kohakuti aga mul on kõhulihased kerges nihkes ,küsimus olekski miks nii või mida teha ?
tere kuna peale sõjaväge olen vaikselt vahelduva eduga trenni teinud aga olen vadanud et kõhulihased (nö 6pac ) peaks olema kohakuti aga mul on kõhulihased kerges nihkes ,küsimus olekski miks nii või mida teha ?
Vaata võistluste pilte ja avastad, et väga paljudel on kõhulihased nihkes. Ka minul ei ole kõhulihased võrdselt, aga ei kurda!” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vaata võistluste pilte ja avastad, et väga paljudel on kõhulihased nihkes. Ka minul ei ole kõhulihased võrdselt, aga ei kurda!” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Suured tänud tglt ega mind ka ei häiri aga lihtsalt tuntsin huvi miks nii ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks üks küsimus weel kuidas on talvel lood jooksmisega pole siseruume kus joosta kas peaks ennema sooja ka tegema või muud sellist äkki mõni näpunäide mida peaks teadma aga lumeta ajal olen jooksnud 2-3 korda nädalas ca 8 km
Riietus on kõige tähtsam.Ma teen natuke dünaamilist enne(kükid,väljaasted,õlaringid,ühe jalaga rumeenia tõmme jms)
Ja peale seda siis selga : soe aluspesu,pikad püksid,,pusa,müts ja kapuuts pähe ,jope selga , kindad kätte ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Soojale aluspesule juhiksin tähelepanu – hoiab jalalihased soojas hästi.