Kõhulihased…
- This topic has 8 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
asdfghjkl.
-
AutorPostitused
-
juuli 6, 2009 at 9:50 p.l. #17516
13
MemberMiks on paljudel inimestel ülevalt poolt teised kõhulihased (vabandage segase väljenduse pärast, kuid ma arvan et te mõistate
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) suuremad kui ülejäänud kõhulihased? Kas see on põhjustatud treenitusest või treenimatusest? Inimese kehaehituse eripära?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2009 at 4:16 e.l. #205966Goleteral
MemberMiks on paljudel inimestel ülevalt poolt teised kõhulihased (vabandage segase väljenduse pärast, kuid ma arvan et te mõistate
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) suuremad kui ülejäänud kõhulihased? Kas see on põhjustatud treenitusest või treenimatusest? Inimese kehaehituse eripära?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sest ‘tavapärased’ kõhulihaste harjutused suunavad peamise koormuse just neile ‘ülemistele’ kõhulihastele..
juuli 7, 2009 at 7:41 e.l. #205987s4nder
MemberPigem on põhjus, et alumisi kõhulihaseid katab paksem rasvakiht, kuna ülemisi ja alumisi pole võimalik eraldi treenida.
juuli 7, 2009 at 8:52 e.l. #20601713
MemberNo aga kellel siis õigus on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ülemisi ja alumisi eraldi ei ole võimalik treenida, siis ei saa ju see olla põhjustatud tavapärastest harjutustest, mis suunavad koormuse ülemistele…juuli 7, 2009 at 9:15 e.l. #206027MõmmiLiis
MemberOot, a seletage palun lollile – mida treenivad siis jalatõsted?
Ma oma lolli aruga olen arvand, et keretõsted mõjutavad ülemist poolt ja jalatõsted alumist…
juuli 7, 2009 at 9:18 e.l. #206029Mairomyyr
MemberOot, a seletage palun lollile – mida treenivad siis jalatõsted?Ma oma lolli aruga olen arvand, et keretõsted mõjutavad ülemist poolt ja jalatõsted alumist…
Peaks olema jah nii.
juuli 7, 2009 at 9:47 e.l. #206044Mart Muru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpsusta neid inimesi..
juuli 7, 2009 at 11:33 e.l. #206083maximus89
MemberRinnakorvi lähendamine vaagnaluule ei ole kõhulihastel sugugi ainuke funktsioon.Kui vaadata näiteks gümnaste, siis neil on tavaliselt kõige paremini arenenud kõhulihased.Kas nad teevad palju istessetõuse ja jalgade tõsteid? Ei. Kas nad teevad üldse kõhulihaste harjutusi? Ei tee. Kõhulihaste peamine funktsioon on keha stabiilsena hoidmine ja siseelundite kaitsmine, seega tuleks nende treenimisel ka rohkem tähelepanu pöörata nende funktsioonile.
Ja alumised kõhulihased on tavaliselt “väiksemad” kuna seal allosas ei ole enamikel inimestel seda paksu sidekoelist osa, mis teeb kõhulihaste ülemise osa nii iseloomulikult segmenteerunuks.
juuli 7, 2009 at 11:51 e.l. #206085asdfghjkl
MemberKui tõmmata kõht sisse, siis töötavad sisemised kõhulihased.
Et sissehingatuna samaaegselt kõht sisse tõmmata, siis peaks need koormsut saama, joogandused jms neid mõjutada vist üritabki.
—
Aga siin näib teemaks olema miski muu, sry, sel juhul teemast-välja postitus mul.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.