Kõhulihased
- This topic has 26 replies, 18 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
lightning.
-
AutorPostitused
-
aprill 28, 2009 at 7:34 e.l. #16172
lightning
MemberTere,
ma olen 15 aastane ja ma olen käinud jõusaalis nüüd juba 2 kuud.
Viimasel nädalal olen ma hakanud käima igapäev jõusaali.
Ühe päeva treenin ülakeha (Rinnalihased,biitseps,triitseps jne)
Teine päev treenin alakeha (Kõhulihased,jalad jne)
Aga soov oleks võimalikult palju ja kiiresti treenida oma kõhulihaseid suveks.
Kellegil mingeid soovitusi on?Ja kas on vaja siis mingisugust teist toitumist ka?
Ja kas see vastab tõele et iga trenn tuleb treenida erinevaid lihaskondi?
Tänud ette
aprill 28, 2009 at 7:59 e.l. #193346LB
Memberväike soovitus on küll : trenn+puhkus+toitumine= lihased
iga päev ei ole mõtet käia sest muidu on: trenn+toitumine-puhkus=ületreening ja lihaste kadu
aprill 28, 2009 at 8:07 e.l. #193349aprill 28, 2009 at 1:29 p.l. #193412lightning
MemberAga kui on soov arendada massi ja samas treenida endale korralikud vormis kõhulihased,mida siis tegema peaks?
Põhimõtteliselt lugesin välja et toitumist peab jägima.Võibolla ei lugenud ma piisavalt korralikult.
aprill 28, 2009 at 1:35 p.l. #193416MWEchamp
MemberAga siis äkki loed veelkord läbi ja siis saad juba ise ka aru. Kui sa tahad kõhulihaseid, siis treeni neid, kui sa tahad et need ka välja paistavad siis pead toitumise paika saama. Treenides six-pack-i välja ei saa. Massi ja ka kõhulihaste kohta on siin väga palju teemasid, kasuta otsingut, loe teemasid, ning kui ikka midagi arusaamtuks jääb siis küsi.
aprill 28, 2009 at 1:36 p.l. #193417Riho.
MemberToitumine on jah kõige alus.Kui tahad kõhulihaseid nähtavaks siis peaksid tegema ka mingil määral aeroobset ning tegema erinevaid kõhulihaste harjutisi..
aprill 28, 2009 at 2:44 p.l. #1934250ttt
MemberPalju sul pikkus ja kaal on?
aprill 30, 2009 at 2:33 p.l. #193810lightning
MemberKaal on 68 ja pikkus 181
Ja muide mul on juba 6 pack ja neid 2te viimaste veel punnitab.
Aga tuleb välja et asi ei käigi päris et 1% treening 49% aeroobne treening ja 50% toitumine.
Trenniga on nii kuidas on , iga treening on mul seeriate sees 5x 25x kõhulihaseid .
Toitumine on nagu igal tavalisel minu vanusel inimesel.Joon palju piima ja ei õgi eriti maiustusi.
Kõige effektiivsem viis treenida kõige alumist 2te kõhtulihast on lihtsalt tavalisi kõhulihase harjutusi tehes, või mis?
aprill 30, 2009 at 2:37 p.l. #193812timo116
MemberKaal on 68 ja pikkus 181Ja muide mul on juba 6 pack ja neid 2te viimaste veel punnitab.
Aga tuleb välja et asi ei käigi päris et 1% treening 49% aeroobne treening ja 50% toitumine.
Trenniga on nii kuidas on , iga treening on mul seeriate sees 5x 25x kõhulihaseid .
Toitumine on nagu igal tavalisel minu vanusel inimesel.Joon palju piima ja ei õgi eriti maiustusi.
Kõige effektiivsem viis treenida kõige alumist 2te kõhtulihast on lihtsalt tavalisi kõhulihase harjutusi tehes, või mis?
Selliseid asju pole nagu alumisi kõhulihaseid ja ülemisi, ta on üks tervik lihas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja et neid nähtavale tuua on toitumine kõige tähtsam…aprill 30, 2009 at 3:37 p.l. #193819helenk88
MemberSelliseid asju pole nagu alumisi kõhulihaseid ja ülemisi, ta on üks tervik lihas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja et neid nähtavale tuua on toitumine kõige tähtsam…The abdominal muscles can be divided into two groups: the upper and the lower. The upper abdominal wall consists of four pairs of thin muscles arranged in layers connecting the rib cage with the pelvic girdle.
aprill 30, 2009 at 3:43 p.l. #193823LB
MemberThe abdominal muscles can be divided into two groups: the upper and the lower. The upper abdominal wall consists of four pairs of thin muscles arranged in layers connecting the rib cage with the pelvic girdle.ma arvan et rõhk on sõnal CAN BE
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2009 at 3:51 p.l. #193826naissfeiss
MemberThe abdominal muscles can be divided into two groups: the upper and the lower. The upper abdominal wall consists of four pairs of thin muscles arranged in layers connecting the rib cage with the pelvic girdle.Huvitav, ütlesid, et ülemised kõhulihased kinnituvad rinnakorvilt puusaluu külge, aga kust kuhu kinnituvad siis alumised?
aprill 30, 2009 at 4:06 p.l. #193828Aile
MemberThe abdominal muscles can be divided into two groups: the upper and the lower. The upper abdominal wall consists of four pairs of thin muscles arranged in layers connecting the rib cage with the pelvic girdle.Upper and a lower….s6ltub vaatenurgast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Abdominal muscles
The abdominal muscles are located between the ribs and the pelvis on the front of the body. The four abdominal muscle groups combine to completely cover the internal organs.
The abdominal muscles support the trunk, allow movement and hold organs in place by regulating internal abdominal pressure. Common conditions of these muscles include strains and hernia. Consult with your doctor, physiotherapist or sports physician for proper diagnosis and treatment of abdominal muscle injuries.
Abdominal muscles explained
The four main abdominal muscles are:
Transversus abdominus – the deepest muscle layer. Its main roles are to stabilise the trunk and maintain internal abdominal pressure.
Rectus abdominus – slung between the ribs and the pubic bone at the front of the pelvis. This muscle has the characteristic bumps or bulges, when contracting, that are commonly called ‘the six pack’. The main function of the rectus abdominus is to move the body between the ribcage and the pelvis.
External oblique muscles – these are on each side of the rectus abdominus. The external oblique muscles allow the trunk to twist, but to the opposite side of whichever external oblique is contracting. For example, the right external oblique contracts to turn the body to the left.
Internal oblique muscles – these flank the rectus abdominus and are located just inside the hipbones . They operate in the opposite way to the external oblique muscles. For example, twisting the trunk to the left requires the left side internal oblique and the right side external oblique to contract together.
Kleebin teile veel…Kellel on keha stabiliseerimisega raskusi?
Slow speed – research shows that performing abdominal exercises slowly (such as one repetition per two or three seconds) uses the stabilising muscles more than if the same exercises are performed quickly (such as one repetition per second).
aprill 30, 2009 at 4:18 p.l. #193831rinaldo
MemberOtsingsõna “kõhulihased”
vasteid: 618
Oh jah!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kohe näha, et rannahooaeg pole kaugel.aprill 30, 2009 at 4:32 p.l. #193835helenk88
MemberUpper and a lower….s6ltub vaatenurgast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige.
Eraldi ülemist ega alumist lihast pole.
Inimesed, kes tahavad treenida oma alumisi kõhulihaseid peavad silmas transversus abdominus lihast.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.