Kõhulihased
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kõhulihased
- This topic has 40 replies, 25 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Erkko.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 22, 2010 at 11:17 p.l. #251590
Leraak
MemberKui oled veel algaja siis kindlasti tundub see enneolematu, aga ma olen nii harjunud sellega, et ei taju seda piiri, võiks seid ikka päris palju vorpida.
jaanuar 22, 2010 at 11:35 p.l. #251592Belfort
MemberMuscle & Fitnessis oli et kõhulihaseid peab põletama, vaikselt tegema, hoidma pinge all kuni põlema hakkab vms..
Ise küll kordustena ei tee, vahepeal teen 50 kordust enne kui midagi tundma hakkan.. ja 3 harjutust kõhule. igaga 3 x max.
jaanuar 22, 2010 at 11:53 p.l. #251593emmimees
MemberPakun, et teed valesti siis, kuskohast sa keha painutad kui teed? Mul hakkab 15juures põlema umbes.. õigesti keha rullides.
jaanuar 23, 2010 at 10:51 e.l. #251619Lightheaded
MemberKui oled veel algaja siis kindlasti tundub see enneolematu, aga ma olen nii harjunud sellega, et ei taju seda piiri, võiks seid ikka päris palju vorpida.Äkki teed siis teistsuguse tehnikaga ning teisel eesmärgil? Ma kasutan kõhulihaste tegemisel raskusi, või kodustes tingimustes viin käed sirgelt taha ning hoian ülemist asendit nii 2-3 sekki. Alla tulles täitsa vastu maad ei lähe, vaid tõmban kohe üles. Nii väga palju teha ei jaksa küll järjest.
Pikemale koormusele reageerivad lihaskiud küll, kuid korralikku seeriat tehes ning ülemises asendis korraks peatudes ei tee neid ka päris 30 sekki. Samas eks igaühele jääb lõpuks oma arvamus. Enamik artikleid mainivad ka, et kõne all olevate eesmärkide saavutamiseks tuleks vähemate korduste ja suuremate raskustega seeriaid teha.
jaanuar 23, 2010 at 10:53 e.l. #251620Leraak
MemberÄkki teed siis teistsuguse tehnikaga ning teisel eesmärgil? Ma kasutan kõhulihaste tegemisel raskusi, või kodustes tingimustes viin käed sirgelt taha ning hoian ülemist asendit nii 2-3 sekki. Alla tulles täitsa vastu maad ei lähe, vaid tõmban kohe üles. Nii väga palju teha ei jaksa küll järjest.Pikemale koormusele reageerivad lihaskiud küll, kuid korralikku seeriat tehes ning ülemises asendis korraks peatudes ei tee neid ka päris 30 sekki. Samas eks igaühele jääb lõpuks oma arvamus. Enamik artikleid mainivad ka, et kõne all olevate eesmärkide saavutamiseks tuleks vähemate korduste ja suuremate raskustega seeriaid teha.
Mulle ei istu eriti raskustega tegemine ebamugav .
jaanuar 23, 2010 at 12:38 p.l. #251630LaurL
MemberMulle ei istu eriti raskustega tegemine ebamugav .Oleneb mis su eesmärk on !
Keegi polegi öelnud et vormis kõhulihaste saamiseks peab alati kõik nii kerge olema!
jaanuar 23, 2010 at 5:53 p.l. #251657Leraak
MemberOleneb mis su eesmärk on !Keegi polegi öelnud et vormis kõhulihaste saamiseks peab alati kõik nii kerge olema!
Minul pole kunagi kõhulihastega probleemi olnud, geenides juba massiivne kõhulihas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2010 at 6:17 p.l. #251667Erkko
MemberPunu tuleb siis kui kõhulihased tõmbuvad kokku väljaspoole. 5×5 ei tasu tõesti kõhule teha muidu ei anna seda kontrollida aga 20 kordust peaks enam-vähem paras olema. Kõhtu ei tasu punni ajada kõhulihased tehes muidu saabki Ronnie kõhu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ärme aja nii palju putru suust välja !
Ronnie’l on kõht punnis ikkagi kasvuhormoonide tarvitamisest.
veebruar 24, 2010 at 2:19 p.l. #236180wawe
MemberMa ei hakkand uut teemat tegema..Küsimus on selline,et kas keegi oskab soovitada mingeid harjutusi millega saaks alumisi kõhulihaseid treenida?Olen praegu ainult ülemist osa treenind ja alumine on kuidagi väike..
veebruar 24, 2010 at 2:23 p.l. #236182Vilps
MemberMa ei hakkand uut teemat tegema..Küsimus on selline,et kas keegi oskab soovitada mingeid harjutusi millega saaks alumisi kõhulihaseid treenida?Olen praegu ainult ülemist osa treenind ja alumine on kuidagi väike..Rippes jalgade või põlvede tõstmised. Üldjuhul sellised harjutused, kus on jalgade tõstmine mõjutavad suuremal osal alumisi kõhulihaseid.
veebruar 24, 2010 at 4:00 p.l. #237155Lightheaded
MemberMa ei hakkand uut teemat tegema..Küsimus on selline,et kas keegi oskab soovitada mingeid harjutusi millega saaks alumisi kõhulihaseid treenida?Olen praegu ainult ülemist osa treenind ja alumine on kuidagi väike..http://www.exrx.net/WeightExercises/Rectus…egHipRaise.html
Väga tähtis, et lõpus tooksid ka puusad üles, muidu võid alaselga vigastada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.