Kõhulihased?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kõhulihased?
- This topic has 46 replies, 18 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
capx.
-
AutorPostitused
-
veebruar 16, 2006 at 2:32 p.l. #71263
veinikaarija
MemberJa mina ütlen et selles vanuses on sul väga raske saada neid ja pigem oleks tähtis muud asjad ilusasti kontrolli all hoida ja konkreetselt lihast kasvatama hakata paari aasta pärast.Loomulikult on neid raske saada, kui sa varakult ei alusta.
Olen alates 11-aastaselt teinud iga hommik kõhulihaseid ja ilusad lihased ees.
Ehk näitad pilti!
Kohe kui isa Soomest tagasi tuleb!
veebruar 16, 2006 at 2:57 p.l. #71274Xero
MemberKõhulihaseid kuuga küll ei saa, võib-olla väga heade geenidega inimene. Kõhulihaseid võid lootma hakata pärast 4-6 kuu pärast. Kuid sellex võixid vähemalt 3x nädalas kõhukaid teha ja korralikult toituda.
Sügisel, kui mina hakkasin kõhukaid treenima, polnud mul midagi peale rasvavoltide, mis ei tähenda, et ma pax olin, olin tglt üsna kõhnake ja seda ka praegu tglt (72kg;181cm) Nüüd, kui sellest möödas peaaegu 5 kuud on mul suurem rasvakiht kõhu pealt kadunud ja 4-pack paistab ja ilmnema hakkab juba kuuekas, kuid selgelt paistavad nad pingul olekus. Kuid kui ma mõtlen siis oli mu 4-pack enam-vähem nähtavad juba peale 4 kuu treeningut. Nüüd areneb sellest 6-pack.
Nii et soovitan et võixid teha istesse tõuse, jalatõsteid horisontaalis(voodi ääre peale kann). Samuti võid teha ka küljekallutusi, võta mõni rasku ühte kätte, mis ei pea olema raske. Mulle piisav täiesti 12kg käsikust. Hoides seda ühes käes kalluta oma kere, puusi paigal hoides ja siis kalluta teisele poole, kalluta seda raskust kõhuga, mitte õlgadega, õlad proovi lõdvalt hoia ja kui ühtepidi tehtud, võta raskus teise kätte ja samamoodi. Neid harjutusi võix teha 3-4 seeriat max, kordusi ei tohix üle 30 minna, kui teed õieti
veebruar 16, 2006 at 3:02 p.l. #71277Raul1
MemberTee üle päeva 6 seeriat kordustega 25…30. Peaks mõjuma.
veebruar 16, 2006 at 3:24 p.l. #71284Xero
MemberTee üle päeva 6 seeriat kordustega 25…30. Peaks mõjuma.Jah, kuus seeriat kokku kahe harjutuse peale – istesse tõused ja jalatõsted. ühele harjutusele on max 3-4 seeriat, isegi 4 on ehk palju.
veebruar 16, 2006 at 4:05 p.l. #71293Larry
MemberPäris põnevaks läheb
Kui ma 12 olin siis ainuke kokkupuude kulturismiga olid Rambo filmid
veebruar 16, 2006 at 8:58 p.l. #71382capx
MemberXero, aitähh nõuande eest, võtan kindlasti su nõu kuulda. Aga mul tekkis selline värk, et mul võibolla isegi võimalus jõusaali minna vahetevahel, et siis kas võtan või jätan? Muidu neid, istesse tõuse teen ma mingi 8-10 seeriat. Samas tahaks ka teada, et kui ma tõstan lõuga, teen kätekõverdusi, siis arenen ka edasi kõhulihastes?
Vabandust, et nii idikat juttu ajan
veebruar 16, 2006 at 9:13 p.l. #71387Eastsider
MemberSoovitaks ka jalgade tõsteid, viskad sellili ning tõstad sirgeid jalgu, mitte väga kõrgele. Alla lastes hoiad kõhulihased pinges ning jalgu täitsa maha ei lase. Lõpus võid jalgu hoida nii, et kõhulihases säilib pinge, päris mõjuv harjutus minu jaoks.
veebruar 16, 2006 at 9:58 p.l. #71398jrx
MemberKeegi rääkis, et need maas jalatõsted ja hoidmised pidid hakkama selga rikkuma miskitmoodi. Kas keegi teadjam oskab kommenteerida?
veebruar 17, 2006 at 6:12 e.l. #71412veinikaarija
MemberXero, aitähh nõuande eest, võtan kindlasti su nõu kuulda. Aga mul tekkis selline värk, et mul võibolla isegi võimalus jõusaali minna vahetevahel, et siis kas võtan või jätan? Muidu neid, istesse tõuse teen ma mingi 8-10 seeriat. Samas tahaks ka teada, et kui ma tõstan lõuga, teen kätekõverdusi, siis arenen ka edasi kõhulihastes?
Vabandust, et nii idikat juttu ajan 
Kui sul ikka avanes võimalus minna jõusaali, siis mine ikka sinna, aga kui juba seal oled, siis ära piirdu ainult kõhulihastega, vaid tee ka muid lihasgruppe.
Ja kui sa teed kätekõverdusi ja lõuatõmbeid, siis mingit erilist arengut pole sul kõhulihastes küll loota-kõht on küll pigul kuid mitte piisava koormuse all.
veebruar 17, 2006 at 7:18 e.l. #67375kame
Moderatorkõhtu tuleb arendada ja vormida aga üldiselt sõltub nende paistvus just rasvaprotsendist !
kui kõhtu nooremas eas treenida siis pärast juba põhi all – ise hakkasin kõhtu 7 aastasena tegema – seda kui käisin karates!
kõige parem oleks ikkagi pink sest seal on pehmem pind ja osa kehast on siiski fikseeritud!
jalatõsted on raskemad sest nõuavad väga kontrollitud sooritust!
PS – kaiv – oled sa 12 või 21 siis valesti treenides võid sa endale viga teha – noorena peab minema kohe treeneri jutule ja saab väga edukalt treenida!
noortel on see probleem et nad teevad mida juhtub – planeerimata trening tegevus!
veebruar 17, 2006 at 8:56 e.l. #65879Kuup
MemberMa läheksin sinu asemel pigem näiteks kergejõustikku ja hiljem alles jõusaali.
veebruar 17, 2006 at 11:49 e.l. #71444capx
MemberMis asjaa?
Mul nagu juba midagi kasvaks välja. Mingi väikene rasvakiht on lihaste ees… Midagi nagu paistab juba… Ainult need ei ole veel mingid lihased, vaid mingi rasvakiht… Aga need salgud on küll sees:sAitähh nõuannete eest. Aga… Keegi on seda fking Butterfly abs-i proovinud? Mõjub see? Tasub osta? Praegult, esmaspäeval kui trenni lähen, siis räägin treeneriga, kas saan jõusaali? Teen nüüd seda jalgade tõstmist ka… Neid kõhulihaseid vms, kõike teen magamisaluse peal.
veebruar 17, 2006 at 11:59 e.l. #71446Vahue
MemberPutterflai aps on laiskadele jänkidele. Aga sina oled meil ju usin.
veebruar 17, 2006 at 12:14 p.l. #71449jrx
MemberButterfly absi müük ja reklaam pidi Austraalias keelatud olema, sest nad kaotasid paari kohtukeissi, kus konkreetselt näidati, et sellel mingit reklaamis lubatud efekti ei olnud.
veebruar 17, 2006 at 2:41 p.l. #71514capx
MemberButterfly absi müük ja reklaam pidi Austraalias keelatud olema, sest nad kaotasid paari kohtukeissi, kus konkreetselt näidati, et sellel mingit reklaamis lubatud efekti ei olnud.Okey, ma siis ostan parem tsikli endale, head treenimist:D
Võite veel soovitada, kuigi mul algtreening olemas.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.