kõhulihased 2
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » kõhulihased 2
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
LadyFlame.
-
AutorPostitused
-
mai 30, 2008 at 10:31 e.l. #13749
külaline12345
Membertere,sooviks küsida kõhulihaste kohta
eriti just huvitab küsimus alumiste kõhulihaste kohta,et mis oleks kõige effektiivsem,kiirem ja parem viis treenida alumisi kõhulihaseid
ning samuti ka ülemisi
jõusaalis,ning ka kodus ?!
ette tänades,
mai 30, 2008 at 1:53 p.l. #155988LadyFlame
MemberOlen jõusaalis viimase poole aasta jooksul kõvasti trenni teinud – igal pool on tulemusi näha v.a kõhulihastel. Olen neid treeninud nii saalis kui kodus tehes erinevaid harjutusi erinevatele lihasgruppidele. Midagi saab näha ainult siis, kui kolm päeva olen söömata, kuid ikkagi on kahtlus kas need on lihased või ribid
. Kadus isegi usk sellesse, et mul saab neid ruudukesi olla. Esialgu tuleb vabaneda rasvast kõhu piirkonnas, siis võib mingile tulemusele loota… vähemalt minu puhul on see nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2008 at 2:17 p.l. #155989FG
Member…kuid ikkagi on kahtlus kas need on lihased või ribid
.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kõhu)lihased VÕI ribid ??? Kas Sa ei arva, et need 2 asja täitsa eri kohtades su keha peal asetsevad?Ja no 3 päeva söömata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Seda ma parem ei hakka kommenteerimagi
.Aga alumisi kõhulihaseid soovitan mina teha näiteks nii:
Lamad selili maas (ise hoian varbseina alumisest pulgast kinni), sirgete jalgade tõsted üles (aga jalad mitte hooga kaugele üle pea vaid rahulikult ja otse üles, st jalad moodustavad kehaga täisnurga). Ja kui jalad üleval, siis liigutuse lõpetuseks tõsta tuhar maast lahti (aga mitte siis hooga vaid just alumiste kõhulihaste jõuga, see on tunnetuse küsimus). Ja jalad hästi rahulikult alla tagasi. Selg peab korralikult vastu maad olema kogu harjutuse aja.
Paljud spetsialistid arvavad tegelikult, et see harjutus paneb liigselt tööle puusapainutajalihase, aga mina venitan peale seda harjutust puusapainutaja korralikult ära. Selline lihtsalt on minu lemmikharjutus kõhu pikilhaste alumise osa treenimiseks
.mai 30, 2008 at 2:27 p.l. #155992FG
MemberJa rasvapõletus on jah absoluutselt esmavajalik, et me (naised, siis) need lihased nähtavale saaks.
juuni 2, 2008 at 9:03 e.l. #156287külaline12345
Memberhmm,rasvaga minul väga pistmist õnneks/kahjuks ei ole
kaalun umbes 80kg ja olen 11a korvpalli mänginud
juuni 2, 2008 at 9:49 e.l. #156292vaher
MemberRasvapõletus on õige sõna!Tsiteerin:
Treeningu tulemusel väheneb rasvkude sellises järjekorras:
NAISTEL
Nägu, käed, rinnad
Kõhu ülaosa, sääred
Reied
Puusad, tuharad, kõhu alaosa
MEESTEL
Nägu, käed, jalad
Ülaselg, rind, tuharad, puusad
Kõht ja küljed.
Aga millises järjekorras rasvkude hakkab tagasi tulema? Kas kõige enne sealt, kust viimasena rasv läks (alt üles) või tuleb enne näole, kätele, kust see alguses esimesena läks (ülevalt alla)?
juuni 4, 2008 at 11:55 e.l. #156527LadyFlame
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kõhu)lihased VÕI ribid ??? Kas Sa ei arva, et need 2 asja täitsa eri kohtades su keha peal asetsevad?
Ja no 3 päeva söömata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Seda ma parem ei hakka kommenteerimagi
.Minu ribid on küll õiges kohas. Kõht on minu jaoks mitte ainult naba ümber, vaid piirkond rindade ja puusade vahel. Proovi kõhu sisse tõmmata, ehk küll sa siis oma ribid näed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kolm päeva söömata…..vahel juhtub….ei mõtlegi üldse selle peale kas oled täna söönud või mitte. Ega see mingi dieet pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.