Skip to main content

kõhulihased???

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » kõhulihased???

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    launcher
    Member

nimelt mul pole kaldinki kuidas ma saan odus hästi kohulihaseid treenida. kas nii on hia kui jalad ei ole millegi all kinni ja siis pingutad woi kui sul jalad kuskil hantlite all ja siis teed kuhjaga kohulihaseid. voi on moni moodus weel kuidas kohulihaseidtreenida

?????

pacman
    Member

Otsing-kõhulihased:

Foorum (vasteid: 128 / kuvan 100 )

Otsing-kõhulihased+kodu:

Foorum (vasteid: 12 / kuvan 12 )

Ei ole ju väga raske!

leopold
    Member

Algajad ei oska vaadata lihtsalt, a küll õpivad . . .

Vägivaldur
    Member

Mitte otsimise oskamises pole küsimus. Päris nõme on vändata läbi 100 teemat (teemade all veel hunnik postitusi), kus ainult kõhulihaseid mainitakse. Võibolla leiad vastuse oma küsimusele, aga võibolla mitte. Lihtsam on küsida.

Ja sport on arenev asi. Või teie arvates käsitled kõik teemad ära ja siis on foorum ainult lugemiseks?

pacman
    Member

Aga lihtsalt on nõme ka kui oled juba sada korda teemades vastanud ja üha uuesti ja uuesti tulevad samad küsimused.

kame
    Moderator

ütlen ausalt et esimenekord amazoni tulles ma ka otsingut ei näinud mitte et ma pime oleks! üldiselt võib ka aidata inimesi võimalusel ju – lissalt kui tõesti asi väga palju räägitud siis viide otsingule halba ei tee!

head õhtut kõigile!

launcher
    Member

aga selleks foorum ongi aet aidata abivajajat.. nii jatkame ma sain ikke vahe opetusi.

pacman
    Member

Ise teen tavaliselt jalad radiaatori all ja siis teen kehatõsteid.Ja kõhulihaseid on üldse soovitatav väikeste pausidega teha(seerijavahesi mõtlen)Nii umbes 30s-minut pean ise pausi.Siis on ka hea teha lihtsalt nii et tõstad kukalt ja väheke ka ülaselga maast lahti.

Kõhulihast on vaja sokeerida.Ok tglt kõiki lihaseid aga see selleks.

Ise teen nii,et üks nädal teen raskustega,teine nädal teen kiiruse peale ajaga.

Igatähes saan niimoodi oma kõhulihaseid sokeerida.

Kes teab paremat moodust,andke aga teada:P

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.