Skip to main content

kõhulihased

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » kõhulihased

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    Juku19
    Member

olen lugenud palju kõhulihaste kohta….aga küsimus selles et kuidas treenida nii et kõhulihased oleks…kuidas nüüd öelda…oleksid ühtlaselt…..

kõhulihased jagunevad nelja rühma….AGA mure algab siit…maa keeli ülevalt teine kõhulihas…..on rohkem väljas kui teised…..mida teha….loodan et saite minust aru tänan <_<“>

Barbarian
    Member

Mul on ribid näha väga rets! <_<“>

St
    Member

olen lugenud palju kõhulihaste kohta….aga küsimus selles et kuidas treenida nii et kõhulihased oleks…kuidas nüüd öelda…oleksid ühtlaselt…..

kõhulihased jagunevad nelja rühma….AGA mure algab siit…maa keeli ülevalt teine kõhulihas…..on rohkem väljas kui teised…..mida teha….loodan et saite minust aru tänan <_<“>

Kas on ennem olnud probleeme liig söömisega?

paleekoer
    Member

a minu six pack ei ole paralleelne st. üks rida on kõrgemal ja teine all pool <_<“>

ja mul on vähe savi

aa ja ülemised kaks peavadki rohkem väljas olema

erxs11
    Member

Enamus inimeste kõhulihased ongi asümmeetrilised, selles pole midagi imelikku.

kame
    Moderator

erinevad harjutused teevad erinevaid kõhulihase osi ja nendega tulekski varieerida!

alz1
    Member

mul on ka probleem– nimelt mul polegi kõhulihast näha veel <_<“>

joey
    Member

mul on ka probleem– nimelt mul polegi kõhulihast näha veel <_<“>

siis aga padavai jõusaalo kõhtu raiuma.

LionBoy
    Member

Olen 14 aastane olen kõhulihaseid treeninud ja mul on six packi näha

veinikaarija
    Member

Olen 14 aastane olen kõhulihaseid treeninud ja mul on six packi näha

Mul ka.

enks20
    Member

no, eks see ikka oleneb igaühe kehaehituse anatoomiast. Kui sa oled ikka kõhulihaseid treeninud, siis äkki võiksid kavva võtta uued harjutused, et treeningut mitmekesistada.

redemption
    Member

Oskaks äkki keegi öelda, kuidas saaks suuri ja massiivseid kõhulihased. Mind ei huvita see väike rasvatu six-pack, tahaks hoopis jõhkrat kõhulihast:)

mait00
    Member

Enamusel on 6 pack näha sest nad on haiglaselt kõhnad

dewer
    Member

mida suuremad kopsud (kopsumaht) seda suurem rindkere, seega peavadki ülemised kõhulihaste “kuubikud” rohkem väljas olema, vähemalt minu arust

Rihostern
    Member

hm eks see on suuremalt osalt kinni ka rasvaprotsendist. a mul ka natuke näha

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.