kõhulihased?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » kõhulihased?
- This topic has 19 replies, 12 voices, and was last updated 21 years tagasi by
MacLeod.
-
AutorPostitused
-
oktoober 12, 2004 at 2:46 p.l. #3013
Philyra
MemberKuidas on kõige arukam hakata treenima kõhulihaseid. Nii kodustes kui jõusaali tingimustes?
Aitäh!
oktoober 12, 2004 at 5:11 p.l. #41169anz
MemberMuidu amazoni lehel on vast selle kohta isegi kõige rohkem infi. Aga nu, eks teed kõhtu nagu igat teist lihasgruppi. Piisava vahega ( puhkus päevade mõttes ) ja siis kas 3-4 seeriat ja igas seerias 15-20 kordust. Ega seal muud erilist imet ei olegi nagu.
detsember 1, 2004 at 1:54 p.l. #42536Annika Pärtel
Member15-20 kordus on minu meelest palju. Kui ikka tahad lihasmassi juurde, siis pigem võta lisaraskus kasutusele ja tee 10-15 kordust. Treeni nii u 3 korda nädalas ja kokku ühes trennis kõhule u 4-5 harjutust.
detsember 1, 2004 at 2:54 p.l. #42540Anonüümne
GuestRäägitakse ,et kõhule ja säärtele sobib kõige paremini korduste arv 25-35 vahel!
Aga jah kõik on inviduaalne..
detsember 28, 2004 at 9:07 p.l. #43799hatebreed
MemberVäiksemad korduste arvud massile ja pikemad alates 15 juba reljeef.
detsember 29, 2004 at 9:44 e.l. #43817muc
MemberKõhulihas on just seesugune lihas, millele tehakse enamasti reljeefi, seega peaks kordusi rohkem olema. Endal jäävad tavaliselt kordused 20-25 vahele, sest seal paigas paneb juba kõhu metsikult “põlema”. Kokku 2 harjutust ning kuidas kunagi jäävad seeriate arvud 6-8 vahele (kahe harjutuse peale kokku).
detsember 29, 2004 at 10:18 e.l. #43818mariuz9
Memberkuule algaja .Mine võta raamatukogust või osta endale üks Jõusaali anatoomia raamat.Seal on kõik sees pildid ja kuidas peab tegema nei harjutusi.See raamat on väga hea ja siis sul enam ei ole neid lolle küsimusi
detsember 29, 2004 at 1:43 p.l. #43823Annika Pärtel
Member“Jõu, ilu ja tervise anatoomia” Apollo rmt kaubamajas, maksab miski 239kr. Just tuli välja kordustrükk. Hea raamat nii algajale kui ka tegijale. Ostsin, olen rahul.
detsember 29, 2004 at 2:14 p.l. #43830kame
Moderatorinimesed kas te ei voiks palun kasutada otsingut ja vanu foorumeid et ei tekiks nii palju kirduvaid teemasid! nagu iga nadal kohulihased teemaks!
PS vabandan et pole t2pit2hti (v2lismaa)
detsember 30, 2004 at 10:21 p.l. #43977savi_
Memberinimesed kas te ei voiks palun kasutada otsingut ja vanu foorumeid et ei tekiks nii palju kirduvaid teemasid! nagu iga nadal kohulihased teemaks!PS vabandan et pole t2pit2hti (v2lismaa)
Kiire küsimus ka siitpoolt … minu teadmiste kohaselt võib kõhulihaseid kasvõi iga päev teha … või siiski peaks jätma vähemalt 24-48h taastumisaega ?
detsember 30, 2004 at 10:32 p.l. #43979hatebreed
MemberLihas nagu teisedki-anna ikka puhkust et kasvada ja taastuda jõuaks
detsember 30, 2004 at 10:33 p.l. #43980ero
Memberkõhulihased on lihased nagu ikka. Olenevalt – kui soovid treenida endale suurt lihast kõhtu siis tee vähem kordusi, kui soovid peenemat vöökohta siis tee rohkem ( 20 ja rohkem ) kordusi ühes seerias.
Kindlasti anda ka kõhulihastele taastumiseks kahe treeningu vahel piisavalt aega – vähemalt 3 ööpäeva. Aga ega ainult kõhulihaseid treenides saa kõhulihaseid välja.
See kas kõhulihased on väljas või sõltub juba keha üldisest rasvaprotsendist ja just kõtu peale kogunenud rasvahulgast.
detsember 30, 2004 at 10:52 p.l. #43985savi_
Memberkurat ülejäänd keha on nagu pulk ,aga natuke rasva peaks kõhu pealt ära põletama isegi
detsember 31, 2004 at 7:22 e.l. #43989Annika Pärtel
MemberKindlasti peab kahe trenni vahele jääma taastumisaeg.. Mul endal on olnud, et tegin kõhtu raskustega pea iga päev–pikapeale läks ikka räigeks+kasu ei mingisugust. Peale trenni järgmine päev valusad ei olnud, aga järgmises trennis lõi räige valu sisse+jõudu üldse ei olnud . Aga andsin nats puhkust+ trenni muutsin iseenesest pikemaks ja panin raskusi juurde, ning tulemused tulevad mühinal
detsember 31, 2004 at 10:38 e.l. #44006savi_
MemberKindlasti peab kahe trenni vahele jääma taastumisaeg.. Mul endal on olnud, et tegin kõhtu raskustega pea iga päev–pikapeale läks ikka räigeks+kasu ei mingisugust. Peale trenni järgmine päev valusad ei olnud, aga järgmises trennis lõi räige valu sisse+jõudu üldse ei olnud . Aga andsin nats puhkust+ trenni muutsin iseenesest pikemaks ja panin raskusi juurde, ning tulemused tulevad mühinal
ma rebisin algul nädalas 4 päeva jutti ja võimalikult raskelt kõhulihaseid … see maksis omakorda kätte … lõi peale sööki ikka põhja alt ära küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.