Kõhulihas ,
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kõhulihas ,
- This topic has 24 replies, 20 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Ujuja.
-
AutorPostitused
-
juuli 21, 2009 at 2:53 p.l. #208390
ants16
Member……
juuli 21, 2009 at 2:54 p.l. #208392ants16
Memberkäi palju saunas, higistad peki kõik ära. kooke ära ka söö. mängi jalkat ja jookse mäkke.
aga kindlasti pead soetama ka selle
, ma sain endale 8packi sellega 1 kuuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 21, 2009 at 2:55 p.l. #208393PumaZ
Memberkäi palju saunas, higistad peki kõik ära. kooke ära ka söö. mängi jalkat ja jookse mäkke.aga kindlasti pead soetama ka selle
, ma sain endale 8packi sellega 1 kuuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis ajast saunas pekki ära saab higistada?
Karta on et sellega sa 8 packi ei saa kui sul pole dieeti.
Siin teemas juba mainiti, et saunas käiguga ei saa rasva vähemaks…
juuli 22, 2009 at 11:13 e.l. #208552maxcar
MemberMis ajast saunas pekki ära saab higistada?Karta on et sellega sa 8 packi ei saa kui sul pole dieeti.
Siin teemas juba mainiti, et saunas käiguga ei saa rasva vähemaks…
saunas käies tuleb higi lihtsald mis on keha jahutav vedelik ja sellega ei kaota kilosid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2009 at 11:19 e.l. #208555PumaZ
Membersaunas käies tuleb higi lihtsald mis on keha jahutav vedelik ja sellega ei kaota kilosid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kilosid kaotab küll aga mitte rasva arvelt, enne taipoksi võistlusi sai ikka kõvasti saunas higistatud, et madalamsse kaalu saada.
juuli 22, 2009 at 11:24 e.l. #208556JamesC
MemberKilosid kaotab küll aga mitte rasva arvelt, enne taipoksi võistlusi sai ikka kõvasti saunas higistatud, et madalamsse kaalu saada.saunas, kaotad üleliigse vee kehast ära
juuli 23, 2009 at 5:14 e.l. #208667tereummikust
MemberKilosid kaotab küll aga mitte rasva arvelt, enne taipoksi võistlusi sai ikka kõvasti saunas higistatud, et madalamsse kaalu saada.Mis suured tähtsad võistlused need siis nimelt olid, et nõnda vaeva nägid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 23, 2009 at 7:52 e.l. #208694oks
Memberega ei peagi tähtis võistlus olema ju.
igal võistlusel püüad ikka õigesse kaalu saada, kui ntx. võistluskaal on 1kg
vähem taipoksis, siis raskemate vendadega on juba raskem, selleks võtadki 1kg saunas
higistades vee arvelt maha ja konkureerid ntx. poodiumi kohtadele.
juuli 23, 2009 at 6:53 p.l. #208776Mcken
MemberKui sa saunas selle kilo vee arvelt maha võttad siis pärast sauna tekkib sul vedeliku puudus ja sa jood selle koguse ikka tagasi.
august 17, 2009 at 8:12 p.l. #214019Ujuja
MemberKommenteeriks natukene.
Minul vähemalt see toimis.
Selle nö õlleka saab eest ära kui süüa nagu peab.
Nimelt sul ei pruugigi nö rasva palju olla võib olla lihtsalt on magu suureks kasvanud.
Enesel oli varem söömine väge paigast ära.
Sõin sis sõin suures koguses ja korraga.See aga paisutab magu.
Süües aga hommikul ja lõunal nagu peab sis õhtul polegi erilist isu.
Järgin yhte reeglit.Söön sis mitte kiirelt.Aeglasemalt süües tunnetab paremini millal hakkab kõht täis saama.Ja too het kui tunnen et natukene võiks veel(kõht nagu täis aga tahaks veel) see hetk lõpetan söömise.
Alguses oli raske sest olin harjunud palju ja korraga sööma.
Aga rahulikult syyes tunnetab selle hetke paremini ära.
Aga ma siiski ei õpeta.Olen ise alles algaja otsustamise jätan sinu teha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.