Skip to main content

kõhulahtisus

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kõhulahtisus

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    Belfort
    Member

tavaline viin jahvatatud pipraga, aitab :o

Bulletproof
    Member

kui mul põhi alt ära, siis ostan tavaliselt jogurtit, millel piimhappebakterid sees. jrx mainis, et piimatooteid mitte süüa, a no ei tea, mul igatahes aitab

koit107
    Member

Soovitan omalt poolt ravimit Smekta väga(Y) lahendab kõik kõhuga seonduvad probleemid kiiresti.

Soovitan samuti smektat…mind aitas. Ja kindlasti rohkelt vedelikku tarbida…

kuuliks
    Member

Kas kõhulahtisuse korral ei omastata toidust kõiki toitained? Et valgud jm asjad jäävad organismil saamata?

Mul on hull kõhu- ja peavalu olnud eilsest. Ja tundub, et see mida välja situn, see pole päris lõplikult lagundatud sitt. Egaisu ka eriti pole süia ja üldse halb enesetunne on. Aga jah hakkasin mõtlema, et kas võiks arvata siis, et organism on nälgas sellsitel viiruse-hoogudel või kuidas neid nimetatagi, et ei saada toidust kõiki toitaineid kätte?

Kas sul muidu tervis täiesti korras või on äkki mõni krooniline haigus? Kui jah, siis on teatud haiguseid, miks kõht lahti võib olla.

scorpion666
    Member

See on uus kõhuviirus just põen seda isegi. Esimene päev seest keeras, teisel päeval kallistasin 10+ korda peldikut ja külastasin seda lugematu arv kordi ka muude hädade tõttu. Nüüd 4-s päev ja vaikselt hakkan tundma end inimesena. Palaviku max tulemuseks jäi 38.6. Ei tohi süüa raskesti seeduvaid ained ja samuti happelisi. Näiteks shokolaad, piim, mahl. Soovitatakse süüüa leiba ja vett, banaani.

veps
    Member

Ise olen kasutanud Lacto-7. Väiksed tabletid. Kui kõhuga mingi jama on, siis jood ühe veega alla ja teeb täitsa korda. Seal ka mingid asjad sees, mis ravivad kõhtu ja võib võta pikemat aega ka ilma, et tervisele kahjulik oleks. Ütlen seda selleks, et minu mäletamist mööda oli see Smecta pulbrina ja pidi vette lahustama ja maitses ka päris jubedalt. Pärast ühte korda rohkem seda ei puutunudki. Lacto-7et on mugav kaasas kanda ja saab kiirelt ära süüa.

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.