kõhu värk
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kõhu värk
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 20 years, 6 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
august 8, 2005 at 9:43 p.l. #5100
Anonüümne
GuestMa ei tea milliseid harjutusi ja mis seeriaid kõhule kui tahab suuri lihaseid. mul on väiksed raiped. kõhulihased on ise tugevad aga kuidagi väiksed ja ei tule ka hästi välja treenisin neid nig tegin 2 kuud intensiivselt jooksutrenni ning kõhtu ja niisama jõusaalis aga tulemust ei kusagil. milles jama rasva kah nagu väga peal ei ole. ja mu lihased on katsudes kah väiksed! aidake palun!
august 9, 2005 at 7:18 e.l. #57652vinndiisel
MemberKahtlane värk! MA ei tea aga proovi teha pikemaid liigutusi ma arvan et teed lühikesi. Ja proovi teha pikemaid seeriaid, ka külje peale keerates. Rohkemat tarka ma ei oska öelda.
august 9, 2005 at 7:22 e.l. #57653joey
Membertee kõhtu 2x nädalas ja korduseid kuskil sinna 20 kanti ja tee nii et viimane kordus on selline, et hing kinni ja lihas põleb, nii töötab kõige paremini. vahel lähen laisaks ja ei tee jõuliselt aga siis ka avastan, et kõht ei kasva.
august 9, 2005 at 8:08 e.l. #57660eintsius
MemberSul probleem selles, et ei tee raskustega arvan. Proovi teha ketas rinnal kõhulihaseid kaldpinnal vms . Põhimõte on selles, et kõhulihastel on võimalik arendada massi nagu muudel lihastelgi. Kordused peaksid jääma sinna 12ne kanti ja raskused peavad süstemaatliselt kasvama. Pööra tähelepanu ka alumistele kõhulihastele.
august 9, 2005 at 8:43 e.l. #57663Raivo Piiber
MemberLoe 7 müüti kõhulihastest http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…ew=1&textID=614
august 9, 2005 at 8:44 e.l. #57664Raivo Piiber
Memberlisaks veel http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=1044 ning üldse sisesta otsingusse sõna kõhulihas(ed) ja leiad infot nii et tapab!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 9, 2005 at 9:21 e.l. #57666vend vähk
ModeratorTere!
Mina treenin kõhulihast iga päev peale jõusaalitreeningut viimase harjutusena ja niimoodi juba viimased 10 aastat nagu omal ajal TÜ spordiklubis Gert Koovit soovitas. Praegu on kõhulihas õrnalt näha ja kui tahan selle korralikult välja, siis koos võistlusdieediga. Eks on mulle päris mitme Eesti spetsialisti poolt etteheiteid tehtud, et nii palju ei ole vaja kõhtu teha, aga kui minu juurde tulid rahvusvahelistel võistlustel erinevate riikide sportlased ja tundsid huvi just minu kõhutreeningu programmi vastu, siis usun, et olen enda jaoks leidnus selle parima variandi. Kõhutreeningut alustan tavaliselt maksimum korduste arvuga(varbad redeli all) 1 minuti jooksul. Rekord on hetkel 67. Sellist pumpamist läheb mul vaja kindlasti paar korda aastas KV üldfüüsilistel testidel… Peale seda teen minutiliste vahedega erinevaid harjutusi erinevatel pinkidel, et kõht saaks võimalikult suure intensiivsuse erinevatele nurkadele. Vahel ka lisaraskustega.
Siinkohal võin öelda, et kõhulihase kuju ei saa treeninguga eriti muuta. Mõnel inimesel ongi see lihas kõhupiirkonnas pisike. Vaadake näiteks galeriis IFBB Rumeenia võistluste pilte ja seal oli ühe kergema kaalu Saksa kulturisti kõhulihas küll väga ilusti väljas, aga väga ineliku kujuga ning keskel oli mitme sentimeeri laiune vahe. Ka minul endal on piltidel näha, et kõhulihas ei ole võrdse kujuga, aga selline on ta mul olnud sünnist saadik.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.